Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bir de şu yüzdeki sivilce siyah nokta için miiikemmel bi maske buldum... uygulaması çok kolay krem gibi sürüyorsun.
sivilceleri nasıl kurutuyo şok oldum... bide gözenekleri bir temizliyor... ilk kullanımda %100 farkedeceksiniz

hemen tarif edeyim

1 yemek kaşığı yogurt
1 yemek kaşığı karbonat

karıştırıp krem kıvamına gelince göz çevresi hariç yüze uygulanır..
1 saat beklenir...
önce yüz ıslatılır.. peeling yapılarak durulanır
yıkandıktan sonra nemlendirici veya krem sürmek kızarıklığı engeller

maskeyi yapın sonra öpcem kontrol için

tamam kızma kızma:)

sabah kahvaltısı pek güzel

bu menü senin için normal... çünkü yüksek kilo kaybı beklentin yok... formunu korursuun bununla.. çok zayıflama forumun sayfalarını hızlı hızlı çeviremezsin
)

:)) ay sevindimm kiki fazla olmamış yanii bunu görmeyince mutlu oluyorum hehe:)

görüşürüz ilaç+iğne ıyyyyyyyyy

seni gidi pisi pisigüzelmiş..üle güle kullan:))

.
tsk cınım
tamam kızma kızma:)

ayy dün o kadar az yedimki gece yatmadan önce acaba sabah uyanabilecemmi diye düşündüm... ama hiçte öyle olmadı.. gayet idare ettirdi yediklerim..biraz daha fazla yersem kilo veremem..

dün erken çıktım işten ablama geçtim uyudum kalktım ilacımı içtim tekrar uyudumm o yuzden akşam gelemedim

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Diş eti çekilmesi, diş eti iltihaplanması ve sağlıklı diş etleri için papatya kürü uygulanmasını tavsiye ediyor.

Papatya kürü ile siz de sağlıklı dişlere kavuşabilirsiniz.

Diş eti çekilmesi ve diş eti iltihaplanması için papatya kürü

1 su bardağı kaynar suya bir tutam (4-5 gram) papatya koyduktan sonra 5 dakika demlendirin. Demlenen papatyanın suyunu bir bardağa süzün. Biraz ılıyınca diş fırçasını bu papatya suyuna daldırdıktan sonra dişlerinizi iyice fırçalayın.

Dişlerinizi papatya suyu ile fırçalamadan önce diş macunu ile fırçalamayın. Papatya kürü ile dişlerinizi fırçalarken diş etlerinize de diş fırçası ile yumuşak bir şekilde masaj yapın.

Papatya kürünü ayda 2-3 kere yaparsanız diş etleriniz daha sağlıklı olacaktır.

zaten zayıfladıktan sonrada listeden çıksan bile yine düzenli gir ki kilon oturana kadar menülerini yazmaya devam et çünkü koruma altına alman lazım bi süre kilonu...o yüzden sen sürekli girmeye devam et :)))

tamam DD öyle yapıcamm hem ozaman benim paylaşımlarımı saymak zorunda kalmazsınızzzz kızmasınızda bana:))
ah bir 59 olsammmmm lara lara lara lara lal lal lal lalalala:)

bgn bende ekmek yok günündeyim çünkü canım domates soslu makarna istiyor kaç gündür..bgn katı öğünler yiyeceğim için ekmek yemiycem...

mihracee,
fiyona_07,
melekaysee
facede birbirimizi nasıl bulucaz.. hesabımı yeni çtığım için özelmesajgönderemiyorum.. biriniz bana e posta adresinizi gönderin bulmaya çalışim

yawruşum biran önce iyileşte eski neşene kavuş neyse sen dinlen enerji topla biz yine kavuşuruzzzz

bir numaralı antibiyotik teredir...

3 fincan yeşil çay
3 fincan ıhlamur
3 fincan zencefil

yoksa hepsinden 1 bardakmı(((((((

yeşil çayı 3 bardak iç canım diğeerlerinden 2şer barda iç sonra illaki açlığını bastırmak istiyorsan sade ılık su da içebilirsin ben bazen yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…