Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şu eliptikten bi tanede ben alcam yılbaşında... eliptik walker var ondan bacaklarımın kalınlığı sinir ediyo

şu eliptikten bi tanede ben alcam yılbaşında... eliptik walker var ondan bacaklarımın kalınlığı sinir ediyo

200-300 tlden fazla verme ve ben benimkini elektrikli zannediyodum değilmiş..
elektriksiz cok iyi
hemen kenara çekebiliyosun fiş derdi yok ben begendim zaten yarım saatte solugun kesiliyor :9

Son düzenleme:
şu mesut yar reklamı var ya yan tarafta... ya adam zayıflayınca resmen yaşlanmış kiloluyken güzel bi yüzü vardı şimdi çökmüş gibi haksız mıyım :44:

iyi vermişsin işte su ekmeği de bi azaltsan çok daha iyi verirsin kilo valla.süper olurr..sonra da bebişş yaparsın oh ohhh.aman hamile kalınca dikkat et de benim gibi 24 kilo alma:)

evet yemicem artık ekmek.. sizin menüleri okuyunca: az yemek yediğindede yaşıyormuş insan diyorum menü yazmak ve okumak çok güzel oluyor walla yazması zor diye fazla detaylı şeyler yemiyorum... yerken bunu nasıl yazıcamki diyorum yemekten önce nasıl yazacağımı düşünüyorum

iyi vermişsin işte su ekmeği de bi azaltsan çok daha iyi verirsin kilo valla.süper olurr..sonra da bebişş yaparsın oh ohhh.aman hamile kalınca dikkat et de benim gibi 24 kilo alma:)

doğumdan sonra 24 kilo fazlan mı oldu yani... yani bebek haricinde 24... doğum bitti sende 24 kilomu kaldı.. nasıl anlatsam şaşırdım:26:

VALLA Yaşanıyormuş..bende gün ,iç,nde acıktığımda ekmeğin arasına peynir koyup yiyordum diyete başlamadan önce şimdik yemiyorum sabahları yiyorum bi de akşamları bazen yiyorum..dayanmaya çalişiyorum.doğru diyorsun buraya yazmaya utanıyor insan o yüzden az yiyorsun..liste tren gibi olunca hoş olmuyo bazılarının ki kısacık azicik yiyorlar..irdelerine hayranımvalla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…