Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen canım sabah sirkeli su,sonra normal çayıma 7-8 tane karanfil biraz tarçın serptim.
hatta yogurda bile koyuyorum ben..

geçmiş olsun canım

bende denicem sirkeyi ama tadı kötü olmuyo mu ki..bi de emzirirken sorun olmuyor di mi?

sabah sirkeli su+form çayı

kahvaltı:
1dilim tam bugday ekmegi
1çay kaşıgı salça
1kk peynir

ara:
1 çay bardagı şekersiz nescafe

ögle:
1tanecik sulu köftenin köftesi
1 nescafe fincanı cacık
2 adet grisini

ara:
2adet grisini

akşam:
1küçük kase yogurt
4-5 y.k.taze fasulye
1dilim tam bugday ekmegi

ara:
henüz yok ama türk kahvesi içmek istiyorum

bende denicem sirkeyi ama tadı kötü olmuyo mu ki..bi de emzirirken sorun olmuyor di mi?

yok canım olmuyor ya da alışıyorsun ben buraya başladığımda defne dört aylıktı tadı ilk başlarda bozuyodu beni alıştım sonra sen bi tatlı kaşığıda bal kat ben bir ay boyunca üçünü karıştırıp içtim sonra balım bitti balsız denedim fazlla zorlamadı hadi yapalım hep birlikte bakalım 4 gün içinde sonuç görecekmiyiz ben 1 hafta da 67 ye düşmüştüm tabi yediklerimede dikkat etmiştim :))

Son düzenleme:

ben hazır olanları içemiyom midemi kötü yapmıştı.kendim yapıyorum çoktandır.göz kararı bardagın içine döküyom bal kullanmıyom.siz bal kullanın enerji verir.emzirdiginizden de faydalı olabilir.

dün gece uyuyamadım....gece saat 2 de leslie spor yaptım..bide korkuyorum kocişim uyanırsa diye .adam kadın kafayı yedi diycek diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…