Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ögle acı biber turşusu yemiştim müthiş barsaklarımı çalıştırıyo valla...şu mesut yar antakya biberi ile zayıfladı ya .aslında acı yemek lazım metobolizma için ..

evet canım ben genelde yemeklerimin yanında yiyorum acı biber turşusu...ben bi kere sadce acı sos yiyip yürüyüşe çıkıyordum 10 günde 3 kilo vermiştim.ama şimdi emzirdiğim için çok yüklenemiyorum acıya sonra defnenin popişi yanar :)))

canım menün çok hoş ama kahvaltı nerde biz ilknurada çok kızıyoruz kahvaltısını geçiştiriyor diye..sabah kahvaltını yapmadığın zaman beyin kıtlık alarmı verip yağları depolamaya başlıyormuş hem güzel bir kahvaltı gün içinde daha az yemene yardımcı olur.ben senin gibi elmayla geçiştirsem öğle yemeğinde ne bulursam yerim heralde

canım ben bekliyorum verdikten sonra tabağımı geri verin diye :)) tamam canım ben yapar yapar burdan sana anlatırım şöle güzeldi böle güzeldi diye :))

ben gıdım gıt zayıflıyorum kuzucum yaa artıkkkk o yüzdennnn biryerlere gidemeyeceğimmmmmm hemde sizi bırakmak istemyiorum zayıflayayım ama gitmeyeyim

zaten zayıfladıktan sonrada listeden çıksan bile yine düzenli gir ki kilon oturana kadar menülerini yazmaya devam et çünkü koruma altına alman lazım bi süre kilonu...o yüzden sen sürekli girmeye devam et :)))

öğretmen bi çocuğun gelişiminde o kadar önemli ki en az aile kadar etkili...ama işte herzaman iyi öğretmen bulunmuyor benim 13 yaşında kzıkardeşim var onun ilk okul 4e kadar bi öğretmeni vardı kadın mükkemmel bi öğretmendi her çocukla ayrı ayrı ilgileniyor hepsinin sorunlarını sürekli not alıyordu biz güneşi almaya gittiğimizde bize anlatıyordu.sonra kadın emekli oldu 5. sınıfı zor bitirdi güneş ders notları düştü gelen ilgisiz bi öğretmendi...yani senin bebelerde şanslı ne güzel tüm öğretmenler özverili anlayışlı olsa yeni nesil bu kadar hoppa olmazdı bence

canım sık ama az yemişsin çok değil bence..zaten sabah kahvaltın yok yine ne yapıcam ben bu takımdaki kızları bilmiyorum kimse kahvaltı yapmıyor

canımgitmeeee ben geldimmm

ama ama ben geldim sen çıktın yaws( tühhh

yawruşum benim yemek yemeyelim diye kasıyoruz yemeyelim istiyoruzz ama böyleside değil dimi Alalh ağzımızı tadını bozmasın

evet yetiştin ama ben çıkmışım yaa pamukşekerimm dün zaten biliyosun ağrımda vardı yaaa çekilmez bi haldeydimm az gelde naz yapimm demiştimm zatii:26::26::26::26::26::26::26:

walla inan yemiyorumm yiyemiyorum dün çok açtım ama şimdii yokk okadar değil bünye alıştı heralde

acı biber zayıflamaya çok yardımcı; kalori yakıyormuş... metabolizmayı hızlandırıyo. bağırsakları iyi çalıştırıyo..

pazartesi 1 ekmek yemiştim onu telafi etmek için biraz kıstım.. dediğin gibi kahvaltıyı geciktirmek çok fazla yediriyor

hatunnlaaarrr gününüz aydın kaloriniz az olsunn...ne yapıyonuz?ben bugün şiş bir boğaz ls uysndım...oradayken orta kulak iltihabı geçirmişim...sanırım tekrarlıyor..sağ kulağımda duymii çünkü:))))bu arada daha kahvaltı yapmadım....hemen bi haşlanmış yumurta hazırlıyım bi de 1 dilim ekmek....sizlerde ne var ne yok?

günaydn hoşgeldin fatoşum kıyaamam sana sendemi hasta oldunn oyyy
ben aynı bildigin gibi fatoşum yaa yanağımdaa hafif bişişlikle dolaşıyorum

günaydın fatma.. orta kulağın ekmeği soğan derler.. soğanı kaynatıp içince kulaktaki iltihabı söküyor

günaydınn herkezee geçmiş yapmaya çalışım ama olmadıı kusura bakmayın.

sabah kahvaltım

1. tane küçük sandv.
şekersiz çay
su

hurma cok fYDALIYMIŞ BU ARADA..bagırsak falan calıştırıyormuş
işte bi o işe yaramadı..geldiğimden beri hiç kabızlık yaşamayan ben ilk defa 3 gündür kabızım...sanırım soğuk da etkiliyor bu işi....
canımcım pratikevyemekleri.com die bi site var...SÜPERRRRR...arada takılırsan ordan da bakabilirsin..benim çok işime yarıyo....

aaahhh be yavruu kuşum bu antibiyotikler yerine bişey bulmamız lazım aslında....var mı bi fikrin kuşum......

nazar meselesine gelince kilona diil şekerim o güzel yüzüne değmiştir nazar...sen üstüne alınmamaya devam et:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…