- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.901
tsk fadik memnun oldum.. bende saliha 22 yaşındayım ankaradayım evliyim çocuk yok.. 78 kiloydum.. şuan 74 zayıflıyoruz bakalım hedefe varackmıyım bu defa
canım canımmm çok geçmiş olsunnnn(( ayyy ne ded drrr ciddi birşeyy yoktur inş. korkutmaa bizii fıstıkım ((((
diğer hastnaızada geçmiş olsun ama sana daha çokkkk geçmiş olsun birtanem
dişinide ne olur ihmal etmeeeeeee diş ağrısı ah ahhh geçen haftalarda özgede çekti kıyamam hiçbirşey yiyemedi hemencik git
ayy canımm kuzucum benimmmmmm hoşbuldummmmmmm, anneciğim babacığım iyiler şükür sadece kardeşimin hasreti şimdiden sardı onları kaldılar edüyle büdü bir başlarına ısrar ettim kütahyaya bizimle gelsinler diye ama gelmediler yaza söz verdilerr inş. yaızn gelecekler.
gerçekten diyetin ucu kaçtı oradaa amaa annemi babamı kırana kadar kafamı kırardımm zaten kızdıı erimişsin dedi annem hehehe küçülmüşüm3 kg alacaksın dedi gittiğinde tamam dedim ama hiç öyle bir niyetim yok
canım sanada tekrardan geçmiş olsunnn
kıyamam sanaaa korkmaaaa dr uyuştursunnnn tamammı söyleeeeeeee sprey falan sıkmasınnnnnnn uyuştrsunnnnsağoll pamuk şekerimm yavaştan şişmeye başladııı bilee çıkınca hemen bi acile gidicemm yaaa ben hani çektirmekten korkuyorummm
vee evett açımmmm:
kızlarrr bir kase çorba içtimm sabah ve öğle yemeği olark mecburr bişey yiyemiyorum çünki
şimdi çıkıyorumm hepinizi öpüyorum akşam gelemem sanırım çünki önce acile gitmeyi ordan hemen eve gelip uyumayı düşünüyorum allah iizn verirsee
çokk ağrımm var yaaaaaaa
ya bende seni hep 1-2 dkdan kaçırıyom
27 KASIM MESAJ SAYISI
aynalar ***36
emidaf ***izinli
pinkcat87 ***izinli
fiyona_07 *** 25
mihracee ***izinli
melekaysee *** 15
faTTa83***izinli 5
elifezgi ***8
1.73 ***14
atessu ***izinli 8
hazos87 ***8:119::119::119:
sergungunser***8
salihakaya***28
duyuru
bu hafta herkes 500 gr verecek en az haberiniz olsun kuzlar ona göre dikkat edin
merhaba kızlarr ben geldimmmmmçok zöeldim sizi muhteşem döndümDD cumaya verilemesi gereken 1 kg var DD
ayyyy aslıcımm mesajın beni engelledi ama annemi engeleyemedi :))
bugünden itibarennn deeli gibi diyetteyim:)).
hepinizi tek tek öpüyorum kızçeler. ben yokken neler kaynatmışssınız 4 günü şöyle bir gözden geçirim sayım yapanın şimdiden Allah yardımcısı olsun
23/11/2011 sayım listesi
hazos 07: 15
aynalar: 13
1,73: 23
melekayşe: 15
ateşsu: 5 (sanırım cezaya kaldı)
fiyona: 4(sanırım cezaya kaldı)
elifezgi: 7
sergüngünser: 4 (sanırım cezaya kaldı)
kızlarr izinlimiydiniz bilmiyorum o yuzden sanırım cezaya kaldı yazdım
kızlarr ben geldimm yogun bir hafta sonu ve hafta geçirdim
cuma günü topiğe bakarken kalbim sıkıstı ve hemen hastaneye gittik testler v.s sonra zaten giremedim
annemin eşi kaza yapmışş anneme gittikk zaten ylda yordu beni şükür ki iyiler
ve dünden beride dişim ağrıyor inanılmaz bi şekilde ihmal ettim ve sonunda apse yaptı ama bu sefer ihmal etmiycem korkmucam dişçiden dişim yüzünden bişey yiyemiyorum ekmek v.s çorba içiyorum böyle yaniii şu anda dişim ağrıyor akşam allah izin verirse gidicem doktora ve başlıcam tedaviye
siz ne yaptınız inş. olumsuz bişey yoktur iysinizdir
ben ölçüyorum 1.75
eşim ölçüyor 1.73 :))) ama o biraz pislik yapıyorrrr
en son 1.74 te anlaştık:)
boyum 1.74
kızlar iştah kontrolu yada yağ eritmek için yaptığınız birşeyler varsa yazın sadece az yiyerek olmuyo hem iştahıazaltmak hemde metabolizmayı hızlandırmak için bişeyler yapmak şart
açlığımı gidermek için bir numaralı yok ıhlamur çayı... içine kabuk tarçın karanfil... mükemmel bi tat.. tatlandırıcıya hiç gerek yok
metabolizmayıhızlandırmak için kırmızı pul biber... az önce küçük kasenin içine 6 yemekkaşığı biber koydum... tabi acı nasıl yenir diye düşünebilirsiniz.. üzerine yoğurt döküp karıştırıyorsunuz biberler yoğurda bulanınca acıtmıyo...
ve yeşil çayda halsizliği ortadan kaldırıyor.. kabuk tarçın karanfil... bunları atınca tatlı oluyor... mis mis
günde 15 kupa çay içiyorumçünkü bağırsak tembelliği var.. az yiyince iyice yan gelip yatıyorlar bende acıbiber sürüyom yatan yerine
ben geldim ama kimse yok..spora gidiyom ben gelince gorusduruzzz
duyuru
bu hafta herkes 500 gr verecek en az haberiniz olsun kuzlar ona göre dikkat edin
senden hevesleniyimde bende yapıyım defneyi uyutunca
YAP TABİİİ..ya bana stres atmak acısından cok iyi geliyo spor bırak zayıflamayı her derde deva :)
kızlarrr bir kase çorba içtimm sabah ve öğle yemeği olark mecburr bişey yiyemiyorum çünki
şimdi çıkıyorumm hepinizi öpüyorum akşam gelemem sanırım çünki önce acile gitmeyi ordan hemen eve gelip uyumayı düşünüyorum allah iizn verirsee
çokk ağrımm var yaaaaaaa
hahhahahahaaayyy canımmm çook özür diliyorum ilknur yazacaktım ben ya
tekrardan kusura bakma
bu aralar hep yanlış yapıyorum
atessuyu listeye yazarken tessu diye yazmışım iaz aldım aşık mıyım neyim
duyuru
allahım sagsalim dönüp gelmeyi nasip etsincanım benimm geçmiş olsunn dikkat et kendinee sana birşey olunca hepimiziniçi sızlıyor(
kuzucum gönderdik kara oğlişimizzziiiii inş. tez zamanda biterde gelir.
25 yşaında kardeşim yaştan tutmuyorr
davula zurnaylagönderdik halaylar çekerek omuzlardaa gönderdik canımmııııııı tatlım benim şimdiden özledim yaws.
kocamda daha gitmedi askere( o istiyorduuu bedelliden faydalanmak 15-20 olursa git demiştim 30 çok fazla yaaaa kısa dönem yapıp gel dedim özler hem biraz hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?