- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.841
afiyet olsun canım çok sağlıklı bencee gayet hoşşşş hepsiiimenüm
kahvaltı-öğle
4-5 ince dilim sucuk
1 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek
ara
1 tane tahıllı bar
akşam
4-5 kaşık nohuut
1 kaşık pilav
yeşillik
ara
1 mandalina
1 hurma
1 elma(küçük boy hepsi)
herkese iyi gecelerrr.
uykunuzda da kalori yakın inşallah
afiyett olsun canım tam telafi günü olmuş kuzucum hattaaa az bile geldi gözüme yawss sen birde meyvee yee birazzz
hımssss çok güzel gözüküyorrrrrrr afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar siz salatayı da mı sayıyla yiyorsunuz? 10 adet marul yaprağı ne demek? ben bu akşam bir bütün göbek salata bir salatalık bir çarliston yedim yahu:s
ohh süpersinn cnaım maşallahhh sanaaaaaaa bende birazdan yapayımmmmmmmmmmkızlar 30 dk plates 32 dk eliptik yaptım
gece gelirim belki
şimdi biraz spor sonra sıcacık banyoooooooo
evet canım meyveyi bazen çok yiyorum bazen de unutuyorum gözümün önüne koymam lazım aslında defneye her gün püre yapıp veriyorum ama kendime unutuyorumm...görüyorsun dimi kızım için kendimi unuttum anayım ben ana heheheeehheee
menüm
kahvaltı-öğle
4-5 ince dilim sucuk
1 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek
ara
1 tane tahıllı bar
akşam
4-5 kaşık nohuut
1 kaşık pilav
yeşillik
ara
1 mandalina
1 hurma
1 elma(küçük boy hepsi)
40 dak eliptik
15 dak egzersiz
ohh süpersinn cnaım maşallahhh sanaaaaaaa bende birazdan yapayımmmmmmmmmm
yap canım yap kız ben sana 50 kiloluk resmimi gösteriyim ben de çok abes durmuyor ayşeyle aslıya gösterdim onlarda öle dedi
ilkoşum face sana msj yolladım bebem bakarsın...ben yatmaya gidiyorum öpüyorum hepinizi
iyi geceler
ilkoşum face sana msj yolladım bebem bakarsın...ben yatmaya gidiyorum öpüyorum hepinizi
iyi geceler
bendeeeeeeeeeeee kaçıyorummmmmmmmmm kızlarrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
afiyet olsun canım yarımm kase kup neeee fıstıkkkkkkkkkkk
kilo almaya çok yatkınım zaten... hamileykende spor yapmaya devam edicem.. diyetle olmuyorki sadece. bebik yok şimdilikhahaha cırırlır ne kız :))) evet canım sağın solun foşş diye söner valla :)) yok şaka sönmüyor da toplaması çok zor oluyor benim arkadaşım 65 le hamile kaldı 17 kilo aldı hamileliği boyunca emzirirken de alıyorsun biraz o da aldı şimdi verecem diye kız helak oluyo..birde şöyle birşey var salihacığım erkekler hamile kalınca ve doğurduğun da hemen eski haline döneceğini zannedip dönmeyince de sen den çok hayal kırıklığına uğruyorlar seni beğenmiyolar uzun bi süre o yüzden verebildiğin kadar ver canım kiloları sonra hamile kal :)))))
anlam veremedim sonrada takmadım walla.. annemle geçireceğim bikaç gün güzel olsun istedimvalla abinin yaptığına şaşırdım dersem yalan olur eninde sonunda oda erkek olaylara kadınlar gibi bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?