- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.341
başı ilk ama sonunu unutmuşum çok özür ilkoş diyorlarya bi türlü getiremedim yerine
Canımcım no problem istediğin gibi seslenebilirsin hehe:)
saman getir gönüller bir ; samanlık seyran olsun:)))))))))
ay samanlık fasıllarını aştık o siizn için geçerli biz 5 yıllık evliyiz hehe
yok walla ben daha kaşıkları saymıyorum... yemeğe oturmadan önce ne yiyeceğime karar veriyorum... oturunca yaptığım hesaptakileri tabağıma alıyorum hepsini.. yiyip kalkıyorum... aman ne yiyosam artıky
senin taktikleirni sevdimm yemeğe oturmadan öncee belirleme, deftere not alma falan güzell senden güzel şeyler öğreniyoruz:d
aaaa niye kızcam bee şakaaaydı..
sabah kahvaltısı pek güzel
bu menü senin için normal... çünkü yüksek kilo kaybı beklentin yok... formunu korursuun bununla.. çok zayıflama forumun sayfalarını hızlı hızlı çeviremezsin
)
süperrrr fikirrr......yaaa ilk fırsatta alcemm muhakkak..zorla bile olsa yiycem....bu dirençsizliğe bi son vermem lazım çünkü...
valla bana çok yaradı bu ilaç sevmemen...arada yine paylaş kız öğrendiklerini..ben de hiç sevmiorum çünkü:)))neyse ben kaçtımm görüşürüz...
tsk cınımseni gidi pisi pisigüzelmiş..üle güle kullan:))
.
tamam kızma kızma:)
:))hahahaa kız o saatlerle ben pirelerle halay çekiyorum :)))
dün erken çıktım işten ablama geçtim uyudum kalktım ilacımı içtim tekrar uyudumm o yuzden akşam gelemedim
canım ben bekliyorum verdikten sonra tabağımı geri verin diye :)) tamam canım ben yapar yapar burdan sana anlatırım şöle güzeldi böle güzeldi diye :))
oyy kıyamam ben sana ağlama kuşum bgn evdeyim sırf seni bekliycem bgn :))))
bu arada pisiq <=>saliha kaya
zaten zayıfladıktan sonrada listeden çıksan bile yine düzenli gir ki kilon oturana kadar menülerini yazmaya devam et çünkü koruma altına alman lazım bi süre kilonu...o yüzden sen sürekli girmeye devam et :)))
acı biber zayıflamaya çok yardımcı; kalori yakıyormuş... metabolizmayı hızlandırıyo. bağırsakları iyi çalıştırıyo..
pazartesi 1 ekmek yemiştim onu telafi etmek için biraz kıstım.. dediğin gibi kahvaltıyı geciktirmek çok fazla yediriyor
canım sık ama az yemişsin çok değil bence..zaten sabah kahvaltın yok yine ne yapıcam ben bu takımdaki kızları bilmiyorum kimse kahvaltı yapmıyor
evet yetiştin ama ben çıkmışım yaa pamukşekerimm dün zaten biliyosun ağrımda vardı yaaa çekilmez bi haldeydimm az gelde naz yapimm demiştimm zatii:26::26::26::26::26::26::26:
walla inan yemiyorumm yiyemiyorum dün çok açtım ama şimdii yokk okadar değil bünye alıştı heralde
günaydınn herkezee geçmiş yapmaya çalışım ama olmadıı kusura bakmayın.
sabah kahvaltım
1. tane küçük sandv.
şekersiz çay
su
benim de alacağım bazı seyler var
bir numaralı antibiyotik teredir...
3 fincan yeşil çay
3 fincan ıhlamur
3 fincan zencefil
yoksa hepsinden 1 bardakmı(((((((
bir numaralı antibiyotik teredir...
3 fincan yeşil çay
3 fincan ıhlamur
3 fincan zencefil
yoksa hepsinden 1 bardakmı(((((((
kızlaaaaaaaarrr ben geldim...sonunda seni yakaladım ilkoş nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?