Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 aydır ilaç kullanıyordum ilaç bitti tekrar geldimbaşağrısı.. Başka şeylerde var.. Kullanıcı adımi değiştireyim anlatırım birgün malum kimliğim deşifre oluyormus

canım bazen kişisel şeylerimiz oluyor facemizi yada msnimizi veriyoruz birbirimize ordan konuşuyoruz iyi oluyor istersen sende bize özelden yollayabilirsin faceni çoğumuz birbirimizle arkadaşız faceden

Günaydın herkese.. hastanedeyim şimdi.. Başağrısı var.. Sinirlenince daha çok yemek yiyorum off

canım benim geçmişş olsunn hayırdır kötü bişey mi olduu neye sinirlendin bukadarrr :26::26::26::26::26:
acıkınca su iç tatlım ve şekersiz sakız çiğne bakk çokk iyi geliyo yemek yememiş oluyorsun

yaaaa şekrr annee inan sana maşallaaahh bu spor azmine erken uyanmalarına v.s v.s v.s süpersinnn inan gıpta ediyorumm sanaaa helallllllllllll olsunnnnnnnn
wallahii bu azimle koyarsın sendeee resimlerinii ohhhh miss misss

inşallah canım son zamanlarda bayramdı filan derken salmıştım kendimi sporumu bi yapıyordum bi yapmıyordum şimdi yeniden toparladım kendimi çok sıkı bi şekilde döndüm yeni yıla kadar 60 olmak istiyorum artık canım sonra da yeni yıla yeni hedefle girmek istiyorum :))

bu azimlee inaş... isteğin olur canım benim merak etme

kızlarr hepinize tekrardan günaydınn

dün işen çıktım eve doktora uğradım gelmemiş 8 bucuk gibi gelir dediler bende eve geçtim hemen yemek yaptım etrafı toparla sonra gittim doktora ama halimi görseniz biri neyin var dese ağlıcak moddaydım yanii neysee doktor çok tatlıı hiç korkmadımm yapılacakları söyledii çekmicem kurtarırım bu dişi dedi ki benn çokk sevindim:))))
ama yüzün dahada şişer gell iltihabı çekelim dedi iğneylee yokkkkkkkkk dedimm ilaca başlımmm neysee haftaya çarşamba başlıyoruz tedaviyee allah izin verirseee
tabii benn aç olduğum içinn zzaten çorbada yapmıştım(babam çorbasız yemek yemeyi sevmiyor)
saat 10:30 gibi çorba içtim bir kasee içine yarım dilim ekmek ufacık ufacık doğradımm kii karnım doysun diyee sonra zaten gece ağrıdan ara sıra uyandımm öyle yanii kızlarrr:2::2::2::2::2:

mihracee, , emidaf, , fiyona_07+, , melekaysee+, , salihakaya+,
kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizin günü güel geçsin inş.

canım bazen kişisel şeylerimiz oluyor facemizi yada msnimizi veriyoruz birbirimize ordan konuşuyoruz iyi oluyor istersen sende bize özelden yollayabilirsin faceni çoğumuz birbirimizle arkadaşız faceden
eve gidince bilgisayardan yaparım.. Şimdi telefonun şarjida bitmek üzere.. Sağol canım
canım benim geçmişş olsunn hayırdır kötü bişey mi olduu neye sinirlendin bukadarrr :26::26::26::26::26:acıkınca su iç tatlım ve şekersiz sakız çiğne bakk çokk iyi geliyo yemek yememiş oluyorsun
konu burda anlatamicam bi şekilde tsk canım
mihracee, , emidaf, , fiyona_07+, , melekaysee+, , salihakaya+, kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizin günü güel geçsin inş.
günaydın kııız

Günaydın herkese.. hastanedeyim şimdi.. Başağrısı var.. Sinirlenince daha çok yemek yiyorum off

geçm olsun canımmmmmm,D yemek yemek için bahane çok dimii
salihacımm bak anne olmak istiyorsun bebiş istiyorum demiştin bence şimdi sadec ekendin için zayıflamayacaksın hem bebişin hem kendin için zayıflamak fazla yememek lazım, uzmanlar hamilelikten önce ideal kiloya gelmek gerekiyor diyorlarrrr o yüzdennn sinirlenince,seivnince üzülünce mutlu olunca yemek yemek yok sadece acıkıncaaa odaaa çok değill

kıyamam sana bennn zaten ep gece azıyor bu hastalıklar((((
canım Allah şifa versin inş. geçerrrrrr sen ağrı kesici almayıda ihmal etmeeee

eve geldim yaf offff... dün çay içemedim kurudum az daha
yaramaz kedii neyseeeee birdahakine yapma zaten şu kaçamaklar bize aldırıyor kilolarııı( inan onlarıı bıraksak vereceğizzz
bu hafta sıkı bi diyetle 70 yapcam.. 69.9 ugörmek istiyorum 70 kilo olmaktan sıkıldım... ilknur dünün telafisini yapıcam bugün... akşam bi menü yazim gör hayır acıkıncada yeemiceeem ben işin kolayını buldum saat 8de kahvaltı 12 de öğle 6 da akşam yiyorum.. sadece o saatlere odaklanınca diğer saatlerde yemek istemiyorum... acıkmasam bile öğlen hemen yiyorum...bu sayede ikindi vakti coşmuyorum aman sakın öğün atlamayın

ayşe bloga bakıyorum şimdi.. mmmmmm mis gibi dolmalar... bende yapim akşama şöyle karışık kabak patlıcan.. ama yemek içi,n değil

çok geçmiş olsun fadik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…