- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.021
sağol ya bulaşık makinasına bile ulaşmış:)
canımcıımmm iim çok şükür..gittik geldik sağ selamet..darısı istiyenlerin başına....
ahh keşke elimle size ikram edebilsemyaa kargo sordum ama almıyolarmış gıda kargoya senin tatil nasıl geçti?
ben de çok acıktım yaa en ii çare uyumak sanırım...kızlarr iyi geceler ben geldiimmm ay ben çok acıktımm ama yemeyeceğimmmm :))
off özlemez mi insanay evet gerçektennn hemen kilo alıyorum bendeeeeayşenin dediği gibi hedefime ulaşsamda forumda kalmak için uğraşmam gerekiyorrrrr.
yavruşum tek yaptığım yemek içmekPPP diğrleri ekstra hehe
şaka bir yana güzeldii ailemi görmek ama sayılı zaman çabuk geçiyor
kardeşimi şimdiden özleidm ben yaa
DDDDD hain reçel ama aslındaa taşarak sana fayda sağlamış az yiyeceksin hehe
ekmeği azaltınca açlıktan öleceğimi düşünüyorum.. Ama yarın ekmek yerine çorba koymayı düşünüyorum..
:)) bencede uyumakkkk kikiben de çok acıktım yaa en ii çare uyumak sanırım...
off özlemez mi insan((
der polyanna ve evine doğru ağır ama mutlu adımlarla ilerler....:))))
ay canım Allah kabul etsin terkardan hac ınızı amin inş.darısı bize olsun.
kuzucum ben ikram edilmiş sayıyıorum sen üzülmeee:)))
önümüzdeki 3 ay tatil yok bana yaaaDD şimdidenözledimm tatili hehe iyi hoşta çabuk bitiyor yaws
inş isteyen herkeslere....canımcım yolun düşerse beklerim hurma yemeğe:))
eee insan özlüyo tabi cnaım..bi de insan gidip gelince tekrar buraya adapte olmak çok zor geliyo insana(2-3 gün etkisinden kurtulamyıo
:)) bencede uyumakkkk kiki
sevmeksenii :) demek polyana ay çok hoştuu:))
amin canım sizlerede tekrar nasip etsin Allahım
aynen sana katılıyorummmmmm fıstıkk.
sen hurmalardan benim yerimede yaa ama çok değil 1-2 tanee hehe ben yemiş kadar olurum
o zaman bana müsade....ii geceler diim...zaten yorgunluktan ayakta duramıyorum...hemen uyyuyım...
salihacım sana da ii geceler...taekrar tanıştığıma memnun oldum....çok öptümm dombili prensesler
sirkeden dolayı midesi delinip yara edinenleri duyurmuyorlar.. o asiti kaldırmıyor sürekli mide... hele sürekkli içiyorsanız midenizi tahriş ederk yara yapıyor... kaç kişi midesini bu yüzden aldırmış... bence yorumlarına bakın
benim midemi kanatmıştı dikkat edinzaten en fazla 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı diyorlar
tamam ama elma sirkem yok su an üzüm sirkesi olmaz mı yarın alırım ancak
canım çok güzel bi menü kek biraz bozmuş ama olsun o kadar28 kasım pazartesiayy az yemişim biraz daha yiyim
sabah
çeyrek ekmek
4 zeytin
1 çaykaşığı reçel
1 bardak zencefil çayı
öğlen
çeyrek ekmek
1 kase menemen
1 havuç
1 kase yoğurt kırmızıbiber
2 bardak zencefil çayı
ara
1 adet ıslak kek
yarım elma
akşam
1 yemek tabağında yarısı
patates yahnisi
diğer yarısı bulgur pilavı
nasıl yapılıyor kiii
kız şu menülerini mavi yaz :))sabah
2 dilim çavdar ekmeği
4 tane zeytin
1 kk peynir
omlet
1 tatlı kaşiği bal
öğle
2 dilim fırında mücver
ara
1 havuç
akşam
çipura ızgarada
yarım dilim ekmek
salata
ara
1 dilim browni
ya browniyi de neden yediğimi söyliyim..herkes mikro dalgada kek falan yapıyor ya bende çok merak ediyordum ilk defa denedim çatlıcaktım yoksa..ya 7 dakikada hazırdı kek.acil misafir geldiğinde süper bence..7 dakikada tamamdır hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?