Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben de çıkıyorum arkadaşlar biraz tv seyredip uyurum artık.

sizleri tanıdıgıma çok seviniorum kendinize çok iyi bakın. iyi geceler

işte ben buyum. :) yanlardan taşan etler siyahta bile görünüyor yahu
öyle çok vahim görmedimmm bennnnnnn,merak etme inş. istediğin gibi güzel kilolar vereceksinnn canımm

Eki Görüntüle 313915

ben bunu pek sevdim:))) göbek ata ata haha:)) ne hoşşşş ay bende sitiyorum öyle:)))

çok güzelll afiyet olsun bence gayet güzel gidiyorsun, yanlzı biraz sebzeeee yemei, çorbaaa az az hem doyurucu hem besleyici olurrr,ay birde vucudun halsiz kalmazzz oyacım

sabah-öğle
1 dilim börek
1 bardak çay

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
1 dilim börek
salata

ara
2 bardak çay

sende yap o zaman şekerim hehehehe

HEHEHEzamanı gelsin cnm

canım Allah kavustursun hayırlısıyla yapsın askerliğini
hee anladım. allah dedim marulu da sayıyla yersem benim psikoloji çöker gibi geliyor çünkü:)

valla yeşilliklerde sıfır kalori var diye biliyoruum

evet evett işte bunu sevdim canımmm bence böylesi daha güzle olmuşşşşşşşşşşşşşş afiyet olsun

afiyett olsun canım tam telafi günü olmuş kuzucum hattaaa az bile geldi gözüme yawss sen birde meyvee yee birazzz
ve karşınızda akşam yemeğim :)
Eki Görüntüle 313992

hımssss çok güzel gözüküyorrrrrrr afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

işte bu şahane. benim evimle işim aynı kıtada bile değil:))) her gün kıta değiştiriyorum. :)) sabah 8 de işte olmak için 6.30 da çıkmam gerek

6:30 mu yawsssssssss çok erken yaaaaa(
gerçi siz alışmşssınızdırr o tempoyaaaaaa
ben 8:30 da kalkıyorum 8:45 evden çıkıyorum 9 da ofisteyimDDDDD

merhaba kızlar..
ay bugün çok işim vardı.
sil-süpür
yıka -ütüle..
ev işleri işte.
arda bide yemek ,çay faslı..
çocukları banyodan çıkardım attım kendimi buraya..
ohh ohhhh ellerinee sağlıkk canımmmmmmm :)) şöyleee uzat ayaklarınıı dinlennnnnn ohhhhhhhh de kahvee yap kendineeeeeeeeee

evet zaman ayırmam lazım. size söz veriyorum yarın akşamdan itibaren haftaiçi her akşam en az 30 dk spor yapıcam. :122:
hehe hadi inş. arkdaşım:)) bendeeeeee lesliee yapıyorum 2 gündür ay çok zevkli tavsiyee ederim banada ayşe tavsiye ettiiiiiDDD

bugünkü

sabah
2 dilim kepekli ekmek
5 tane zeytin
1kk peynir
yarım dilim kaşar
omlet

öğlen
3/4 pizza(küçük ama)
1 ayran

ara
1 bardak ıce tea

akşam
yarım kase kup

Hazoş senin bıdık cok tatlı ya maşallahhhh..böyle insanın fotografa yapışası geliyor..o duduşu burnu çizilmiş gibi
ay ne güzel ifadee etmişssin gerçekten öylee ayşem aynen dediğin gibi hokka gibi burnu falan maşallahh onaaaaa
afiyet olsun cnaım çok güzel menün sen biliyorsun bu işi yaaaa offf ben cozuttum beeeeeeeeeeeee

arkadaşlar siz salatayı da mı sayıyla yiyorsunuz? 10 adet marul yaprağı ne demek? ben bu akşam bir bütün göbek salata bir salatalık bir çarliston yedim yahu:s
canım sen bakma bizee diyettte yeşillik serbestt istediğinn kadar yiyeiblirsin tabi yağızz az olmak şartıylaaaa için rahat olsun fısıtkkk
allah kavuştursun canım
bugünde biraz fazla olmuş dimi

ay saolasın fısıtk evet yaaa(( olduuu maaleseff püfssssss

menüm

kahvaltı-öğle
4-5 ince dilim sucuk
1 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek

ara
1 tane tahıllı bar

akşam
4-5 kaşık nohuut
1 kaşık pilav
yeşillik

ara
1 mandalina
1 hurma
1 elma(küçük boy hepsi)

40 dak eliptik
15 dak egzersiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…