Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım gitsem bile kocası dersi bırakır yalnız bırakmaz
bak iyi fikir ilknur gelemm mii
bende aynısını dedim yararlı bişey ama fazlasıda zarar bir yerde

gel gel hala ders notu hazırlıyorr görmezz gözü bizii:)))
bencede fazlası zararrlı yaa bitki çaylarında günde 4 taneden fazlası önerilmiyor bildiğim kadrıylaaaa

bende bu pisiq kim diyordum hehe:) hayorlı olsun

sağol canım size bi evcil lazım diye düşündüm

kaşıkları sayıyo 1 kepçe koy işte

tatlarını seviyor musun canım ben yeşil çayı tek başına içemiyorum gerçi ben normal çayıda tek başına içemem hemen midem ağrır

kaç kere yazdım açlıktan okuduğunuzu anlamıyosunz :))))))))... bütün çayların içine kabuk tarçın karanfil atıyorum.. tarçın tatlandırıcı karanfilde güzel bikoku ve yumuşak bi tat veriyo çaya

beğendim gerçekten sadec eçaylar fazla geldii hayatım sen onlara dikkat et bilinçliii olarak tükett canım zarar vermesinnn ama yemeklerin gayet ölçülü bencee kısa zamanda istediğin kiloyu göreceksin,
şekerim bu arada ilknur benim ismim hehe:) ama ilkay geçtiyse içinden ilkay da diyeiblirsin.

oo süperrr.ama sabah ye ekmek bişi olmaz sabahkindenn

hehe buda güzellll tamam enerjilerinii harcamışlarrrr sevindimmm.

evet ya o kadar uğraşıyoruz didiniyoruz olmayınca olmuyor..en büyük sorun ailelerde zaten..onlar biraz ilgilense gereken önemi verse çok rahat olacak herşey..

canım biz zararlı diye dediydik peki o engelliyorsa eğer devam et

evet ya o kadar uğraşıyoruz didiniyoruz olmayınca olmuyor..en büyük sorun ailelerde zaten..onlar biraz ilgilense gereken önemi verse çok rahat olacak herşey..

canım aileler ilgilense bile ilkokul mezunları çoğu
velilerim çoğu ödevi biz anlamıyoruz bilmiyoruz diyorlar o yüzden yardım edemiyorlar isteselerde

hehe söyleyeyim pekii ders başındaaaa çokkk vakiiittttttttttttttttttt geçirennnnnn kocayıııı ayartmak içinnnn çay ot bişiler işte neyse adı onu alıcam D

allah seni
kız napcan çayı
giy seksi geceliğini çık karşısına

Son düzenleme:

ayy evett bir pisimizde olsunnn :))
yawrum bir kepçe koydumda tabağın içinde kaşık hesabıda yaptımm hehe:))

kızdırdıkmıı seni yaaaaaaaa heheeeeee tamam canım biz senin içinnn diyoruzz dikat et diye kuzucum

kızlar artık ben kaçıyım yarın okul var bildiğiniz gibi
hepinizi kocaaaaaaaaaaammaaaaaaaaaaaannnn öpüyorum

kızlarrrrrr bendeee kaçıyorummmmmmm
iyi gecelerrrrrrrrr canlarımmmm benim koca kalktı pc başından puhahaha

başı ilk ama sonunu unutmuşum çok özür ilkoş diyorlarya bi türlü getiremedim yerine

oo süperrr.ama sabah ye ekmek bişi olmaz sabahkindenn

bu cumaya kadar ekmeksiz götürebilirsem böyle devam.. 70 ten sonra yicem ekmek

hehe söyleyeyim pekii ders başındaaaa çokkk vakiiittttttttttttttttttt geçirennnnnn kocayıııı ayartmak içinnnn çay ot bişiler işte neyse adı onu alıcam D

saman getir gönüller bir ; samanlık seyran olsun:)))))))))

yok walla ben daha kaşıkları saymıyorum... yemeğe oturmadan önce ne yiyeceğime karar veriyorum... oturunca yaptığım hesaptakileri tabağıma alıyorum hepsini.. yiyip kalkıyorum... aman ne yiyosam artık y

aaaa niye kızcam bee şakaaaydı..

sabah kahvaltısı pek güzel

bu menü senin için normal... çünkü yüksek kilo kaybı beklentin yok... formunu korursuun bununla.. çok zayıflama forumun sayfalarını hızlı hızlı çeviremezsin
)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…