- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.301
ögle acı biber turşusu yemiştim müthiş barsaklarımı çalıştırıyo valla...şu mesut yar antakya biberi ile zayıfladı ya .aslında acı yemek lazım metobolizma için ..
canım menün çok hoş ama kahvaltı nerde biz ilknurada çok kızıyoruz kahvaltısını geçiştiriyor diye..sabah kahvaltını yapmadığın zaman beyin kıtlık alarmı verip yağları depolamaya başlıyormuş hem güzel bir kahvaltı gün içinde daha az yemene yardımcı olur.ben senin gibi elmayla geçiştirsem öğle yemeğinde ne bulursam yerim heralde29.11.2011
sabah
yarım elma
öğlen
yarım kase yoğurt kırmızı pul biberli
5 bardak zencefil çayı
akşam
1kepçe patates yahnisi
1 kepçe bulgur pilavı
8bardak yeşil çay
yatarken
yarım kase yoğurt pul biberli
bugün hastaneye gidip gelirken 1 saat tempolu yürüyüş
nasılım
E*K*M*E*K*S*İ*Z
şişşştttttt şişşttttt hadi gelsene gelsene
ooo sen işi biliyorsun kuzucummm yaaa ben kiimseye birşey vermiyorum artık tabaklaırm gelmiyorr isteyincede ayıp oluyorr takımımın bir servis tabağı bir yıldır karşı komşumdaaaaaaaa ofssssss nasıl isteyeceğim kadından yaaa karşılaşamıyoruzdaaaaa((
kandillerde falan veriyorum ancak hemen alıyorum tabağımıD
bak şöyle yapalım sen bir porsiyonda bana gönderrr hehe bende tatmış olurum
sen zaten bnei hiç görmüyorsun hıhh küstümm ağladımm hemde(
ben gıdım gıt zayıflıyorum kuzucum yaa artıkkkk o yüzdennnn biryerlere gidemeyeceğimmmmmm hemde sizi bırakmak istemyiorum zayıflayayım ama gitmeyeyim
kızlar 3 tane materyal yaptım
çocuklar daha iyi anlasın diye elimden geleni yapıyorum ama istediğim gibi olmayınca çıldırıyorum
biraz mükemmelliyetçi miyim bu konuda bilmiyorum
bu arada bebelerin teneffüslerini aldım ceza verdim iyi bir ceza değil ama okul dışında oyuna çok dalıyorlar ve derse önem vermiyorlar bende tuvalet dışında çıkarmıyorum akılları başına gelene kadar napıyım :26::26::26:
aileler çok ilgilenmiyor ben ne verirsem o
hani kahvaltısabah
1 bardak çay
ara
1 avuç kuruyemiş
öğle
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
3 kaşık makarna
1 kek
1 bardak çay
evet geçmiş bitti gelelim benim menümeee
sabah
4 eti burçak yulaflı bisküvi
2 fincan çayy
öğlen
2-3 dilim pidee
1 bardak şalgamm
ara bol su, sıcak su,yeşil çay bir kupa ve çayy
1 hurma
akşam
4 yk kuru fasulye
3 yk pilav
bir kaç kaşık salata
1 çatal kabak tatlısı
ara
2 erik bir mandalina
yaz yaz bitmedi yaa ne çok yemişim.
canımgitmeeee ben geldimmm
ama ama ben geldim sen çıktın yaws( tühhh
yawruşum benim yemek yemeyelim diye kasıyoruz yemeyelim istiyoruzz ama böyleside değil dimi Alalh ağzımızı tadını bozmasın
evet canım ben genelde yemeklerimin yanında yiyorum acı biber turşusu...ben bi kere sadce acı sos yiyip yürüyüşe çıkıyordum 10 günde 3 kilo vermiştim.ama şimdi emzirdiğim için çok yüklenemiyorum acıya sonra defnenin popişi yanar :)))
canım menün çok hoş ama kahvaltı nerde biz ilknurada çok kızıyoruz kahvaltısını geçiştiriyor diye..sabah kahvaltını yapmadığın zaman beyin kıtlık alarmı verip yağları depolamaya başlıyormuş hem güzel bir kahvaltı gün içinde daha az yemene yardımcı olur.ben senin gibi elmayla geçiştirsem öğle yemeğinde ne bulursam yerim heralde
gunaydın ben geldim geçmiş yapıp geliyorumm
hatunnlaaarrr gününüz aydın kaloriniz az olsunn...ne yapıyonuz?ben bugün şiş bir boğaz ls uysndım...oradayken orta kulak iltihabı geçirmişim...sanırım tekrarlıyor..sağ kulağımda duymii çünkü:))))bu arada daha kahvaltı yapmadım....hemen bi haşlanmış yumurta hazırlıyım bi de 1 dilim ekmek....sizlerde ne var ne yok?
hatunnlaaarrr gününüz aydın kaloriniz az olsunn...ne yapıyonuz?ben bugün şiş bir boğaz ls uysndım...oradayken orta kulak iltihabı geçirmişim...sanırım tekrarlıyor..sağ kulağımda duymii çünkü:))))bu arada daha kahvaltı yapmadım....hemen bi haşlanmış yumurta hazırlıyım bi de 1 dilim ekmek....sizlerde ne var ne yok?
günaydn hoşgeldin fatoşum kıyaamam sana sendemi hasta oldunn oyyy
ben aynı bildigin gibi fatoşum yaa yanağımdaa hafif bişişlikle dolaşıyorum
işte bi o işe yaramadı..geldiğimden beri hiç kabızlık yaşamayan ben ilk defa 3 gündür kabızım...sanırım soğuk da etkiliyor bu işi....hurma cok fYDALIYMIŞ BU ARADA..bagırsak falan calıştırıyormuş
canımcım pratikevyemekleri.com die bi site var...SÜPERRRRR...arada takılırsan ordan da bakabilirsin..benim çok işime yarıyo....koy canım koy bu cmrtesi değilde bundan sonraki hafta arkadaşları çağıracam yemeğe 4 aile olacaz güzel yemeklerini ve tatlılarını bekliyorum birde mesela misafirlere sunum için pratik şeyler de vardır sende kesin onlardan da koy :))
walllaaaa öylede çiçemm ağrısı geçseydi apseli çünki
yaaa fatoşumm anlamadım gittii buu bi kaç aydırrr nie böyle oldu bilmiyorum ama vardır bi hayırrr ne diim allah beterinden sakınsın inş. cümlemizi :2::2::2::2::2::2:
nereme nazar değicekk kiii fatoşum kiloma mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?