- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.561
özgem naber napıyosun?
iyiyim canım napıyım evle ve defneyle uğraşıyorum sen napıyorsun..birazdan arkadaşın yanına gidecem hazırlanmam lazım ama üşeniyorum valla eskiden o kadar çok boşvakti olan biriydim ki sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırırdım şimdi sıkılmayı özledim
seçmek diğerlerinden vazgeçmeltir çocugu seçtin :)
ben boşa mı seçmiyorum :)
ay şaka bir tarafa olsun büyüyüp gidiyor kendine bakacak duruma gel diğinde rahat edersin inşallah..benimde temizliğim var akşam arkadaşa gidecem şimdi yazayım akşama giremem dedim..
iyi yapmışsın canım şimdi girmekle..belki hayatımda yaptığım en güzel en doğru şey defne uyandımıydı beni görünce bi gülüşü var herşeye tüm yorgunluğa değiyor :)
başkalarının çocugu gulunce bile içimin yağları eriyor tabi kendi çocugun bambaşkadır.
hayırlısı olsun bakalım bir gün bende isteyecek miyim acep :)
spor yapıyor musun benim pek vaktim olmuyor şimdi temizliğe başlayacam temizlik 1 saat spora bedel oluyor.halim kalırsa yapcam biraz spor.
slm kızlarrr:)) ben kaçak bir giriverdim ama kimzecikler yokkk özled,m sizi hepinizi öpüyorummm mucks
kızlarrrrr herkeslere günaydın....ne var ne yok?sonunda dün gece de rütin misafir ağırladım ve en yoğun zamanlarım geçti inş...yine yeşil sahalardayım:)))ilk geldiğimde 70 gösteren tartı 71.1 gösterdi dün itibariyle((bu arada kilo verememiş olmam çok canımı sıkmıştı lakin önemli bi şey gözümden kaçmış....öncelerden kas yüzdem yüzde 25-27 arasında gösteriyodu şimdi ise 31-32 arasında...sanırım orada kas yaptım:))he he he:))kıyafetlerden falan farkediyodu zaten bi sıkılaşma ve sertlik var vücudumda ama kiloya yansımayınca insan üzülüyo işte....bi de gitmeden lömbür lömbür olan simit bölgem acayip toparladı ama kilo veremeyince yine de insan çok üzülüyo:)))iveeetttt yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrr.....hepsinin müthiş orjinal giriş ve geçmiş hikayeleri var...ama en ilginci ikiz bebek sahibi olanı...canımcımm ö nasıl bi vücüt yafff ikiz çocuktan geriye sadece 4,5 kilo....ben de istereeeeemmmmmmmm
inş hayırlısı ile herkesler bi an önce kilolarından kurtulup bi güzel incecik hatunlar olurrrrr.....
şimcikkk ben de kendimi tanıtıyım kısacıktan...
adım Fatma...1 aydır izinliydim....yeniden yeşil sahalara döncem inş....istanbuldan kırklareliye evlendim..28 yaşındayım.1,5 senelik evliyim...çocukum yok...mimarım kendi ofisimi açtım 10 ay önce..düzene sokmaya çalışıyorum hayatımı.bi an önce ömrümüm yarısından çoğunda vücuduma yapışmış bu kilolardan kurtulmak istiyorum....79la başladığım bu sürece 55le nokta koymak istiyorum...bakalım...
ayrıyaten sölemediğim bişey....takımdaki herkeslere bol bol istekleri için dua ettim...inş kabul olsun.....bugün de sabahtan itibaren tempo var...öğlen bi yere davetliyiz....akşama uğrıycam ancak....şimdilik benden bu kadar...çok öptüm kızlar herkesleri....
aslı ya ne oluyor sana böyle hep hastasınn:?
kızlaaarrrr nabersinizzzzzzkaçak internetbuldum hahaa:) geldim hemennn
benim dönüşüm muhteşem olucak sanırımmm deli gibi yyiroum ben yaaa(
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 ince dilimli sucuklu yumurta
6 tane zeytin
1 tatlı kaşiği bal
ara
yok
öğlen
3 tane cevizden küçük un kurabiyesi
2 tane minik tuzlu kurabiye
1 bardak meyve suyu
ara yok
akşam
1 tabak çorba
salata
ara
yarım mısır
2 tane kabak tatlısı(bunları henuz yemedim ama yicem sanırsam)
ya kabak tatşısını çok seviyorum 2 tanecikten bişey olmaz umarım daha pişiyo=)
canım bir soğuk bir sıcak kapıyorum şifayı
ev sobalı ve sobamız uyumuyor biz okuldan gelince yakıyoruz gece 12 ye doğru sönüyo ondan sonra ev buz gibi sabah kalkıyoruz soğuk öğle arası eve geliyoruz soğuk böylece kapıyorum şifayı zaten bünye olarak zayıfım
sen nasılsın canım neler yaptın bugün
2 tenecikten bişey olmazda canım bu saatten sonra yeme yarın öğle yersin hem kabak tatlısı soğukken daha güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?