- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.281
yok canım gitsem bile kocası dersi bırakır yalnız bırakmaz
bak iyi fikir ilknur gelemm mii
bende aynısını dedim yararlı bişey ama fazlasıda zarar bir yerde
bende bu pisiq kim diyordum hehe:) hayorlı olsun
evet geçmiş bitti gelelim benim menümeee
sabah
4 eti burçak yulaflı bisküvi
2 fincan çayy
öğlen
2-3 dilim pidee
1 bardak şalgamm
ara bol su, sıcak su,yeşil çay bir kupa ve çayy
1 hurma
akşam
4 yk kuru fasulye
3 yk pilav
bir kaç kaşık salata
1 çatal kabak tatlısı
ara
2 erik bir mandalina
yaz yaz bitmedi yaa ne çok yemişim.
tatlarını seviyor musun canım ben yeşil çayı tek başına içemiyorum gerçi ben normal çayıda tek başına içemem hemen midem ağrır
beğendim gerçekten sadec eçaylar fazla geldii hayatım sen onlara dikkat et bilinçliii olarak tükett canım zarar vermesinnn ama yemeklerin gayet ölçülü bencee kısa zamanda istediğin kiloyu göreceksin,beğendiğine sevindim ilkaycım.. 70 e düşene kadar böyle.. çay konusundada ya napim iştahımı çokiyi kesiyor.. canım hiç birşey yemek istemiyor acıkmıyorum bile çaylar sayesinde... günün yarısı lavaboda geçiyor
29.11.2011
sabah
yarım elma
öğlen
yarım kase yoğurt kırmızı pul biberli
5 bardak zencefil çayı
akşam
1kepçe patates yahnisi
1 kepçe bulgur pilavı
8bardak yeşil çay
yatarken
yarım kase yoğurt pul biberli
bugün hastaneye gidip gelirken 1 saat tempolu yürüyüş
nasılım
E*K*M*E*K*S*İ*Z
yok canım hiç üzülme hava soğuk zaten dışarı çıksaalr hasta olacaklar bir bakıma iyi oldular
merak etme sınıftada bahçedekinin aynısını yapıyorlar bugün nöbetçiydim teneffüste bir girdim sınıfa hepsi yerde birbirlerinin üzerlerine çıkmışlar bende onların üzerlerine çıktım
kızlar 3 tane materyal yaptım
çocuklar daha iyi anlasın diye elimden geleni yapıyorum ama istediğim gibi olmayınca çıldırıyorum
biraz mükemmelliyetçi miyim bu konuda bilmiyorum
bu arada bebelerin teneffüslerini aldım ceza verdim iyi bir ceza değil ama okul dışında oyuna çok dalıyorlar ve derse önem vermiyorlar bende tuvalet dışında çıkarmıyorum akılları başına gelene kadar napıyım :26::26::26:
aileler çok ilgilenmiyor ben ne verirsem o
bizde bilek
afiyet olsunn bugün kaçamak günün senindeeeeee
bugün brownili bi gün olmuşşşş
kaç kere yazdım açlıktan okuduğunuzu anlamıyosunz :))))))))... bütün çayların içine kabuk tarçın karanfil atıyorum.. tarçın tatlandırıcı karanfilde güzel bikoku ve yumuşak bi tat veriyo çaya
evet ya o kadar uğraşıyoruz didiniyoruz olmayınca olmuyor..en büyük sorun ailelerde zaten..onlar biraz ilgilense gereken önemi verse çok rahat olacak herşey..
hehe söyleyeyim pekii ders başındaaaa çokkk vakiiittttttttttttttttttt geçirennnnnn kocayıııı ayartmak içinnnn çay ot bişiler işte neyse adı onu alıcamD
sağol canım size bi evcil lazım diye düşündüm
kaşıkları sayıyo 1 kepçe koy işte
kaç kere yazdım açlıktan okuduğunuzu anlamıyosunz :))))))))... bütün çayların içine kabuk tarçın karanfil atıyorum.. tarçın tatlandırıcı karanfilde güzel bikoku ve yumuşak bi tat veriyo çaya
puhahaha:)) kızzz hava soğuk giydirtme bana öyle şeylerrr:)) ayy valla yazdım yazdım sildimm:)))allah seni
kız napcan çayı
giy seksi geceliğini çık karşısına
puhahaha:)) kızzz hava soğuk giydirtme bana öyle şeylerrr:)) ayy valla yazdım yazdım sildimm:)))
hahaha:)
iyi geceler canımmmmm bende öptümmmkızlar artık ben kaçıyım yarın okul var bildiğiniz gibi
hepinizi kocaaaaaaaaaaammaaaaaaaaaaaannnn öpüyorum
beğendim gerçekten sadec eçaylar fazla geldii hayatım sen onlara dikkat et bilinçliii olarak tükett canım zarar vermesinnn ama yemeklerin gayet ölçülü bencee kısa zamanda istediğin kiloyu göreceksin,
şekerim bu arada ilknur benim ismim hehe:) ama ilkay geçtiyse içinden ilkay da diyeiblirsin.
oo süperrr.ama sabah ye ekmek bişi olmaz sabahkindenn
hehe söyleyeyim pekii ders başındaaaa çokkk vakiiittttttttttttttttttt geçirennnnnn kocayıııı ayartmak içinnnn çay ot bişiler işte neyse adı onu alıcamD
ayy evett bir pisimizde olsunnn :))
yawrum bir kepçe koydumda tabağın içinde kaşık hesabıda yaptımm hehe:))
kızdırdıkmıı seni yaaaaaaaa heheeeeee tamam canım biz senin içinnn diyoruzz dikat et diye kuzucum
evet geçmiş bitti gelelim benim menümeee
sabah
4 eti burçak yulaflı bisküvi
2 fincan çayy
öğlen
2-3 dilim pidee
1 bardak şalgamm
ara bol su, sıcak su,yeşil çay bir kupa ve çayy
1 hurma
akşam
4 yk kuru fasulye
3 yk pilav
bir kaç kaşık salata
1 çatal kabak tatlısı
ara
2 erik bir mandalina
yaz yaz bitmedi yaa ne çok yemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?