- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.921
kızlar iştah kontrolu yada yağ eritmek için yaptığınız birşeyler varsa yazın sadece az yiyerek olmuyo hem iştahıazaltmak hemde metabolizmayı hızlandırmak için bişeyler yapmak şart
açlığımı gidermek için bir numaralı yok ıhlamur çayı... içine kabuk tarçın karanfil... mükemmel bi tat.. tatlandırıcıya hiç gerek yok
metabolizmayıhızlandırmak için kırmızı pul biber... az önce küçük kasenin içine 6 yemekkaşığı biber koydum... tabi acı nasıl yenir diye düşünebilirsiniz.. üzerine yoğurt döküp karıştırıyorsunuz biberler yoğurda bulanınca acıtmıyo...
ve yeşil çayda halsizliği ortadan kaldırıyor.. kabuk tarçın karanfil... bunları atınca tatlı oluyor... mis mis
günde 15 kupa çay içiyorumçünkü bağırsak tembelliği var.. az yiyince iyice yan gelip yatıyorlar bende acıbiber sürüyom yatan yerine
kızlarrr bir kase çorba içtimm sabah ve öğle yemeği olark mecburr bişey yiyemiyorum çünki
şimdi çıkıyorumm hepinizi öpüyorum akşam gelemem sanırım çünki önce acile gitmeyi ordan hemen eve gelip uyumayı düşünüyorum allah iizn verirsee
çokk ağrımm var yaaaaaaa
hahahaa ilahi güldürdün beni canım sabah aç karna 1 kupa ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesini de dene ben ilk başladığımda 2 kilo vermiştim bir hafta da bunun sayesinde üstelik bağırsaklarınıda güzel çalıştırıyor ve yağ yakma konusunda süper..iştaahınıda kesiyor ben yarından itibaren başlıyacağım gel birlikte başlayalım..ama ıhlamuru bilmiyordum öğrenmiş oldum
bende denicem sirkeyi ama tadı kötü olmuyo mu ki..bi de emzirirken sorun olmuyor di mi?
servisteki arkadaşlarım çok zayıflamışın dediler bana...
yok canım olmuyor ya da alışıyorsun ben buraya başladığımda defne dört aylıktı tadı ilk başlarda bozuyodu beni alıştım sonra sen bi tatlı kaşığıda bal kat ben bir ay boyunca üçünü karıştırıp içtim sonra balım bittibalsız denedim fazlla zorlamadı hadi yapalım hep birlikte bakalım 4 gün içinde sonuç görecekmiyiz ben 1 hafta da 67 ye düşmüştüm tabi yediklerimede dikkat etmiştim :))
hehehe ne mutlu sana :))
ben hazır olanları içemiyom midemi kötü yapmıştı.kendim yapıyorum çoktandır.göz kararı bardagın içine döküyom bal kullanmıyom.siz bal kullanın enerji verir.emzirdiginizden de faydalı olabilir.
dün gece uyuyamadım....gece saat 2 de leslie spor yaptım..bide korkuyorum kocişim uyanırsa diye .adam kadın kafayı yedi diycek diye..
2 de miinanmıyorum sana azmine hayran kaldım
dün gece uyuyamadım....gece saat 2 de leslie spor yaptım..bide korkuyorum kocişim uyanırsa diye .adam kadın kafayı yedi diycek diye..
ben çıkıyorum canım sana iyi akşamlar..gelirsem gece gelirim
off sorma ben de çok gergin ve üzgünüm bu sıralar kocacığım yüzünden yinebende yapacam da defnoş uyumadı hala tv izliyor :))
nasılsın canım
çok hoşuma gitti...
süper yaaaaa...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?