- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.001
adım saliha 22 yaşındayım.. evliyim çocuk yok... 2 hafta önce diyete başladım... 1.61boy... 78 kilo da diyete karar verdim... 1 hafta regl olduğu için biraz duraksama oldu... şuan 74.1... hedef 60 kilo.. ankaradayım... 2 hafta içinde başka gruplara baktım grupta paylaşım çok az olduğu için çıktım... işte böyle
memnun oldum salihacım...ben yeni evliyim ama bu kilolar çoookkkkk eski..ben kendimi bildim bileli var...değişik zaman ve türlerde diet tecrübem oldu ama hiç bi şekilde şimdiye kadar 68 aşağısını gördüğümü hatırlamıyorum...inş bu sefer olcek....çalışmaya ç.alışıyorum bi an önce düzen kurmak için....kırklarelindeyim...sen ankaranın neresinden?çalışıyon mu?evli bekar?ayyy çok soru sordum yafff
canımcım geçmişi daha yeni okuyorum kusurmua bakma...tanıtmışsın zaten...o zaman diet nasıl gidiyo onu sriimm?
bende kendimi bildim bileli diyetteyim ama hiç formda olamadım
1 yıllık evliyim ankara kurtuluştayım...evdeyim çalışmıyorum bebik yok daha
olsun canım bebikin olmaması daha ii..önce kilolardan krutulmak daha verimli olur zannımca...ben bi düük yaşamıştım o zaman 77 ile hamile kalmıştımm ve 10 haftalıkkken nefes bile alamıyodum.....inş kilolardan kurtulup bebikini kucağına alırsın....diet olarak ne uyguluyosun şu an?çok ii vermişsin çünkü?
ıhlamur çayı içiyorum iştah kesici olarak yeşil çay.. kırmızı biber yoğurt karışımı yiyorum kalori yaktırıyormuş
kırmızı biber derken bildiğimiz pul biber mi?
evet pul biber küçük kasenin içine 3 yemek kaşığı koyuyorum üzerine yoğurt.. yoğrtla karıştırınca biberler yoğurda bulndığı için acıtmıyoo
ara yemekler yapma.. Vücudun yağ yakımi için 4 saat gerekliymis.. 3 öğün ama saatleri sasmayacak.. Yani öğünler arası uzadıkça diğer öğünde daha çok yiyorsun.. Mesela ben 8 12 18 de yiyorum yemekleriolsun bacım acıtsa da önemli dil benim için...kilolardan krutılıyım da gerisi boşşşşşşşşş....hemen yarın başlıyorum..bu arada ben yemeği çok erken yedim ve acayip acıktım...meyve yemek hiiçç bana göre dil yanına muhakkak ya ayran yada fındık tüketmem lazım yoksa acayip acıkıyorum...senin 3 ana 3 ara tarzı mı beslenme?yoksa herşeyden azar azar acıktıkca falan mı?
geldim ama birtaz geç oldu... akşam reçel yapıyordum 9 gibi annemler aradı netten görüşürken amaaaaaaaaan reçel taşmıştemizledim geldim
fattttt merhabaaaa şekerim nasılsınselam kızlarrrr.ben geldimm....yeni arklar var şu an sanırım...tanışalım mı?ben fatma 28 yaşındayım belki cumartesi attığım tanışma mesajını okumuşsunuzdur...siz?
bu arada bugün yediklerim:
sabah 1 zeytinli açma
ara 1 küp şekerli çay
öğle 8 hurma
ara 3 kayısı
akşam 1 kase şehriye çorbası,2 kaşık pilav,3 kaşık taze fasulye,1 dilim ekmek
gece 1 armut,1 elma
kuzum yaaa yaırm ekmek yemişsin bir gündee amanın yaaaa28 kasım pazartesiayy az yemişim biraz daha yiyim
sabah
çeyrek ekmek
4 zeytin
1 çaykaşığı reçel
1 bardak zencefil çayı
öğlen
çeyrek ekmek
1 kase menemen
1 havuç
1 kase yoğurt kırmızıbiber
2 bardak zencefil çayı
ara
1 adet ıslak kek
yarım elma
akşam
1 yemek tabağında yarısı
patates yahnisi
diğer yarısı bulgur pilavı
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
4 tane zeytin
1 kk peynir
omlet
1 tatlı kaşiği bal
öğle
2 dilim fırında mücver
ara
1 havuç
akşam
çipura ızgarada
yarım dilim ekmek
salata
ara
1 dilim browni
aaahh bee yavruu kuşummmm hakkaten ne kadar yoğun geçiyo yaf hayatın...hiç telaşın bitmiyo....ya afdikim acp sana göz mü değiyo?nazar felan olayları olmasın sakın yaaakızlarr ben geldimm yogun bir hafta sonu ve hafta geçirdim
cuma günü topiğe bakarken kalbim sıkıstı ve hemen hastaneye gittik testler v.s sonra zaten giremedim
annemin eşi kaza yapmışş anneme gittikk zaten ylda yordu beni şükür ki iyiler
ve dünden beride dişim ağrıyor inanılmaz bi şekilde ihmal ettim ve sonunda apse yaptı ama bu sefer ihmal etmiycem korkmucam dişçiden dişim yüzünden bişey yiyemiyorum ekmek v.s çorba içiyorum böyle yaniii şu anda dişim ağrıyor akşam allah izin verirse gidicem doktora ve başlıcam tedaviye
siz neer yaptınız inş. olumsuz bişey yoktur iysinizdir
canımcımmhoşgeldiinnn...sen de benim gibi az zamanda hızlı alım yapabiliyosun kilo konusunda..neyse ben de bu hafta kasıyorum ve cdiddi bbi şekilde devam ediyoruz hep beraber...yediğin içtiğin senin olsun nasıldı attil?merhaba kızlarr ben geldimmmmmçok zöeldim sizi muhteşem döndümDD cumaya verilemesi gereken 1 kg var DD
ayyyy aslıcımm mesajın beni engelledi ama annemi engeleyemedi :))
bugünden itibarennn deeli gibi diyetteyim:)).
hepinizi tek tek öpüyorum kızçeler. ben yokken neler kaynatmışssınız 4 günü şöyle bir gözden geçirim sayım yapanın şimdiden Allah yardımcısı olsun
sağol ya bulaşık makinasına bile ulaşmış:)ay ayy benn hiç hoşlanmam böyle angaryaaa işler çıkınca oturur ağlarım hehegeçmiş olsun
fattttt merhabaaaa şekerim nasılsın
ayy afiyet olsunn canmm güzell görünüyorDD hurmalardan bizede göndersene kiki
ekmeği azaltınca açlıktan öleceğimi düşünüyorum.. Ama yarın ekmek yerine çorba koymayı düşünüyorum..kuzum yaaa yaırm ekmek yemişsin bir gündee amanın yaaaa bence menülerin çok güzel sen biraz ekmeği azaltırsannn süper olucakk
ay evet gerçektennn hemen kilo alıyorum bendeeeecanımcımmhoşgeldiinnn...sen de benim gibi az zamanda hızlı alım yapabiliyosun kilo konusunda..neyse ben de bu hafta kasıyorum ve cdiddi bbi şekilde devam ediyoruz hep beraber...yediğin içtiğin senin olsun nasıldı attil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?