- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.241
ıspanak köftesi:44::44:ben yine menümü erkenden yazıp çıkayım malum bu akşam kuzey var.yemek yapıp,masayı hazırlamalıyım.
sabah:1dilim ekmek
1 rafadan yumurta
2çeri domates,yeşillik
1 çay kaşığı nutella(çok canım istedi)
ara:1portakal
öğle:1kase yayla çorbası
1küçük kase yoğurtlu pancar salatası(tavsiye ederim üzerine bol dereotuyla çok tok tutuyo,acı da koydum)
2 kaşık kısır(ark.geldi ekmek yemedim diye yedim)
2 fincan yeşil çay
1 fincan nescafe
1 galeta
akşa:sadece 2 tane ıspanak köftesi ve 2 kaşık yoğurt
bitti
inşallah menümü beğenirsiniz valla sizden korkuma yiyemiyorum.yoksa ohooo
hehehehehe tamam tamam karnındaki minnoşa dua ett yoksa yakmıştımmm çıranı=):))) ama ama hazalcımm beni sevin yaaaa dövmeyin beniiiiiiiii :)))) işler vallaaaaaa püfssssssss(((
ay nekada rçok ismim geçmiş şıumardım vallaa sevindirik oldummmmmmmmmmmm:))))))
kızzz negezmesi bu karda kıştaaaa evden çıkamıyorumDD hasta olmayim diyeee D
bencede kızmayın bana vallaa ota b.... a herşeye ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm((( niye böyle oldun annecim bennn yaaaaaaaa
geçen biri bana bişi sorduuuu mesleki bişi aslınd abiliyordumdaaa basit yerden gelince birden afalladım sonraaaa oturdum ağladım saatlerceeeeeeeeeee ben bunu bilyiordumdaa neden şak diye söylemeidm ben size döneyim dedim diyeeee(( ayy salak salak işteee saatlerce düşünüp düşünüp ağladımmm
tamam canımmm afiyet olsun size=))ben çıkıyom şimdilik kızlar kociş nöbette çocuklar acıktı..
yemek sonrası spor yapar gelirim inşallah
eee korkacaksın:18::18::18:
:121::117: :111:
sen 14.takım elemanısın
Canım akşam keşkek yiycem diye bir de kahvaltıyı geç yaptım diye akşama kadar bişey yemedim,keşkek harika bir yemek bak aşağıda anlatayım.bu neeeeeeeeeeeegözlerim yuvalarından çıktı kızzzzzzzzz niye öğlen yok ara yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
amanın olmamış olmamışş az yemek yasakkkkk düzenli yeee lütfennnn hıhhhhhh ama neyse akşam meyve kurtarmış birazcıkkkkkkkk tatlıyıda görmüyorum ayrıcaDDD
keşkek ne yaa bne çok merak ediyorum tadını
kastamonu tosyada çok yapıyorlarmışşş geçen arkaaşım bahsettiiiiiiiiDD merak ettimm
esencim sen egelisin galiba egede senin dediğin gibi yapıldığını daha önceden duymuştum,bizim burada da yarma(aşurelik buğday) geceden ıslatılır,ertesi gün en az 10 gün önceden tuzlanmış hazırlanmış kemikli,ilikli et pilavın içine gömülür,üstüne çeşitli baharatlar konularak yaklaşık 5-6 saat kısık ateşte pişirilir,en son yarımsaat kadar da fırında üstü kızartılır ve afiyetle yenir sıcak sıcak,offff ağzım sulandı.ilknur bende çok severim keşkeği biz tavukla yaparız bir gece önce aşurelik buğdayı sıcak suyla ıslatırsın ertesi gün tavukla beraber az sulu olacak şekilde su ilave ederek pişirirsin sonra hızlı hızlı çırparsın.düğünlerimizde filan yaparlar.üzerine kırmızı biberli yağ dökersin.besleyici bir yemek.pişirebilirisn çok kolay.
Canım menün güzel bence sabah 1 dilim peynir ve 4-5 adet zeytin de yiyebilirmişsin,nutella da 1 çay kaşığı olmuş zararı yok sabah yemişin yakmışsındır şimdiye kadar zaten,öğlen de güzel ne güzel dengelemişsin ekmek yerine kısır yemişsin,işte böyle ya diyetteysek ölmiycez ya,akşam da eğer ıspanak köftesi yağa kızarmıyorsa 1 kase de çorba yiyebilirsin,kızartmaysa eğer böyle yeter,akşam sonrası 1 meyve ekleyebilirsin bence,afiyet olsun canım.ben yine menümü erkenden yazıp çıkayım malum bu akşam kuzey var.yemek yapıp,masayı hazırlamalıyım.
sabah:1dilim ekmek
1 rafadan yumurta
2çeri domates,yeşillik
1 çay kaşığı nutella(çok canım istedi)
ara:1portakal
öğle:1kase yayla çorbası
1küçük kase yoğurtlu pancar salatası(tavsiye ederim üzerine bol dereotuyla çok tok tutuyo,acı da koydum)
2 kaşık kısır(ark.geldi ekmek yemedim diye yedim)
2 fincan yeşil çay
1 fincan nescafe
1 galeta
akşa:sadece 2 tane ıspanak köftesi ve 2 kaşık yoğurt
bitti
Canım akşam keşkek yiycem diye bir de kahvaltıyı geç yaptım diye akşama kadar bişey yemedim,keşkek harika bir yemek bak aşağıda anlatayım.
esencim sen egelisin galiba egede senin dediğin gibi yapıldığını daha önceden duymuştum,bizim burada da yarma(aşurelik buğday) geceden ıslatılır,ertesi gün en az 10 gün önceden tuzlanmış hazırlanmış kemikli,ilikli et pilavın içine gömülür,üstüne çeşitli baharatlar konularak yaklaşık 5-6 saat kısık ateşte pişirilir,en son yarımsaat kadar da fırında üstü kızartılır ve afiyetle yenir sıcak sıcak,offff ağzım sulandı..
Canım menün güzel bence sabah 1 dilim peynir ve 4-5 adet zeytin de yiyebilirmişsin,nutella da 1 çay kaşığı olmuş zararı yok sabah yemişin yakmışsındır şimdiye kadar zaten,öğlen de güzel ne güzel dengelemişsin ekmek yerine kısır yemişsin,işte böyle ya diyetteysek ölmiycez ya,akşam da eğer ıspanak köftesi yağa kızarmıyorsa 1 kase de çorba yiyebilirsin,kızartmaysa eğer böyle yeter,akşam sonrası 1 meyve ekleyebilirsin bence,afiyet olsun canım.
ellerine saglık güzelim
ama
ben nerdeyimmm :44::44::44::44::44:
çok yorgun ve mutsuzum bugün neredeyse çantamı alıp çıkacak yada istifa edecektim. sonra borç dökümüme baktım martta istifa etmemin daha akıllıca olduguna karar verdim. belki o zamana dek iş de bulurum.
şimdi agzımı bıçak bile açmıyor buna ragmen tüm gün egitim verdim neyse hava çok soguk ve karlı umarıam uskudar dan motorlar çalışıyordur.
velhasıl kelam, ben çıkıyorum canlar. eve gidince girerim herhalde
evett nutella benimmm artık almıyorum ama alırsam yerimmmmıspanak köftesi:44::44:
nutella hazalın menüsün de yer alırdı ama
ben geldim menumu yazayım
07:30 yarım ceviz
09:30 2 dilim uno denge light ekmek arası yağsız beyaz peynir ve şekersiz çay
12:30 ezo gelin çorba, 1 adet hasanpaşa köfte, 1 redelenmiş limonlu havuç, 1 portakal
18:00 1 kuru incir 1 ceviz içi
gece 3 yemek kaşığı yoğurt
anaaa seni saydıgımı hatırlıyorum emme velakin yazmamışım bitanem ya kusura bakma kafam çok dalgındı bugün yarın yanna yıldız koyar telafi ederim
poya yaaa çok güzell menünn..hem ceviz yağyaktırıyorr..bi ara annem bi diyet yapmişti ceviz vardı ve vermiştiiiben geldim menumu yazayım
07:30 yarım ceviz
09:30 2 dilim uno denge light ekmek arası yağsız beyaz peynir ve şekersiz çay
12:30 ezo gelin çorba, 1 adet hasanpaşa köfte, 1 redelenmiş limonlu havuç, 1 portakal
18:00 1 kuru incir 1 ceviz içi
gece 3 yemek kaşığı yoğurt
oyacımm sıkma canını.görüştüğün yerden ne zaman haber gelecek...orası olsa bari...başka işlere de bak sen illa çıkar bişeyyyçok yorgun ve mutsuzum bugün neredeyse çantamı alıp çıkacak yada istifa edecektim. sonra borç dökümüme baktım martta istifa etmemin daha akıllıca olduguna karar verdim. belki o zamana dek iş de bulurum.
şimdi agzımı bıçak bile açmıyor buna ragmen tüm gün egitim verdim neyse hava çok soguk ve karlı umarıam uskudar dan motorlar çalışıyordur.
velhasıl kelam, ben çıkıyorum canlar. eve gidince girerim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?