Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay canım maşallah sanaaa nazarım değmesinn bence vereceksin okadarrrr darısıda banaaa
bir ara yazıyordun yaptığın hareketleri bende gaza geliyordum yaa yine yazsana

canım ayşe de yazıyor bende yazıyorum sen takiple bizi ama sana bişi diyimmi platese başla ilk başta ebru sıkıyor insanı ama 10 günde en az bir beden inceldim pantalonlarım bol geliyor..çok çabuk sonuç veriyor plates

zayıflıycaz hep birlikte bizde varız yaa ne gerek var artık o kadar çaya :)))))))

benim bağırsak problemim olduğu için fazla su tüketiyorum.. fazla katı tüketince benim için kabus başlıyo
kızlar ben çıkıyorumm biraz işlerime döneyim
öğleden sonra girerim yine öpüldünüz

görüşürüz ilknur bende bugun biraz yemek yapim temizlikyapim akşam gelirim

Son düzenleme:

az once 160 mıydı ne cal.bir çikolata goturdum regl olacam cok kotu yeme istegim var ama menülerim iyi sporda yapıyorum

kesinlikle katılıyorum özgem ya her şeyden önce bende stresi cok azaltıyor, sindirimin kolaylaşıyor ben cok iyi hissediyorum kendimi

tamam canımmmm takipleyeyim sizi akşama yapacağım sözzzzzzzz sözzzzzD
ama önce cd yi arkadşaıma vemriştim onu almam lazımm kiki
1yıl yaptımm platess zayıflatmammıştı ama çok esnek vee sıkı olmuştumm bir başlasam devamı gelir inanıyorum ama işte başlayamıyorum ki

kızlarr yediğim öğlen yemeğiyleeee günü kapatmak istiyorum ama akşama gezeğim vaaaa ikramlardan yermiyim kii
fadik olsa kapatmıştı günüüüüü

fatoşummm görmedim msjını walla

çarşamba kanal tedavisi ile başlıcak işte iltihap geçersee bayada pahaı dişlerimin mahaliyeti 1000 tll ama napimm yaa mecbur fatoşumm ilaca başaldım şimdi son durum böle yani meleğim

mihracee, , faTTa83, , emidaf, , melekaysee+, , pisiq,
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağol canım ama benim bayaa fena hatta iğneyle çekelim dedi iltahabı ama ben yokk didim

yawruşum biran önce iyileşte eski neşene kavuş neyse sen dinlen enerji topla biz yine kavuşuruzzzz

afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
katı gıdalara geçiş varr yavaşla iyiliyorsunn sanırsammm sevindimmmmmmm

sağollllllllllllllll pamukkkkkkkkkkkk şekerimmm benimmmmmmm neşe ister istemez gidiyo be tatlımm inan kii yzüüm asık kaç gündür ki ben asla somurtmam bakalım ialaç etki gösterdi hemen allahtann çok şükür bunada

özgemm sana msn adresimi mesaj atıyorum:)) ekleeee kiki laflayalım arada

bize yok dimii tamm tamm küstüm işte
zaten hastayım sana naz yapıyorumm

ay kuzum ilaçlarını düzenli al kısazamanda fayda verecektirrrrrrrr
canın acıyor inanıyorummmm ki yüzünde asılıyordurrr ama geçecekk üzülmeeeeee biraz sabırrrrrrrr

bu arada öğle ve büyük ihtimalale akşam yemeğim

sandivç. içine patates

yumuşak diye ekemkte pateteste
şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…