Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

wallaa ben fursat bulamıyorumm dicemdeee zaten sevmiyorum hiçççç doğal olmak bana dahaa güzel geiyorr ne bilimmm:26::26::26::26::26::26:

bend edoğallıktan yanayım ama ne bilim az bir makyazz doğal makyaj yapılırrr allık kalem yeteRD ben öyle yapıyorum hehe rimel falan kullanmam çok nadirdir

bend edoğallıktan yanayım ama ne bilim az bir makyazz doğal makyaj yapılırrr allık kalem yeteRD ben öyle yapıyorum hehe rimel falan kullanmam çok nadirdir

ben evde eger sinirliysemm vee o halde temizlik yapıyorsam makyajj yaparım rimelide bol sürerim ki ağlamimmm diyeee

yaaa kızlarr ben şimdi hani bu görücü muhabbetlerini hiçç sevmem biliyosunuzzz gelmek isteyenleri felan kibarcaa kovarım:)))
dün yengemle konuştuk öylee bana birini övüyo işte durumu iyi felan hayırdır dedimm nie bana sölüyosun kadıncağızda yokk yokk sana değill die panikledi hemen bende hıı iyi barii zaten olmasında dedim sonrada bana diyoki ama bi görseydin düşünseydinn heyy allahım yaa hani bana değildi dedimmm yaşınn 26 oldu yüzüne bakan 20 sanar ama yaşş kimlikte geçiyooo çocuğum diye hemennn başladı söylenmeye
sonuç:

ben yendimm hehehehehehhehe görücü felan istemiyorum

şekerim bendee sen gibiydim aama sonradan düşüncelerim değiştii yani görüşmekten tanışmaktan ne çıkarD
gerçi hayatında birisi varr ama onunlada çok böyleee evlilik boyutunda değilsinizzz o yüzden geleiblirler
ben bekarken annemi sürekli birileri ararmış gelip beni görecekler bende anneme kızardım Allahtan kütahydaydım annemlerden uzaktaydım zırt pırt gelemezlerdi ama nezamana adanay gitsem eve bir misafirrr gelir annem tanrı misaifiri kızım gelemk isteyen nasıl gelmeyin derim derdi gelsin sohbet edelimmm derdiDD
ama çok kişi geldi öyle sayısını hatırlamıyorum emree gıcık olurdu pisliğine söylerdim kiki
ilerde eşine dersin beni dr kar mühendislerr istedi falan hahaha geyik yapacak mevzu olur birde ego tatmin ediyor insan beee gelsinler bırakD hehe ben beyaz tenlii rengkli gözlüyom uzun boyluyum hoş bir hatunum fena değilimD kendimide övdümm adanda beyaz tenli olmak ayrıcalıkk renkli gözlü olmakta ayrıcalık hehe
adanada eşimin aileisni gören adananın pamuğunu alıp gidiyorsunuzz dediler kayın babam hala öyle der adana pamuğu gel bakim falan

Son düzenleme:
ayşemm hoş geldin yawrummmmmmm
ama tam çıkmak üzereyimmm öğleden sonra kaynatlaımmmöptüm seniii

valla ver akıl inan ihtiyacım var buna.eşim anlayışlı tabiki ama bir yere kadar..dediğin gibi tüm gün onalar birlikte değillerben seneye başlıcam çalişmaya eylül gibi atanırsam daha erken..atanmazsam eylül gibi.kim bakacak ?bende bilmiyorum..kimsemiz yok burda..ya bakıcı bulacağız..ya da kreş gibi bi yere vereceğiz

AY ne bilyim öğlen döneri götürünce yiyemedim akşam ekmek korkumdan:)

afiyet olsun canım nedense bana çok abartı gelmediiii öğlenki ekmeğin küçükmüşDD çok sinir olma boşver erir giderrrr hem akşamda ekmek yokkkkk

erisin gitsin valla..bu kadar dikkat etmeye çalişiyorum valla üzlürüm kilo veremezsem..biran önce cuma olsa da tartılsam merak ediyorum.aralarda hiç tartılmıyorum cuma tartılcam..sürpriz olsun diye ayyyyyy

süper sporun heheh..ay keşke benmkide sevse sallanmayı hiç sevmiyoo.benim yaptığım spor araba koltuğuna koyup evde gezdirmek..o da çok ağır sırtım ağrıyo valla.ama ne yapayım anca öyle sakinleşiyorr..

sabah
1 yumurta ve 1/2 kk peynir yedim
ögle
4 yk bamya yemegi..
1/2 dilim tam bugday ekmegi.
1çay kaşıgı tahin-pekmez
gayet iyidi
ama çocuklara bulgur pilavı yapmıştım..ooooofff ne güzel kokuyoduuuuuu
eşek sıpaları tabaklarındakini bitirmediler
hüüüüüü ben napayım yazık degilmi tertemiz,mis gibi pbulgur hemde çokk faydalı yiyivermişim....
3 bilemediniz4 yk kadar

sabah kiboşun programında attıgım göbecikler boşa giittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi şimdi başa döndümmmmmmmmmmmmm

akşama sadece 1 kase yogurt yemeliyim o kadar yoksa yarından sonraki hayaller suya düşer...
2 günkaldı bakalım sonuç ne :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…