Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiyim valla ne olsun..ya bu eliptikte en fazla 30 dak.yapabiliyorum dayanamıyorum kalbim çarpıyor

canım kaç km hızla yapıyorsun..? ben yavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum 15 dk sını oturarak 15 dk sınıda ayakta üstelik o şekilde daha etkili oluyormuş..çok hızlı yaparsan kalp ve kaslar yoruluyormuş..spor salonunda hoca olan bi arkadaşım var ona danışmıştım aldığımda nasıl yapmam gerektiğini o anlatmıştı daha etkili olması için farklı yollar da sölemişti ama beni yoruyor o yollar ben 18 ve 19 km hızla yapıyorum yirmiye hiç çıkmıyorum..

hiç bakmadım altta zorluk düğmesi var onu ortaya alıyorum..ya yoruyor ama yarım saatten fazla yapamıyorum

allah kavuştursun canım
zor olur be 5 ay ayrı kalmak

aaaa sevindim takımdan ayrılmadığınaaaa:))
kıyamam iki işçıkmış sanaa:)) bugün bende varım hehe şimdiden kolay gele hemn hissettirecğeim geldiğimi tatlıcım.

olsun canım hissettir canın sağolsun

tamam canım afiyet olsun aman dikkat et üşütmeee komşudaaaa sıkı giyinip git özelliklede aykalarına kat kat çorap giy

ayaklarım için patik götürüyorum canım peluştan

bende kocaman sözzzz vereceğim 500 grm

hadi bakalım görcez

ahh kelebebemmm benbim geçmiş olsun ya 2-3 dk çek sonra kurtul böyle daha kötü hep çekiyon

napıyım gulum nete takılmaya başlayınca oturup kalıyorum baktım kimsede yok hemen yapayım sporumu dedim

iyi etmişsin cnaım

eline sağlık bende seni öptum

ben zaten kararlıyım en az 500 ama Aslı regl olacağım çok farkediyor bendeee

inş çok etkilemez canım

hiç bakmadım altta zorluk düğmesi var onu ortaya alıyorum..ya yoruyor ama yarım saatten fazla yapamıyorum

canım bak nettede yazıyor zorluk düşmesini en başa getirerek başla yağ yakmak yerine kas yapıyor tabi zayıflamaya devam ediyormuşsun ama incelme sürecini uzatıyormuş..ben en düşükte yapıyorum hala yıl başına kadar aynı seviyede devam edecem sonra yavaş yavaş yükselticem..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…