- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.201
ilahiiii
hehehe:)) evdenmi kaçacaksınnnnnn hehehe
wallaa ben fursat bulamıyorumm dicemdeee zaten sevmiyorum hiçççç doğal olmak bana dahaa güzel geiyorr ne bilimmm:26::26::26::26::26::26:
ben çıkıyorum kızlar çocuklar yemege gelirler okuldan..öpüyorum ikinizide
tamam canım kendine iyi bakkk öptüm görüşürzben çıkıyorum kızlar çocuklar yemege gelirler okuldan..öpüyorum ikinizide
bend edoğallıktan yanayım ama ne bilim az bir makyazz doğal makyaj yapılırrr allık kalem yeteRD ben öyle yapıyorum hehe rimel falan kullanmam çok nadirdir
ben evde eger sinirliysemm vee o halde temizlik yapıyorsam makyajj yaparım rimelide bol sürerim ki ağlamimmm diyeee
hay Allahh buda farklı birşeymiş canım ozaman rimelini çok kullandığın günler olmasınnnn kuzummmmmm Allah ağlatmasınnn
yaaa kızlarr ben şimdi hani bu görücü muhabbetlerini hiçç sevmem biliyosunuzzz gelmek isteyenleri felan kibarcaa kovarım:)))
dün yengemle konuştuk öylee bana birini övüyo işte durumu iyi felan hayırdır dedimm nie bana sölüyosun kadıncağızda yokk yokk sana değill die panikledi hemenbende hıı iyi barii zaten olmasında dedim sonrada bana diyoki ama bi görseydin düşünseydinn heyy allahım yaa hani bana değildi dedimmm yaşınn 26 oldu yüzüne bakan 20 sanar ama yaşş kimlikte geçiyooo çocuğum diye hemennn başladı söylenmeye
sonuç:
ben yendimm hehehehehehhehe görücü felan istemiyorum
oyyy canım ya...ben sana hep akıl veriyormuş gibi hissediyorum kendimi ama dayanamıyorum.ben de aynı durumdyım ya bu tarz şeylerle kafa yoruyorum kelin ilacı olsa başına sürer misali kendime ürettiğim çözümleri sana da söylüyorum.yeni anne olmak zor, lohusalık bunalımına girersek içinden çıkılmaz, umarım eşin anlayışlıdır. bari o anlayış gösteriyordur çünkü eşler anlayış gösterse bile gün boyu evde olmadıklarından biz bunalımımızla birlikte kalıyoruz.
sana bişi sorucam. çalışmaya başlayınca bebeğe kim bakacak ve ne zaman çalışmaya başlamayı düşünüyorsun?
tek fazlalık yediğin zeytinler, onun dışında öğlen eğer ekmek çok geldiyse akşam zaten telafi etmişsin. bu arada 4 ç.k taze fasulye
salata
3 kaşık yoğurt'un yanına gene de 1 dilim kep. ekmek olsaydı miden kazınmazdı....
hoffff diyene bak, yediklerimi yazacak yüzüm yok
afiyet olsun canım nedense bana çok abartı gelmediiii öğlenki ekmeğin küçükmüşDD çok sinir olma boşver erir giderrrr hem akşamda ekmek yokkkkk
ben de böğün sabah ,
3 barnak kadar poğaçayedim
yanında az peynir
1 tane form bisküvi
1 çk şeker
daha yiyecektim, nete takılınca vakit geçmiş şükür :)
öğleye kapuska yaparsam dünü telafi edebilirim inşallah..
şu an spor olarak 2 ayağımla 2 anakucağı saalıyorum:) 5 dk da bir yere eğilip bebeklerin ağzına emzik tıkıyorum,onlar tükürüyo ben tıkıyorum...
bugün yürüyüş günüm ve komşuya bebişleri bırakabilirsem temizlik yapıcam, yarın akşam misafirimvar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?