- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.421
selam kızlar ben geldim okuldan gelince banyoya girdim yoksa bir oturunca kalkamıyorum
kimse yokken dünün sayımını yapayım ben gelen beklesin beni döncem
burdayım merhabamerhaba canımmm ben buradayımm gelsene gelsene:)
selam kızlar ben geldim okuldan gelince banyoya girdim yoksa bir oturunca kalkamıyorum
kimse yokken dünün sayımını yapayım ben gelen beklesin beni döncem
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
1.73, aynalar+, fiyona_07, mihracee
merhaba kıslarrrrrrr
canım hoşş geldin sıhatler olsunnnn:))
sana sayımda kolay gelsinsen gelene kadar çıkarım bennn akşam görüşrüzz fıstık öptüm
iyilik canım sennnnnnnn
iyileştin mi
aslı cumaya kaç kilo olcam çok merak ediyom valla..
geçen gördügüm 110 acaba haylmi,1 günlük bi ödem çözülmesimi..
artık şaştım merakla bekliyom
sağol cnaım bende iyiiym banyo yaptım uykum geldi
benim hastalıkların anlıktır şimdi iyiyimdir biraz sonra hastalanırım
ondan sonra tartılmadın mı cnaım
yok canım bence 110 un altına bile düşen sen
oh misler gibi...
sıhhatler olsun canımmmmmm
bugün tartılmadım yarın sabah gidince evde tartılcam artıkın hem vücut ölçülerimi de yazıyom
öğretmen bi çocuğun gelişiminde o kadar önemli ki en az aile kadar etkili...ama işte herzaman iyi öğretmen bulunmuyor benim 13 yaşında kzıkardeşim var onun ilk okul 4e kadar bi öğretmeni vardı kadın mükkemmel bi öğretmendi her çocukla ayrı ayrı ilgileniyor hepsinin sorunlarını sürekli not alıyordu biz güneşi almaya gittiğimizde bize anlatıyordu.sonra kadın emekli oldu 5. sınıfı zor bitirdi güneş ders notları düştü gelen ilgisiz bi öğretmendi...yani senin bebelerde şanslı ne güzel tüm öğretmenler özverili anlayışlı olsa yeni nesil bu kadar hoppa olmazdı bence
hani kahvaltı
hatunnlaaarrr gününüz aydın kaloriniz az olsunn...ne yapıyonuz?ben bugün şiş bir boğaz ls uysndım...oradayken orta kulak iltihabı geçirmişim...sanırım tekrarlıyor..sağ kulağımda duymii çünkü:))))bu arada daha kahvaltı yapmadım....hemen bi haşlanmış yumurta hazırlıyım bi de 1 dilim ekmek....sizlerde ne var ne yok?
günaydn hoşgeldin fatoşum kıyaamam sana sendemi hasta oldunn oyyy
ben aynı bildigin gibi fatoşum yaa yanağımdaa hafif bişişlikle dolaşıyorum
dün erken çıktım işten ablama geçtim uyudum kalktım ilacımı içtim tekrar uyudumm o yuzden akşam gelemedim
benim de alacağım bazı seyler var
yemekten sonra görüşürüz
bir de şu yüzdeki sivilce siyah nokta için miiikemmel bi maske buldum... uygulaması çok kolay krem gibi sürüyorsun.
sivilceleri nasıl kurutuyo şok oldum... bide gözenekleri bir temizliyor... ilk kullanımda %100 farkedeceksiniz
hemen tarif edeyim
1 yemek kaşığı yogurt
1 yemek kaşığı karbonat
karıştırıp krem kıvamına gelince göz çevresi hariç yüze uygulanır..
1 saat beklenir...
önce yüz ıslatılır.. peeling yapılarak durulanır
yıkandıktan sonra nemlendirici veya krem sürmek kızarıklığı engeller
maskeyi yapın sonra öpcem kontrol için
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Diş eti çekilmesi, diş eti iltihaplanması ve sağlıklı diş etleri için papatya kürü uygulanmasını tavsiye ediyor.
Papatya kürü ile siz de sağlıklı dişlere kavuşabilirsiniz.
Diş eti çekilmesi ve diş eti iltihaplanması için papatya kürü
1 su bardağı kaynar suya bir tutam (4-5 gram) papatya koyduktan sonra 5 dakika demlendirin. Demlenen papatyanın suyunu bir bardağa süzün. Biraz ılıyınca diş fırçasını bu papatya suyuna daldırdıktan sonra dişlerinizi iyice fırçalayın.
Dişlerinizi papatya suyu ile fırçalamadan önce diş macunu ile fırçalamayın. Papatya kürü ile dişlerinizi fırçalarken diş etlerinize de diş fırçası ile yumuşak bir şekilde masaj yapın.
Papatya kürünü ayda 2-3 kere yaparsanız diş etleriniz daha sağlıklı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?