Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun canım çok sağlıklı bencee gayet hoşşşş hepsiii

afiyett olsun canım tam telafi günü olmuş kuzucum hattaaa az bile geldi gözüme yawss sen birde meyvee yee birazzz

hımssss çok güzel gözüküyorrrrrrr afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet canım meyveyi bazen çok yiyorum bazen de unutuyorum gözümün önüne koymam lazım aslında defneye her gün püre yapıp veriyorum ama kendime unutuyorumm...görüyorsun dimi kızım için kendimi unuttum anayım ben ana heheheeehheee

arkadaşlar siz salatayı da mı sayıyla yiyorsunuz? 10 adet marul yaprağı ne demek? ben bu akşam bir bütün göbek salata bir salatalık bir çarliston yedim yahu:s

kontrollü olmak adına ne yediğimizi bilmek için sayıyoruz bi yerden sonrada alışkanlık oluyor valla herkesin lokmasını sayar oldum ben

hımssssss unutmaa meyveeee çok önemliii:))))) ne tatlı annessssssin öyle sennnn:))))) oy oy güzel annecik

kızlar geçen gün yazdığınız metabolizba hızlandırıcının tarifini annemden de aldım ben diğeriyle aynı mı bilmiyorum

3 lt su
1 elma
1 limon
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
2 çubuk tarçın

limonu elmayı doğrayıp atıyorsunuz içine..kaynayıca yemeklerden önce 1 bardak içiliyormuş..buzdolabında saklayabilirsinizzzzzzzz=)

mrb kızlar geçmiş yapimm annemi şimddi yolcu ettimm hakan uyudu bende yatmadan önce biraz foruma girmek istedim.. bu hafta doğru düzgün giremedim... puffs yarından sonra bi aksilik çıkmazsa buralarda olurum

kilo almaya çok yatkınım zaten... hamileykende spor yapmaya devam edicem.. diyetle olmuyorki sadece. bebik yok şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…