Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ıspanak köftesi:44::44:
nutella hazalın menüsün de yer alırdı ama

:))) ama ama hazalcımm beni sevin yaaaa dövmeyin beniiiiiiiii :)))) işler vallaaaaaa püfssssssss (((

ay nekada rçok ismim geçmiş şıumardım vallaa sevindirik oldummmmmmmmmmmm:))))))
hehehehehe tamam tamam karnındaki minnoşa dua ett yoksa yakmıştımmm çıranı=)

öyle oluyor ya hmileyyken bi hassas oluyo insann=) kız nerdeyse 2 aylık oldu bıdık yaaaaaaaaaaaaaa

Canım akşam keşkek yiycem diye bir de kahvaltıyı geç yaptım diye akşama kadar bişey yemedim,keşkek harika bir yemek bak aşağıda anlatayım.

esencim sen egelisin galiba egede senin dediğin gibi yapıldığını daha önceden duymuştum,bizim burada da yarma(aşurelik buğday) geceden ıslatılır,ertesi gün en az 10 gün önceden tuzlanmış hazırlanmış kemikli,ilikli et pilavın içine gömülür,üstüne çeşitli baharatlar konularak yaklaşık 5-6 saat kısık ateşte pişirilir,en son yarımsaat kadar da fırında üstü kızartılır ve afiyetle yenir sıcak sıcak,offff ağzım sulandı..

Canım menün güzel bence sabah 1 dilim peynir ve 4-5 adet zeytin de yiyebilirmişsin,nutella da 1 çay kaşığı olmuş zararı yok sabah yemişin yakmışsındır şimdiye kadar zaten,öğlen de güzel ne güzel dengelemişsin ekmek yerine kısır yemişsin,işte böyle ya diyetteysek ölmiycez ya,akşam da eğer ıspanak köftesi yağa kızarmıyorsa 1 kase de çorba yiyebilirsin,kızartmaysa eğer böyle yeter,akşam sonrası 1 meyve ekleyebilirsin bence,afiyet olsun canım.

teşekkür ederim.mutlu oldum.hadi bye görüşürüzzz

ben geldim menumu yazayım

07:30 yarım ceviz

09:30 2 dilim uno denge light ekmek arası yağsız beyaz peynir ve şekersiz çay

12:30 ezo gelin çorba, 1 adet hasanpaşa köfte, 1 redelenmiş limonlu havuç, 1 portakal

18:00 1 kuru incir 1 ceviz içi

gece 3 yemek kaşığı yoğurt

çok yorgun ve mutsuzum bugün neredeyse çantamı alıp çıkacak yada istifa edecektim. sonra borç dökümüme baktım martta istifa etmemin daha akıllıca olduguna karar verdim. belki o zamana dek iş de bulurum.

şimdi agzımı bıçak bile açmıyor buna ragmen tüm gün egitim verdim neyse hava çok soguk ve karlı umarıam uskudar dan motorlar çalışıyordur.

velhasıl kelam, ben çıkıyorum canlar. eve gidince girerim herhalde

canım üzüldüm ya senin moralinin bozuk olmasına

çok güzel ama moralinin bozuk olması benim de canımı sıktı.oysa menün harika .umarım moralin de4 işlerinde kısa zamanda yoluna girer

poya yaaa çok güzell menünn..hem ceviz yağyaktırıyorr..bi ara annem bi diyet yapmişti ceviz vardı ve vermiştiii

oyacımm sıkma canını.görüştüğün yerden ne zaman haber gelecek...orası olsa bari...başka işlere de bak sen illa çıkar bişeyyy

kahvaltı:
1 tabak yazdan kurutulmuş(fasulye,biber,sıyırma,domates,patlıcanın haşlanıp,yağ ve salça ile pişmesi )
ne denir adını bilmem:97::101:

ara:
1/2 halkalı tatlı(kerhane tatlısı diyolamış)

ögle:
6 adet sardalya balık:104:
1 kase salata
ara:
1 elma
2 ince gofret
akşam:
1 kase salçalı makarna(ama benim suçum yok 1 haftadır makarna konuşuyonuz yaaa)
1 tabak sarmısaklı yogurtlu brokoli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…