- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.361
bgn bende ekmek yok günündeyim çünkü canım domates soslu makarna istiyor kaç gündür..bgn katı öğünler yiyeceğim için ekmek yemiycem...
hehehe naber saliha?
bgn bende ekmek yok günündeyim çünkü canım domates soslu makarna istiyor kaç gündür..bgn katı öğünler yiyeceğim için ekmek yemiycem...
hangisini secersen toplamda gunde 2-3 çay fincanı sadece acnım
1 yeşil+1 ıhlamur gibi veya
3 yeşil gibi
yeşil çayı 3 bardak iç canım diğeerlerinden 2şer barda iç sonra illaki açlığını bastırmak istiyorsan sade ılık su da içebilirsin ben bazen yapıyorum
kuru soğanı çok tüketmen lazım mesela uzun uzun kesip biraz sıvı yağla tavada kavurup yiyebilirsin.. c vitamini soğanda çok bulunur.. kiloda aldırmaz yağ oranı yok çünki.. immun sisteminide kuvvetlendirir..
mihracee,
fiyona_07,
melekaysee
facede birbirimizi nasıl bulucaz.. hesabımı yeni çtığım için özelmesajgönderemiyorum.. biriniz bana e posta adresinizi gönderin bulmaya çalışim
mihracee,
fiyona_07,
melekaysee
facede birbirimizi nasıl bulucaz.. hesabımı yeni çtığım için özelmesajgönderemiyorum.. biriniz bana e posta adresinizi gönderin bulmaya çalışim
ayy hoş geldin kuşumm ben iyiyim çokşükürrrrrr
sen nasılsınnnnözledim seniii:)
ayyy makarnamıı bende istiyorum ozamanuzun zamandr ymeiyorum yaaaa
şimdiden afiyet olsun fıstıkk
madem zaralı içmem.. zaten daha az acıkıyorum eskiye göre çabuk doyuyorum.. vücudumu bu defa ikna ettim sanırım zayıflamak için
madem zaralı içmem.. zaten daha az acıkıyorum eskiye göre çabuk doyuyorum.. vücudumu bu defa ikna ettim sanırım zayıflamak için
hem çok lezzetli kavurup üzerine bi yumurta kırınca çok güzel bi kahvaltılık oluyorevet soğan harika bir şeymiş pişirmek daha iyiymiş bi madde acıga cıktığı için daha faydalıymış
canım özel msj yolladım sana face için
tamam özelden atarım canmmm
iyiyim bende canım nasıl olsun defne ev iş mekik dokuyup duruyorum..
evet soğan harika bir şeymiş pişirmek daha iyiymiş bi madde acıga cıktığı için daha faydalıymış
saol canım bende yemiyorum belki iki ay olmuştur bgn yiycem valla abartmadan
ay Alalh kolalyık versin canımmmmm defneciğimide öp bneim içinnn hemd ekocaman:))
spor yapaibliyormusun fıstıkkkk
D ya ben özlediğim birşeyii abartmadan geçemiyorm DD abartmadan yiyebilirsen helal olsun sanaa
evet canım 10 gündür düzenli platesimi yapıyorum dün 20 dk yürüyüş ve 30 dk eliptik yaptım.şimdi defne uyusun platesimi yapıcam
yanlız bgn sabah tartıda ufak ufak değişiklikler gördüm böle devam edersem 500 gr hedefime ulaşacam inşallah
özgemm sana msn adresimi mesaj atıyorum:)) ekleeee kiki laflayalım arada
canım ben ne yapıyorum biliyormusun eşim çok gülüyor o halime.yemeden önce tabağa 1 2 dk bakıyorum sonra 3 kere derin nefes alıp veriyorum..ondan sonra kafamdan hedeflerimi saymaya başlıyorum göbeğim gidecek incecik olacağım yeni yıla zayıf gireceğim diye sonra aldığım ilk lokmadan itibaren tatmin olmaya başlıyorum...bu iştah ve zevk alma duyusu beyinsel bişey biraz gerçekten..veli çok gülüyor ama yakında kitap bile yazarsın sen diyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?