- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.321
tatlım yeşil çayın 3 fincanı geçmemesi gerekiyo demişti doktorun biri diğer bitki çaylarınında gunde 2 fincan dikkat et cnm nolur nolmaz herşeyin kararı..29.11.2011
sabah
yarım elma
öğlen
yarım kase yoğurt kırmızı pul biberli
5 bardak zencefil çayı
akşam
1kepçe patates yahnisi
1 kepçe bulgur pilavı
8bardak yeşil çay
yatarken
yarım kase yoğurt pul biberli
bugün hastaneye gidip gelirken 1 saat tempolu yürüyüş
nasılım
E*K*M*E*K*S*İ*Z
hatunnlaaarrr gününüz aydın kaloriniz az olsunn...ne yapıyonuz?ben bugün şiş bir boğaz ls uysndım...oradayken orta kulak iltihabı geçirmişim...sanırım tekrarlıyor..sağ kulağımda duymii çünkü:))))bu arada daha kahvaltı yapmadım....hemen bi haşlanmış yumurta hazırlıyım bi de 1 dilim ekmek....sizlerde ne var ne yok?
sorma fadikim ve hayatımda en sevmediiğim şey de ilaç kullanmak..helede antibiyotik...günaydn hoşgeldin fatoşum kıyaamam sana sendemi hasta oldunn oyyy
ben aynı bildigin gibi fatoşum yaa yanağımdaa hafif bişişlikle dolaşıyorum
günaydın fatma.. orta kulağın ekmeği soğan derler.. soğanı kaynatıp içince kulaktaki iltihabı söküyor
bir numaralı antibiyotik teredir...hadi yaaaaa...süpermiş.hemen yapıyorum....nasıl ve ne kadar bişey olması lazım?
bi de doğal antibiyotik var mı bildiğin?kolay tüketilebilecek....onu da hayatımda artırmak istiyorum...vücut direncimi arttırmam lazım....
tatlım yeşil çayın 3 fincanı geçmemesi gerekiyo demişti doktorun biri diğer bitki çaylarınında gunde 2 fincan dikkat et cnm nolur nolmaz herşeyin kararı..
sorma fadikim ve hayatımda en sevmediiğim şey de ilaç kullanmak..helede antibiyotik...
hadi yaaaaa...süpermiş.hemen yapıyorum....nasıl ve ne kadar bişey olması lazım?
bi de doğal antibiyotik var mı bildiğin?kolay tüketilebilecek....onu da hayatımda artırmak istiyorum...vücut direncimi arttırmam lazım....
bide ıhlamur çayı soğuk algınlına iyi gelir.. doktora gitmiceksen bunları deneyebilirsin
soğan kürühadi yaaaaa...süpermiş.hemen yapıyorum....nasıl ve ne kadar bişey olması lazım?
hımss bunu deneyeceğim canım zaten bir aktara gideceğim bu ara alacağım bazı şeyler var
1.?
2.isot
3.kabuk tarçınn
4.susam yağı
canımcım yok aynen devam ama yanına doğal bişeyler katmak istiyorum....aynen fatoşumm bendee sevmiyorum inan resmen savaş veriyorum içerken yutamıyorumda ama içmek de zorundayızz sakın ihmal etme bak lütfen
bir numaralı antibiyotik teredir...
3 fincan yeşil çay
3 fincan ıhlamur
3 fincan zencefil
yoksa hepsinden 1 bardakmı(((((((
yok canımcım bu soğuk algınlığından çok iltihabik bişey sanırım....kulağım falan ağrıyo...benim çok acil vücut direncimi arttırıcı şeylere başlamam lazım....
ben çıkıyorum sonra yine görüşürüzz çokk işlerim var kızlar
beni en iyi temsil eden nicksağol pisikimmm...pisi pisikim....kız bu yeni isim nerden geldi aklına:)))
soğan kürü
Bir orta boy soğanın baş kısmına vurarak parçalayın sonra kabuğu ile beraber 2 bardak suda 5 dk süreyle kaynatın.
Sabahları aç karnına 1 su bardağı soğan suyunu tüketin kalanını ise akşam yemeğinden hemen önce tüketin. Bu kürü 15 gün uygulanabilir. Her gün taze olarak hazırlanıp tüketilmesi çok önemlidir.
hadi yaaaaa...süpermiş.hemen yapıyorum....nasıl ve ne kadar bişey olması lazım?
mihracee, , faTTa83, , emidaf, , melekaysee+, , pisiq,
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tamamdır canım ocağa koydum şimdi...sağolasın yaaa.sen bu doğallık olayalrı baya hakimsin yavru kuş
fadik yavru kuşummm çıkmışsıınn yine görmedin zannımca...uğrayınca şu dişinin ne durumda olduğunu bi anlat...çarşamba tedavi dediğin dolgu için mi?iltihabı çekmek için mi onu anlamadım....ben çıkıyorum sonra yine görüşürüzz çokk işlerim var kızlar
beni en iyi temsil eden nickbayılırım ttedilere :)
mihracee, , faTTa83, , emidaf, , melekaysee+, , pisiq,
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
süperrrr fikirrr......yaaa ilk fırsatta alcemm muhakkak..zorla bile olsa yiycem....bu dirençsizliğe bi son vermem lazım çünkü...unutmadan söyleyeyim kendine normal bi saksı alarak evin içinde yetiştirebilirsin.. hem görüntüsü çok güzel.. tere tohumu alırsın.. bakımı kolaysadece su ister... hızlı büyür.. bitaraftan eker bi taraftan yersinnasıl fikir... aslında manavlarda pazarlarda çoksatılıyor..
günaydın cınımmmmmmmmmm
ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum o yüzden alternatifleri iyi araştırıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?