Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tatlım yeşil çayın 3 fincanı geçmemesi gerekiyo demişti doktorun biri diğer bitki çaylarınında gunde 2 fincan dikkat et cnm nolur nolmaz herşeyin kararı..

bide ıhlamur çayı soğuk algınlına iyi gelir.. doktora gitmiceksen bunları deneyebilirsin

günaydn hoşgeldin fatoşum kıyaamam sana sendemi hasta oldunn oyyy
ben aynı bildigin gibi fatoşum yaa yanağımdaa hafif bişişlikle dolaşıyorum
sorma fadikim ve hayatımda en sevmediiğim şey de ilaç kullanmak..helede antibiyotik...
günaydın fatma.. orta kulağın ekmeği soğan derler.. soğanı kaynatıp içince kulaktaki iltihabı söküyor

hadi yaaaaa...süpermiş.hemen yapıyorum....nasıl ve ne kadar bişey olması lazım?
bi de doğal antibiyotik var mı bildiğin?kolay tüketilebilecek....onu da hayatımda artırmak istiyorum...vücut direncimi arttırmam lazım....

dün erken çıktım işten ablama geçtim uyudum kalktım ilacımı içtim tekrar uyudumm o yuzden akşam gelemedim

bir numaralı antibiyotik teredir...
tatlım yeşil çayın 3 fincanı geçmemesi gerekiyo demişti doktorun biri diğer bitki çaylarınında gunde 2 fincan dikkat et cnm nolur nolmaz herşeyin kararı..

3 fincan yeşil çay
3 fincan ıhlamur
3 fincan zencefil

yoksa hepsinden 1 bardakmı(((((((

aynen fatoşumm bendee sevmiyorum inan resmen savaş veriyorum içerken yutamıyorumda ama içmek de zorundayızz sakın ihmal etme bak lütfen

bide ıhlamur çayı soğuk algınlına iyi gelir.. doktora gitmiceksen bunları deneyebilirsin

yok canımcım bu soğuk algınlığından çok iltihabik bişey sanırım....kulağım falan ağrıyo...benim çok acil vücut direncimi arttırıcı şeylere başlamam lazım....

hadi yaaaaa...süpermiş.hemen yapıyorum....nasıl ve ne kadar bişey olması lazım?
soğan kürü
Bir orta boy soğanın baş kısmına vurarak parçalayın sonra kabuğu ile beraber 2 bardak suda 5 dk süreyle kaynatın.

Sabahları aç karnına 1 su bardağı soğan suyunu tüketin kalanını ise akşam yemeğinden hemen önce tüketin. Bu kürü 15 gün uygulanabilir. Her gün taze olarak hazırlanıp tüketilmesi çok önemlidir.

aynen fatoşumm bendee sevmiyorum inan resmen savaş veriyorum içerken yutamıyorumda ama içmek de zorundayızz sakın ihmal etme bak lütfen
canımcım yok aynen devam ama yanına doğal bişeyler katmak istiyorum....
bir numaralı antibiyotik teredir...

3 fincan yeşil çay
3 fincan ıhlamur
3 fincan zencefil

yoksa hepsinden 1 bardakmı(((((((

hemen tereye başlıyorum inş...sağol pisikimmm...pisi pisikim....kız bu yeni isim nerden geldi aklına:)))

yok canımcım bu soğuk algınlığından çok iltihabik bişey sanırım....kulağım falan ağrıyo...benim çok acil vücut direncimi arttırıcı şeylere başlamam lazım....

kuru soğanı çok tüketmen lazım mesela uzun uzun kesip biraz sıvı yağla tavada kavurup yiyebilirsin.. c vitamini soğanda çok bulunur.. kiloda aldırmaz yağ oranı yok çünki.. immun sisteminide kuvvetlendirir..

tamamdır canım ocağa koydum şimdi...sağolasın yaaa.sen bu doğallık olayalrı baya hakimsin yavru kuş

fadikim bu arada senin dişin ne alemde?geçmişte sorduydum ama kaynamış zannımca....son süreç ne oldu?

mihracee, , faTTa83, , emidaf, , melekaysee+, , pisiq,
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

unutmadan söyleyeyim kendine normal bi saksı alarak evin içinde yetiştirebilirsin.. hem görüntüsü çok güzel.. tere tohumu alırsın.. bakımı kolaysadece su ister... hızlı büyür.. bitaraftan eker bi taraftan yersin nasıl fikir... aslında manavlarda pazarlarda çoksatılıyor..

günaydın cınımmmmmmmmmm
tamamdır canım ocağa koydum şimdi...sağolasın yaaa.sen bu doğallık olayalrı baya hakimsin yavru kuş

ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum o yüzden alternatifleri iyi araştırıyorum....

ben çıkıyorum sonra yine görüşürüzz çokk işlerim var kızlar
fadik yavru kuşummm çıkmışsıınn yine görmedin zannımca...uğrayınca şu dişinin ne durumda olduğunu bi anlat...çarşamba tedavi dediğin dolgu için mi?iltihabı çekmek için mi onu anlamadım....
beni en iyi temsil eden nick bayılırım ttedilere :)

seni gidi pisi pisigüzelmiş..üle güle kullan:))

günaydıınn şekerim ve görüürüz:))
kızlar bana musade....anca kahvaltı ve başka telaşlara girişirim bu kadar laflama yeter:)))çok öptüm....

süperrrr fikirrr......yaaa ilk fırsatta alcemm muhakkak..zorla bile olsa yiycem....bu dirençsizliğe bi son vermem lazım çünkü...
günaydın cınımmmmmmmmmm

ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum o yüzden alternatifleri iyi araştırıyorum....

valla bana çok yaradı bu ilaç sevmemen...arada yine paylaş kız öğrendiklerini..ben de hiç sevmiorum çünkü:)))neyse ben kaçtımm görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…