- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.381
özgemm sana msn adresimi mesaj atıyorum:)) ekleeee kiki laflayalım arada
ay canım maşallah sanaaa nazarım değmesinn bence vereceksin okadarrrr darısıda banaaa
bir ara yazıyordun yaptığın hareketleribende gaza geliyordum yaa yine yazsana
kız bende var zaten msin
zayıflıycaz hep birlikte bizde varız yaa ne gerek var artık o kadar çaya :)))))))
kızlar ben çıkıyorumm biraz işlerime döneyim
öğleden sonra girerim yine öpüldünüz
:) ne alacaksınmerak ettim bak şimdiii:))
yabi canımız bir şeyi çok çektiğinde yada olurki mangal yedik ertesi günü sebze ile geçiştirerek telafi edlim yediğimiz fazla şeyleri... yada bi kaç gün ekmk yemeyip 3. günü makarna yiyelim... çünkü herhangi bi yiyeceği çok arzulayınca diyetten verim alınmıyo... örn çikolata tamamen hayattan çıkarmak yerine haftada bir yada 2 parça yemek psikolojimiz için güzel olur
beğendin biliyorumiyiym bugün sen nasılsın diyetin nasıl
canım ayşe de yazıyor bende yazıyorum sen takiple bizi ama sana bişi diyimmi platese başla ilk başta ebru sıkıyor insanı ama 10 günde en az bir beden inceldim pantalonlarım bol geliyor..çok çabuk sonuç veriyor plates
canım ayşe de yazıyor bende yazıyorum sen takiple bizi ama sana bişi diyimmi platese başla ilk başta ebru sıkıyor insanı ama 10 günde en az bir beden inceldim pantalonlarım bol geliyor..çok çabuk sonuç veriyor plates
görüşürüz ilknur bende bugun biraz yemek yapim temizlikyapim akşam gelirim
:)))mahlep alacam birde ot soracagım :)
tamamdır canım ocağa koydum şimdi...sağolasın yaaa.sen bu doğallık olayalrı baya hakimsin yavru kuş
fadikim bu arada senin dişin ne alemde?geçmişte sorduydum ama kaynamış zannımca....son süreç ne oldu?
fadik yavru kuşummm çıkmışsıınn yine görmedin zannımca...uğrayınca şu dişinin ne durumda olduğunu bi anlat...çarşamba tedavi dediğin dolgu için mi?iltihabı çekmek için mi onu anlamadım....
seni gidi pisi pisigüzelmiş..üle güle kullan:))
günaydıınn şekerim ve görüürüz:))
kızlar bana musade....anca kahvaltı ve başka telaşlara girişirim bu kadar laflama yeter:)))çok öptüm....
mihracee, , faTTa83, , emidaf, , melekaysee+, , pisiq,
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Diş eti çekilmesi, diş eti iltihaplanması ve sağlıklı diş etleri için papatya kürü uygulanmasını tavsiye ediyor.
Papatya kürü ile siz de sağlıklı dişlere kavuşabilirsiniz.
Diş eti çekilmesi ve diş eti iltihaplanması için papatya kürü
1 su bardağı kaynar suya bir tutam (4-5 gram) papatya koyduktan sonra 5 dakika demlendirin. Demlenen papatyanın suyunu bir bardağa süzün. Biraz ılıyınca diş fırçasını bu papatya suyuna daldırdıktan sonra dişlerinizi iyice fırçalayın.
Dişlerinizi papatya suyu ile fırçalamadan önce diş macunu ile fırçalamayın. Papatya kürü ile dişlerinizi fırçalarken diş etlerinize de diş fırçası ile yumuşak bir şekilde masaj yapın.
Papatya kürünü ayda 2-3 kere yaparsanız diş etleriniz daha sağlıklı olacaktır.
yawruşum biran önce iyileşte eski neşene kavuş neyse sen dinlen enerji topla biz yine kavuşuruzzzz
afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
katı gıdalara geçiş varr yavaşla iyiliyorsunn sanırsammm sevindimmmmmmm
özgemm sana msn adresimi mesaj atıyorum:)) ekleeee kiki laflayalım arada
kızlarr yediğim öğlen yemeğiyleeee günü kapatmak istiyorum ama akşama gezeğim vaaaa ikramlardan yermiyim kii
fadik olsa kapatmıştı günüüüüü
canım nasılsınnn keyifler nasıllllll fadikimmmmmmmm
sağol canım ama benim bayaa fena hatta iğneyle çekelim dedi iltahabı ama ben yokk didim
sağollllllllllllllll pamukkkkkkkkkkkk şekerimmm benimmmmmmm neşe ister istemez gidiyo be tatlımm inan kii yzüüm asık kaç gündür ki ben asla somurtmambakalım ialaç etki gösterdi hemen allahtann çok şükür bunada
bize yok dimii tamm tamm küstüm işte
zaten hastayım sana naz yapıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?