- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.941
dün gece uyuyamadım....gece saat 2 de leslie spor yaptım..bide korkuyorum kocişim uyanırsa diye .adam kadın kafayı yedi diycek diye..
defneyi uyuttum sonunda haydi bakalım spora.
meleeemmmmm nasılsın
bu defa yakaladım dimi
gel gel gelll iyiyim cnm sen nassın bu akşam burdayım..netin başında hem sizle konuşayım hem sitemle ilgileneyim
sağol canım bende iyiyim
ne koycan siteye
koy koyda şeytana uyak
litfennnn litfennnn laf yok
diyet yemekleride koy bari arada bir
evet o yonde talepler artmakta :)değerlendireceğim
aman havanı yesinler
25 dk platesimi yaptım eliptiğide 10 dk yapabildim çünkü defne uyandı:)
iyiyim valla ne olsun..ya bu eliptikte en fazla 30 dak.yapabiliyorum dayanamıyorum kalbim çarpıyor
bunada şükür canım
nasılsın
sağol canım bende iyiyim
ne koycan siteye
koy koyda şeytana uyak
iyiyim canım ıhlamur yaptım kendime biraz mide mi üşütmüşüm heralde defnoşada içiricem biraz ana kız içelim karşılıklı :))
off uymıyak artık aslım valla kızıyon sonra :)) ben ayşenin bloğuna girip girip gözümü doyuruyorum :)))
canım kaç km hızla yapıyorsun..? ben yavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum 15 dk sını oturarak 15 dk sınıda ayakta üstelik o şekilde daha etkili oluyormuş..çok hızlı yaparsan kalp ve kaslar yoruluyormuş..spor salonunda hoca olan bi arkadaşım var ona danışmıştım aldığımda nasıl yapmam gerektiğini o anlatmıştı daha etkili olması için farklı yollar da sölemişti ama beni yoruyor o yollar ben 18 ve 19 km hızla yapıyorum yirmiye hiç çıkmıyorum..
canım benimm geçmiş olsunn dikkat et kendinee sana birşey olunca hepimiziniçi sızlıyor(
kuzucum gönderdik kara oğlişimizzziiiii inş. tez zamanda biterde gelir.
25 yşaında kardeşim yaştan tutmuyorr
davula zurnaylagönderdik halaylar çekerek omuzlardaa gönderdik canımmııııııı tatlım benim şimdiden özledim yaws.
kocamda daha gitmedi askere( o istiyorduuu bedelliden faydalanmak 15-20 olursa git demiştim 30 çok fazla yaaaa kısa dönem yapıp gel dedim özler hem biraz hehe
aaaa sevindim takımdan ayrılmadığınaaaa:))
kıyamam iki işçıkmış sanaa:)) bugün bende varım hehe şimdiden kolay gele hemn hissettirecğeim geldiğimi tatlıcım.
tamam canım afiyet olsun aman dikkat et üşütmeee komşudaaaa sıkı giyinip git özelliklede aykalarına kat kat çorap giy
bende kocaman sözzzz vereceğim 500 grm
kızlarrr bir kase çorba içtimm sabah ve öğle yemeği olark mecburr bişey yiyemiyorum çünki
şimdi çıkıyorumm hepinizi öpüyorum akşam gelemem sanırım çünki önce acile gitmeyi ordan hemen eve gelip uyumayı düşünüyorum allah iizn verirsee
çokk ağrımm var yaaaaaaa
napıyım gulum nete takılmaya başlayınca oturup kalıyorum baktım kimsede yok hemen yapayım sporumu dedim
eline sağlık bende seni öptum
ben zaten kararlıyım en az 500 ama Aslı regl olacağım çok farkediyor bendeee
hiç bakmadım altta zorluk düğmesi var onu ortaya alıyorum..ya yoruyor ama yarım saatten fazla yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?