- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.041
ıhlamur çayı içiyorum iştah kesici olarak yeşil çay.. kırmızı biber yoğurt karışımı yiyorum kalori yaktırıyormuş
malesef yaptım o hatayi:)salihaacım bende çıkıyorum iyi gecelerrrr yarın görüşürz sakın kaçamklar yapma bu saatten sonraa reçelin tadına falan bakmaa tamammı helede ufak bir parça ekmekle kesinlikle:)ama bu hafta içi telafi edicem cumaya kadar 72 olucam
az yediğimiz için halsiz oluyoruz yeşil çay çok dinç tutuyorya kızlar dün gece bir anda çıktım kusura bakmayın:)yeşil cay gercekten iyi geliyor
Günaydın herkese.. hastanedeyim şimdi.. Başağrısı var.. Sinirlenince daha çok yemek yiyorum off
inş isteyen herkeslere....canımcım yolun düşerse beklerim hurma yemeğe:))
eee insan özlüyo tabi cnaım..bi de insan gidip gelince tekrar buraya adapte olmak çok zor geliyo insana(2-3 gün etkisinden kurtulamyıo
kıyamam sanaaa korkmaaaa dr uyuştursunnnn tamammı söyleeeeeeee sprey falan sıkmasınnnnnnn uyuştrsunnnn
dr gitmeden birşeyler ye eğerrr çekerse uzun süre birşey yiyemeyeiblirsinn fıstık ilaçta alman gerekirrrrrrrr miden boş olmasınnnn
bu arada duaların için çok ama çokk teşekkürlerrrrr Allah razı olsun
((((( 54: kocaman öptüm senii tekrar geçmiş olsunnn fıstık
aaaaaaaaa şaşırdım içi dışı heryeri pişiyormu kız
Günaydın herkese.. hastanedeyim şimdi.. Başağrısı var.. Sinirlenince daha çok yemek yiyorum off
evet ondanda koyayım siteye :)
canımcım kalbin neden sıkışmış allah korusun bişeyin yoktur inşallah
geçmiş olsun
geçmiş olsun canım
1 aydır ilaç kullanıyordum ilaç bitti tekrar geldimgünaydın canım geçmiş olsun baş ağrısı için mi gittin hastaneye...bende de tam tersi mutlu olunca çok yemek yerim...sigarayı bıraktığım için biraz durum değişti ama kendimize hakim oluyoruz hepbirlikte canım
başağrısı.. Başka şeylerde var.. Kullanıcı adımi değiştireyim anlatırım birgün malum kimliğim deşifre oluyormushayırdır ya noldu?
ahh kelebebemmm benbim geçmiş olsun ya 2-3 dk çek sonra kurtul böyle daha kötü hep çekiyon
iyi etmişsin cnaım
inş çok etkilemez canım
aaahh bee yavruu kuşummmm hakkaten ne kadar yoğun geçiyo yaf hayatın...hiç telaşın bitmiyo....ya afdikim acp sana göz mü değiyo?nazar felan olayları olmasın sakın yaaahep sağlıkla ilgili sıkıntı maddi kayıp çok dil....sanki nazar belirtisi gibi....canım arkadaşım yaaa (üzüldüm bak şimdi ((
canımcımmhoşgeldiinnn...sen de benim gibi az zamanda hızlı alım yapabiliyosun kilo konusunda..neyse ben de bu hafta kasıyorum ve cdiddi bbi şekilde devam ediyoruz hep beraber...yediğin içtiğin senin olsun nasıldı attil?
fadikim nasılsın canım nasıl oldun
günaydınnnn şeker anneee:))))
canım wallaa ağrım varr iştee antby. kullanıcamm ama sabır diyorum napimm bide açımmm
koy canım koy bu cmrtesi değilde bundan sonraki hafta arkadaşları çağıracam yemeğe 4 aile olacaz güzel yemeklerini ve tatlılarını bekliyorum birde mesela misafirlere sunum için pratik şeyler de vardır sende kesin onlardan da koy :))
neyse ben spor yapmaya gidiyorum 1 saate gelirim ancak görüşürüz...
günaydın aşağıdakilernasılsınız kızlar ben defneyi uyutuyorum spor yapacam birazdan sonrada işe gidecem
kızlar platesimi yaptım geldim bi esnedim bi esnedim sormayınbgn işe yürüyerek gidecem işten gelincede eliptiğimi yapacam :)) bgnü kendime spor günü ilan ettim hehee
tombik zamanlarımın resmini çektim bende başarı oyküsüne resimlerimi koyacamöncesi ve sonrası diye ayy bi özeniyorum onlara anlatamam
kıs noluyo sana hep geçmiş olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?