Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

malesef yaptım o hatayi:)
yeşil cay gercekten iyi geliyor
az yediğimiz için halsiz oluyoruz yeşil çay çok dinç tutuyorya kızlar dün gece bir anda çıktım kusura bakmayın:)

Günaydın herkese.. hastanedeyim şimdi.. Başağrısı var.. Sinirlenince daha çok yemek yiyorum off

günaydın canım geçmiş olsun baş ağrısı için mi gittin hastaneye...bende de tam tersi mutlu olunca çok yemek yerim...sigarayı bıraktığım için biraz durum değişti ama kendimize hakim oluyoruz hepbirlikte canım

kızlar platesimi yaptım geldim bi esnedim bi esnedim sormayın bgn işe yürüyerek gidecem işten gelincede eliptiğimi yapacam :)) bgnü kendime spor günü ilan ettim hehee

(((((54: kocaman öptüm senii tekrar geçmiş olsunnn fıstık

teşekkürr ederim pamukşekerimm sağollll allah razı olsunnn

tombik zamanlarımın resmini çektim bende başarı oyküsüne resimlerimi koyacam öncesi ve sonrası diye ayy bi özeniyorum onlara anlatamam

1 aydır ilaç kullanıyordum ilaç bitti tekrar geldim
hayırdır ya noldu?
başağrısı.. Başka şeylerde var.. Kullanıcı adımi değiştireyim anlatırım birgün malum kimliğim deşifre oluyormus

ahh kelebebemmm benbim geçmiş olsun ya 2-3 dk çek sonra kurtul böyle daha kötü hep çekiyon

iyi etmişsin cnaım

inş çok etkilemez canım

walllaaaa öylede çiçemm ağrısı geçseydi apseli çünki

yaaa fatoşumm anlamadım gittii buu bi kaç aydırrr nie böyle oldu bilmiyorum ama vardır bi hayırrr ne diim allah beterinden sakınsın inş. cümlemizi :2::2::2::2::2::2:
nereme nazar değicekk kiii fatoşum kiloma mı

neyse ben spor yapmaya gidiyorum 1 saate gelirim ancak görüşürüz...

günaydın aşağıdakiler nasılsınız kızlar ben defneyi uyutuyorum spor yapacam birazdan sonrada işe gidecem

kızlar platesimi yaptım geldim bi esnedim bi esnedim sormayın bgn işe yürüyerek gidecem işten gelincede eliptiğimi yapacam :)) bgnü kendime spor günü ilan ettim hehee

tombik zamanlarımın resmini çektim bende başarı oyküsüne resimlerimi koyacam öncesi ve sonrası diye ayy bi özeniyorum onlara anlatamam

yaaaa şekrr annee inan sana maşallaaahh bu spor azmine erken uyanmalarına v.s v.s v.s süpersinnn inan gıpta ediyorumm sanaaa helallllllllllll olsunnnnnnnn
wallahii bu azimle koyarsın sendeee resimlerinii ohhhh miss misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…