Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımcım geçmişi daha yeni okuyorum kusurmua bakma...tanıtmışsın zaten...o zaman diet nasıl gidiyo onu sriimm?

bende kendimi bildim bileli diyetteyim ama hiç formda olamadım
1 yıllık evliyim ankara kurtuluştayım...evdeyim çalışmıyorum bebik yok daha

bende kendimi bildim bileli diyetteyim ama hiç formda olamadım
1 yıllık evliyim ankara kurtuluştayım...evdeyim çalışmıyorum bebik yok daha

olsun canım bebikin olmaması daha ii..önce kilolardan krutulmak daha verimli olur zannımca...ben bi düük yaşamıştım o zaman 77 ile hamile kalmıştımm ve 10 haftalıkkken nefes bile alamıyodum.....inş kilolardan kurtulup bebikini kucağına alırsın....diet olarak ne uyguluyosun şu an?çok ii vermişsin çünkü?

ıhlamur çayı içiyorum iştah kesici olarak yeşil çay.. kırmızı biber yoğurt karışımı yiyorum kalori yaktırıyormuş

evet pul biber küçük kasenin içine 3 yemek kaşığı koyuyorum üzerine yoğurt.. yoğrtla karıştırınca biberler yoğurda bulndığı için acıtmıyoo

olsun bacım acıtsa da önemli dil benim için...kilolardan krutılıyım da gerisi boşşşşşşşşş....hemen yarın başlıyorum..bu arada ben yemeği çok erken yedim ve acayip acıktım...meyve yemek hiiçç bana göre dil yanına muhakkak ya ayran yada fındık tüketmem lazım yoksa acayip acıkıyorum...senin 3 ana 3 ara tarzı mı beslenme?yoksa herşeyden azar azar acıktıkca falan mı?

ara yemekler yapma.. Vücudun yağ yakımi için 4 saat gerekliymis.. 3 öğün ama saatleri sasmayacak.. Yani öğünler arası uzadıkça diğer öğünde daha çok yiyorsun.. Mesela ben 8 12 18 de yiyorum yemekleri

ayy afiyet olsunn canmm güzell görünüyorDD hurmalardan bizede göndersene kiki

kuzum yaaa yaırm ekmek yemişsin bir gündee amanın yaaaa
bence menülerin çok güzel sen biraz ekmeği azaltırsannn süper olucakk

aaahh bee yavruu kuşummmm hakkaten ne kadar yoğun geçiyo yaf hayatın...hiç telaşın bitmiyo....ya afdikim acp sana göz mü değiyo?nazar felan olayları olmasın sakın yaaahep sağlıkla ilgili sıkıntı maddi kayıp çok dil....sanki nazar belirtisi gibi....canım arkadaşım yaaa(üzüldüm bak şimdi((
canımcımmhoşgeldiinnn...sen de benim gibi az zamanda hızlı alım yapabiliyosun kilo konusunda..neyse ben de bu hafta kasıyorum ve cdiddi bbi şekilde devam ediyoruz hep beraber...yediğin içtiğin senin olsun nasıldı attil?

fattttt merhabaaaa şekerim nasılsın

ayy afiyet olsunn canmm güzell görünüyorDD hurmalardan bizede göndersene kiki

canımcıımmm iim çok şükür..gittik geldik sağ selamet..darısı istiyenlerin başına....
ahh keşke elimle size ikram edebilsemyaa kargo sordum ama almıyolarmış gıda kargoyasenin tatil nasıl geçti?

ay evet gerçektennn hemen kilo alıyorum bendeeee ayşenin dediği gibi hedefime ulaşsamda forumda kalmak için uğraşmam gerekiyorrrrr.
yavruşum tek yaptığım yemek içmekPPP diğrleri ekstra hehe
şaka bir yana güzeldii ailemi görmek ama sayılı zaman çabuk geçiyor
kardeşimi şimdiden özleidm ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…