- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.401
azzz nazzzz yapimmm sanadaaa
küsüm ben sana
aynennnn pamuk şekerrr ama ben buraya geldiğimden beri hep böyleyim alıştım yaniiii
bu arada öğle ve büyük ihtimalale akşam yemeğim
sandivç. içine patates
yumuşak diye ekemkte pateteste
şekersiz çay
ay kuzum ilaçlarını düzenli al kısazamanda fayda verecektirrrrrrrr
canın acıyor inanıyorummmm ki yüzünde asılıyordurrr ama geçecekk üzülmeeeeee biraz sabırrrrrrrr
oy oyy ben çekerim nazınııııı kıyamam sanaaa :))
ben sana özel mesaj attım cicimmmm
afiyet olsunnnişte tamda dediğim buuuuuu kuzummgünü kapattın bilee ayyy aslının menülerinee hastayım seninde günü kapatmana
bugün gidip cici aldım kendimee figoş bana çok zayıflamışssın dedi neyaptın böyle dedi
çok mutluoldum hehe
oyyy pamuk şekerimm kıyamazda bana seviorumm senii yaaaaa:)))
ben hastaykenn biii farklı olurum biliomusun zaten anlamışsındır bölee bii naz bi nazz:)))
bende sana attım pamuk şekerrr :))
evet hayatımm yaaa günü kapattım ama akşam yani 9 bucuk gibi mecbur bir kase çorba içicem ialaç içicem yaa onun için:)))
insan motive oluyo wallaaa inan ben kıyafetlerimi darltmaya terziye götürücemm biriktiler bayaaaaaaa
hımss ilçaların için içmen gerekiyor kesinlikleee hastalıkta diye olmaz aslında ama seninki diş olunca mecburi oluyor:)
ne güzel şanslı senii daraltılacak kıyafetlerini olması pek hoş
benim şuanda öyle bir durumum yok halaa bedenim aynı hahaha anlamadım ben bu işi yaa 5 kg verdim hala aynı bedendeyim
yenimi face edindin yoksa asıl facee in bu değilmiiii hı yatamazz kediii
pamukkşekerimmmmmmmmmm seni gördümm maşallahhh çokk güzelsinn yaaaa sevimliliğinn yüzünden belli canım benim yaa
ya hayatım benim eski eşimden dolayı fac. yok kendi adımla((
aslıda sağolsun fac . açalım dedi dedi açtı ismide fatoşum buldu
ben hiçbirşey anlamadım:)))
pamuk şekerim ben çıkıyorum şimdilik akşama görüşürüz inş. içerdenn sesleniyorlarrr fadikkk dersss çalışş ders çalışş d
iyeeee
öpüyorum çokk
ohh afiyrt olsunaynen öyle oldu valla:)çöpe gitmesin dedim:)öğle yemeği yerine yedim akşam da keyif:)
gündüz hiç yok...ama acılı yogurt metobolizma hızlandırır29.11.2011
sabah
yarım elma
öğlen
yarım kase yoğurt kırmızı pul biberli
5 bardak zencefil çayı
akşam
1kepçe patates yahnisi
1 kepçe bulgur pilavı
8bardak yeşil çay
yatarken
yarım kase yoğurt pul biberli
bugün hastaneye gidip gelirken 1 saat tempolu yürüyüş
nasılım
E*K*M*E*K*S*İ*Z
yeter ki zayıflada gitme canımmmmmben gıdım gıt zayıflıyorum kuzucum yaa artıkkkk o yüzdennnn biryerlere gidemeyeceğimmmmmm hemde sizi bırakmak istemyiorum zayıflayayım ama gitmeyeyim
bravo fedakar ögretmenim .cidden söylüyom çocuklarının yaptıklarını gördümkızlar 3 tane materyal yaptım
çocuklar daha iyi anlasın diye elimden geleni yapıyorum ama istediğim gibi olmayınca çıldırıyorum
biraz mükemmelliyetçi miyim bu konuda bilmiyorum
bu arada bebelerin teneffüslerini aldım ceza verdim iyi bir ceza değil ama okul dışında oyuna çok dalıyorlar ve derse önem vermiyorlar bende tuvalet dışında çıkarmıyorum akılları başına gelene kadar napıyım :26::26::26:
aileler çok ilgilenmiyor ben ne verirsem o
ay afiyet olsunn tatlı krizlerindesin sanırım kıyamam:))) ama küçük kaçamaklar gayet güzell
ay canım inş.yeter ki zayıflada gitme canımmmmm
merhaba canımmm ben buradayımm gelsene gelsene:)merhaba kızlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?