Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tsk hazalcımmm :))))))))))

içimde kalanlar beni yedi bitirdi.. canım annem istenmediğini bile bile benim hatrım için kaldı bu kadar... bizi bu hale getirenler için allahtan tek bi dileğim var... allahım biraz vicdan versinn

annem yarım kadın derrken yani çocuğun olunca kendine kocana daha az vakit ayıracaksın dedi.. yani zamanının yarısını çocuğuna harcayacaksın demişti.. yanlış anlaşılma oldu.. D

ya kızlar ben değil hakan istiyor bebeği.. dışarda yada tvde gördüğü her çocuğa ağzı açık kalıyo.. gezerken güzel çocuk görünce bi bak diyo.. bende sen bak öğren diyorum.. :))))

ayşem dinliyorum sizleri.. yanlızlığımı anlayın sevgisiz yaşanmıyor bebek isteğim bu yüzden... evliliğimi devam ettirmek için yapmıyorum bu çocuğu.. zaten böyle birşeyin vebaalini alamam.. eğer annem babam evliliğimin devam etmesini istiyorsa bi ibldikleri vardır..

sadece bu kadarmı? gerçi belki senin kilona ve boyuna göre yeterlidir bilmiyorum canım ama bana çok az göründü
şöyle bi iki hafta dur alışırsın.. bende akşam yemeklerinde yarım somun yiyordum şimdi çavdar ekmeğini bile yemiyorum akşamları... yazdıkça utanıp daha az yiyorsun

mrb kızlar geçmiş yapimm annemi şimddi yolcu ettimm hakan uyudu bende yatmadan önce biraz foruma girmek istedim.. bu hafta doğru düzgün giremedim... puffs yarından sonra bi aksilik çıkmazsa buralarda olurum

aaa gitti mi annen canımm..allah kavuştursun...
kilo almaya çok yatkınım zaten... hamileykende spor yapmaya devam edicem.. diyetle olmuyorki sadece. bebik yok şimdilik
kız ben 24 kilo aldım hamilelikte..ama emzirirken almadım..kompostoyu falan 1 kaşık şekerle yapıyordu annem kilo almıyım diye..bak şimdi veriyorum ne güzel..hamile kalmadan öncekikiloma 2 kilocuk kaldı hehehe..sonrada evlenmeden önceki kiloma dönicimmmm hehehehe..ama hamile kalmadan ne kadar zayıflarsan kar tabii

bi de dansöz kıyafeti al kııız :))))))))))))))

az büyüsün onu alırım valla karşıklı oynarız hehehe

tsk canıımm aminn..

kilo almaya çok yatkınım zaten... hamileykende spor yapmaya devam edicem.. diyetle olmuyorki sadece. bebik yok şimdilik

canım hamileyken yapılacak en güzel spor yürüyüş ben hamileyken çok yürüdüğüm için nerdeyse hiç kilo almamıştım...emzirirken çok almıştım çünkü ne yürüdüm ne de spor yaptım emzirirken bol bol yedim hehehehe...daha olmasın canım önce evliliğini düzene sok sonra düşün bebeişini

ya kızlar ben değil hakan istiyor bebeği.. dışarda yada tvde gördüğü her çocuğa ağzı açık kalıyo.. gezerken güzel çocuk görünce bi bak diyo.. bende sen bak öğren diyorum.. :))))

alla alla önce bi hak etsin bakalım ondan sonra bebek istesin senden :)) heheheh hakan bizim takımın eline bi düşse ne olurdu acaba :))))))

merhaba kızlar..
ay bugün çok işim vardı.
sil-süpür
yıka -ütüle..
ev işleri işte.
arda bide yemek ,çay faslı..
çocukları banyodan çıkardım attım kendimi buraya..

becerikli arkadaşım :)

evet zaman ayırmam lazım. size söz veriyorum yarın akşamdan itibaren haftaiçi her akşam en az 30 dk spor yapıcam. :122:

hadi bakalım ha gayret:) Leslie sansone ileyürüyüş var evde yürüyüş yaptırıyor..çok yormuyor başlangıç olarak yapabilrisin

koydum aslııı
yerim onu bennn

bende kendime süs falan aldım kendimi mutlu edeyim didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…