Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsunn bugün kaçamak günün senindeeeeee

afiyet olsunnnnnnnnnnn canımmm çok ama çokk güzelllllll beğendim hemde çokkkkk

sabah
1 bardak çay

ara
1 avuç kuruyemiş

öğle
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
1 dilim ekmek

ara
1 elma

akşam
3 kaşık makarna
1 kek
1 bardak çay

kızım nekadar çokk yeşil çay içmişsin yawsss nevrim döndü şu 8 i görünceeeee afiyet olsunnnn gayet güzel bir menü
merakla bekliyordum zatencikk:) beklediğme deydi

canım afiyet olsunn öğlenki pilavın biraz falz ageldiii onun dışındakilerr güzell heleki pırasada prinç yoksa gayet güzell :)

ayy kıyamam onlara bennnn üzüldümm bak yazık kızzz:)
materyallerden falan ben anlamamDD eminim güzeldirlerr ama hehe eline sağlık canımcım

bu saatte gelirim falan

yok canım gitsem bile kocası dersi bırakır yalnız bırakmaz
bak iyi fikir ilknur gelemm mii

kızım nekadar çokk yeşil çay içmişsin yawsss nevrim döndü şu 8 i görünceeeee afiyet olsunnnn gayet güzel bir menü

bende aynısını dedim yararlı bişey ama fazlasıda zarar bir yerde

sabah
1 bardak çay

ara
1 avuç kuruyemiş

öğle
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
1 dilim ekmek

ara
1 elma

akşam
3 kaşık makarna
1 kek
1 bardak çay
idolümmmmmmmmmmmmm afiyet olsunn yawss senin menülerine bayılıyorummm bizim bir öğünümüz bugün aynı :))
ama snein kadar başarlı olamıyorum yaa şuanda bile midem kazınıyor benim ofsss

beğendiğine sevindim ilkaycım.. 70 e düşene kadar böyle.. çay konusundada ya napim iştahımı çokiyi kesiyor.. canım hiç birşey yemek istemiyor acıkmıyorum bile çaylar sayesinde... günün yarısı lavaboda geçiyor

ayy kıyamam onlara bennnn üzüldümm bak yazık kızzz:)
materyallerden falan ben anlamamDD eminim güzeldirlerr ama hehe eline sağlık canımcım

yok canım hiç üzülme hava soğuk zaten dışarı çıksaalr hasta olacaklar bir bakıma iyi oldular
merak etme sınıftada bahçedekinin aynısını yapıyorlar bugün nöbetçiydim teneffüste bir girdim sınıfa hepsi yerde birbirlerinin üzerlerine çıkmışlar bende onların üzerlerine çıktım

evet geçmiş bitti gelelim benim menümeee

sabah
4 eti burçak yulaflı bisküvi
2 fincan çayy

öğlen
2-3 dilim pidee
1 bardak şalgamm

ara bol su, sıcak su,yeşil çay bir kupa ve çayy
1 hurma

akşam
4 yk kuru fasulye
3 yk pilav
bir kaç kaşık salata
1 çatal kabak tatlısı

ara
2 erik bir mandalina

yaz yaz bitmedi yaa ne çok yemişim.

tatlarını seviyor musun canım ben yeşil çayı tek başına içemiyorum gerçi ben normal çayıda tek başına içemem hemen midem ağrır

çok abartı yok canım pide dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…