Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada öğle ve büyük ihtimalale akşam yemeğim

sandivç. içine patates

yumuşak diye ekemkte pateteste
şekersiz çay

afiyet olsunnnişte tamda dediğim buuuuuu kuzummgünü kapattın bilee ayyy aslının menülerinee hastayım seninde günü kapatmana
bugün gidip cici aldım kendimee figoş bana çok zayıflamışssın dedi neyaptın böyle dedi
çok mutluoldum hehe

ay kuzum ilaçlarını düzenli al kısazamanda fayda verecektirrrrrrrr
canın acıyor inanıyorummmm ki yüzünde asılıyordurrr ama geçecekk üzülmeeeeee biraz sabırrrrrrrr

oy oyy ben çekerim nazınııııı kıyamam sanaaa :))
ben sana özel mesaj attım cicimmmm

oyyy pamuk şekerimm kıyamazda bana seviorumm senii yaaaaa:)))
ben hastaykenn biii farklı olurum biliomusun zaten anlamışsındır bölee bii naz bi nazz:)))

bende sana attım pamuk şekerrr :))

evet hayatımm yaaa günü kapattım ama akşam yani 9 bucuk gibi mecbur bir kase çorba içicem ialaç içicem yaa onun için:)))

insan motive oluyo wallaaa inan ben kıyafetlerimi darltmaya terziye götürücemm biriktiler bayaaaaaaa

oyyy pamuk şekerimm kıyamazda bana seviorumm senii yaaaaa:)))
ben hastaykenn biii farklı olurum biliomusun zaten anlamışsındır bölee bii naz bi nazz:)))

bende sana attım pamuk şekerrr :))

kıyamam tabiii senküçüksün:)))
hastalanınc ainsna ilgi alaka istiyorr
nazlanmak hakkın:)
tamam şeker eklerim

hımss ilçaların için içmen gerekiyor kesinlikleee hastalıkta diye olmaz aslında ama seninki diş olunca mecburi oluyor:)
ne güzel şanslı senii daraltılacak kıyafetlerini olması pek hoş
benim şuanda öyle bir durumum yok halaa bedenim aynı hahaha anlamadım ben bu işi yaa 5 kg verdim hala aynı bedendeyim

pamukkşekerimmmmmmmmmm seni gördümm maşallahhh çokk güzelsinn yaaaa sevimliliğinn yüzünden belli canım benim yaa

aynen öyle oldu valla:)çöpe gitmesin dedim:)öğle yemeği yerine yedim akşam da keyif:)
ohh afiyrt olsun

gündüz hiç yok...ama acılı yogurt metobolizma hızlandırır

ben gıdım gıt zayıflıyorum kuzucum yaa artıkkkk o yüzdennnn biryerlere gidemeyeceğimmmmmm hemde sizi bırakmak istemyiorum zayıflayayım ama gitmeyeyim
yeter ki zayıflada gitme canımmmmm

bravo fedakar ögretmenim .cidden söylüyom çocuklarının yaptıklarını gördüm
ay afiyet olsunn tatlı krizlerindesin sanırım kıyamam:))) ama küçük kaçamaklar gayet güzell

selam kızlar ben geldim okuldan gelince banyoya girdim yoksa bir oturunca kalkamıyorum

kimse yokken dünün sayımını yapayım ben gelen beklesin beni döncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…