- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.081
hayır olmaz kız delüüü sen yarın alınca yap canım acele etme...
bilmiyorum ki ben hazırcıyım annem yapıyor bana sen emoşa sor o kendi yapıyormuş..
kız şu menülerini mavi yaz :))
aaaaaaaaa şaşırdım içi dışı heryeri pişiyormu kız
[h=2][/h]
ayşe bloga bakıyorum şimdi.. mmmmmm mis gibi dolmalar... bende yapim akşama şöyle karışık kabak patlıcan.. ama yemek içi,n değil
sorucam emoşaaa
şu eliptikten bi tanede ben alcam yılbaşında... eliptik walker var ondan bacaklarımın kalınlığı sinir ediyo
hazal sen ne zamn başladın diyete :44:
şu eliptikten bi tanede ben alcam yılbaşında... eliptik walker var ondan bacaklarımın kalınlığı sinir ediyo
1-2ile sınırlı tutarsan sorun olmaz tatlım..afiyet olsun
saliha sen ne zaman başladın iyi kilo vermişsin
kasım 8 de başlamıştım sanırım
saliha sen ne zaman başladın iyi kilo vermişsin
iyi vermişsin işte su ekmeği de bi azaltsan çok daha iyi verirsin kilo valla.süper olurr..sonra da bebişş yaparsın oh ohhh.aman hamile kalınca dikkat et de benim gibi 24 kilo alma:)
iyi vermişsin işte su ekmeği de bi azaltsan çok daha iyi verirsin kilo valla.süper olurr..sonra da bebişş yaparsın oh ohhh.aman hamile kalınca dikkat et de benim gibi 24 kilo alma:)
aa şimdi baktım 15 kasımda başlamışım... 1 haftada regl oldum.. bugün 15. günüm
evet yemicem artık ekmek.. sizin menüleri okuyunca: az yemek yediğindede yaşıyormuş insan diyorummenü yazmak ve okumak çok güzel oluyor walla yazması zor diye fazla detaylı şeyler yemiyorum... yerken bunu nasıl yazıcamki diyorum yemekten önce nasıl yazacağımı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?