Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağoll pamuk şekerimm yavaştan şişmeye başladııı bilee çıkınca hemen bi acile gidicemm yaaa ben hani çektirmekten korkuyorummm
vee evett açımmmm

allah kavustursun canım inş. inan hep dualarımdasınn

kızlarrr bir kase çorba içtimm sabah ve öğle yemeği olark mecburr bişey yiyemiyorum çünki

şimdi çıkıyorumm hepinizi öpüyorum akşam gelemem sanırım çünki önce acile gitmeyi ordan hemen eve gelip uyumayı düşünüyorum allah iizn verirsee

çokk ağrımm var yaaaaaaa

sağoll pamuk şekerimm yavaştan şişmeye başladııı bilee çıkınca hemen bi acile gidicemm yaaa ben hani çektirmekten korkuyorummm
vee evett açımmmm:
kıyamam sanaaa korkmaaaa dr uyuştursunnnn tamammı söyleeeeeeee sprey falan sıkmasınnnnnnn uyuştrsunnnn
dr gitmeden birşeyler ye eğerrr çekerse uzun süre birşey yiyemeyeiblirsinn fıstık ilaçta alman gerekirrrrrrrr miden boş olmasınnnn

bu arada duaların için çok ama çokk teşekkürlerrrrr Allah razı olsun

(((((54: kocaman öptüm senii tekrar geçmiş olsunnn fıstık

canım hoş geldin özledik kız..valla sen yokken pek bişi kaynatmadık asllında herkes gezdi tozdu paylaşım azdı..canım yaa birlikte yapalım diyet off ben çok üşengeç olmaya başladım aslı çekecek kulaklarımızı ilkoş

canım ben izin almıştım o gün aslıdan sayfada sorun vardı giremiyordum ve çok yorgundum

canımcım kalbin neden sıkışmış allah korusun bişeyin yoktur inşallah

hahahaa ilahi güldürdün beni canım sabah aç karna 1 kupa ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesini de dene ben ilk başladığımda 2 kilo vermiştim bir hafta da bunun sayesinde üstelik bağırsaklarınıda güzel çalıştırıyor ve yağ yakma konusunda süper..iştaahınıda kesiyor ben yarından itibaren başlıyacağım gel birlikte başlayalım..ama ıhlamuru bilmiyordum öğrenmiş oldum

geçmiş olsun

aaayyy canımmm çook özür diliyorum ilknur yazacaktım ben ya
tekrardan kusura bakma
bu aralar hep yanlış yapıyorum
atessuyu listeye yazarken tessu diye yazmışım iaz aldım aşık mıyım neyim
hahhahahah
ay ilahi güldürdün beni....

duyuru

bu hafta herkes 500 gr verecek en az haberiniz olsun kuzlar ona göre dikkat edin

ohhh ben 1 ini verdim bilee

allahım sagsalim dönüp gelmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…