Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımcıımmm iim çok şükür..gittik geldik sağ selamet..darısı istiyenlerin başına....
ahh keşke elimle size ikram edebilsemyaa kargo sordum ama almıyolarmış gıda kargoyasenin tatil nasıl geçti?

ay canım Allah kabul etsin terkardan hac ınızı amin inş.darısı bize olsun.
kuzucum ben ikram edilmiş sayıyıorum sen üzülmeee:)))
önümüzdeki 3 ay tatil yok bana yaaa DD şimdidenözledimm tatili hehe iyi hoşta çabuk bitiyor yaws

kızlarr iyi geceler ben geldiimmm ay ben çok acıktımm ama yemeyeceğimmmm :))
ben de çok acıktım yaa en ii çare uyumak sanırım...
off özlemez mi insan((
DDDDD hain reçel ama aslındaa taşarak sana fayda sağlamış az yiyeceksin hehe

der polyanna ve evine doğru ağır ama mutlu adımlarla ilerler....:))))

ekmeği azaltınca açlıktan öleceğimi düşünüyorum.. Ama yarın ekmek yerine çorba koymayı düşünüyorum..

ölmezsinnn Allah korusun canım, çorba yerine salata ağırlıklııı menü koysan sofrayaaa en azında arada değişim yaparsınnnn olmazmıı
havuç turp artık boll onlardan salata yapabilirsin

inş isteyen herkeslere....canımcım yolun düşerse beklerim hurma yemeğe:))
eee insan özlüyo tabi cnaım..bi de insan gidip gelince tekrar buraya adapte olmak çok zor geliyo insana(2-3 gün etkisinden kurtulamyıo

inş isteyen herkeslere....canımcım yolun düşerse beklerim hurma yemeğe:))
eee insan özlüyo tabi cnaım..bi de insan gidip gelince tekrar buraya adapte olmak çok zor geliyo insana(2-3 gün etkisinden kurtulamyıo

amin canım sizlerede tekrar nasip etsin Allahım
aynen sana katılıyorummmmmm fıstıkk.
sen hurmalardan benim yerimede yaa ama çok değil 1-2 tanee hehe ben yemiş kadar olurum

:)) bencede uyumakkkk kiki
sevmeksenii :) demek polyana ay çok hoştuu:))

o zaman bana müsade....ii geceler diim...zaten yorgunluktan ayakta duramıyorum...hemen uyyuyım...
salihacım sana da ii geceler...taekrar tanıştığıma memnun oldum....çok öptümm dombili prensesler

amin canım sizlerede tekrar nasip etsin Allahım
aynen sana katılıyorummmmmm fıstıkk.
sen hurmalardan benim yerimede yaa ama çok değil 1-2 tanee hehe ben yemiş kadar olurum

hee ya kaptırınca çerez gibin gidii zatene...dikkat etmek gerek gerçekten..neyse ben kaçtım....

salihaacım bende çıkıyorum iyi gecelerrrr yarın görüşürz sakın kaçamklar yapma bu saatten sonraa reçelin tadına falan bakmaa tamammı helede ufak bir parça ekmekle kesinlikle:)

canım o midesi rahatsız olanlarda oöluyor birtek midelerinde yara vardır onlar fark etmiyolardır..elma sireksinin faydaları herkes tarafından kanıtlanmış bişi.ama günde 1 bardaktan fazla içmiyeceksin oda 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı..o kadarı sorun olacak olsaydı salatalarada kattırmazlardı yani bence insanlar abartmayı çok seviyolar...ben internetteki yorumlara pek güvenmiyorum açıkçası

Son düzenleme:
canım çok güzel bi menü kek biraz bozmuş ama olsun o kadar

aaaaaaaaa şaşırdım içi dışı heryeri pişiyormu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…