Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet ya nasıl kargaşa olur herks bişi getirir.. en iyiysi ortada self servis kutlarım bebeimmm maşallah canımmmm

misafirin varsa başka seçeneğin yok zaten yiyecennn

14 aralık msj sayımı
aynalar 9
mihrace 38
melekayşe 15
fiyona 19
fatta 12
pisiq 45
1.73 14
hazos 20 :79::79:
emidaf 19 :109::109:
pinkcat
sergungunser :106::106:

zayıfladıkça daha mı az yiyoruz nee

canım menün çok güzel nerdeyse hiç yememişsin..ne güzel sporunu da yapmışsın...yaa ben sporu iyi ce boşladım iki gündür dün uykum vardı ondan öncede misafire gittik bahane çok yanee..gaza ihtiyacım var gazlayın beni ne olur :))))

bende 5 kilo kadar verdim önceden giyemediğim kıyafetlerimi giyiyorum şuan... tam rahat olmasalarda hemen farketti.. bu arda eşin kaç kilo... ben bizimkinden 10 kilo fazlaydım şimdi fark 6 ya düştü

kahvaltı: 2 yumurta beyazı 1 kk peynir ara:2 incir ögle: 1 tavuk bud 2y.k.kerevizli,patates ara:1 ayva akşam: 1 dilim kepek ekmegi 1 kk peynir 2 yeşil zeytin 1 ceviz büyüklügünde et 3 y.k.yogurt ara: 3y.k.aşure
güzel olmuş çok iradelisin tebrik ederim

buyur etseydin ya kız..

sıcak çikolatan hoş kaçamak olmuş

.

hehehe evet çok hoştu gerçekten de :))) ama spor yapsaydım iyi olurdu en azından onu yakardım ama neyse bgn dinç ve girişken hissediyorum kendimi.:))) hem temizlik yapıcam hem spor dün yediklerimi yakıyım dimi :)))

öle çok bişi yok bence az az yemişsin herşeytden...aşure fazla biraz o kadar oda olsun artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…