- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.261
kendi yediklerimden sonra kimseyi eleştiremez oldum yawwwwwwwwwwwww..dur eleştiriyimmm.halka tatlısı makarna ve gofretttttt aman tanrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hehehekahvaltı:
1 tabak yazdan kurutulmuş(fasulye,biber,sıyırma,domates,patlıcanın haşlanıp,yağ ve salça ile pişmesi )
ne denir adını bilmem:97::101:
ara:
1/2 halkalı tatlı(kerhane tatlısı diyolamış)
ögle:
6 adet sardalya balık:104:
1 kase salata
ara:
1 elma
2 ince gofret
akşam:
1 kase salçalı makarna(ama benim suçum yok 1 haftadır makarna konuşuyonuz yaaa)
1 tabak sarmısaklı yogurtlu brokoli
afiyet olsun canımmmmsabah
2 dilim çavdar ekmeği(ya 2 haftadır falan beyaz ekmek yiyordum acaba ondan mı kilo veremedimm=) yoksa çok az yiyorumm)
omlet
3 dilim sucuk
yarım kk peynir
çeyrek kk kaşar
2 zeytin
1 çk bal
ara
yarım simit
akşam
metabolizma içeceği
3 yk mantarlı et sote
1 yk pilav
2 yk yoğurt
ara
belki ilerleyen saatlerde
avuç içi kadar katmer(kızlar dayanamıyorum yoksa kız geç yatıyorrrrrr)
kendi yediklerimden sonra kimseyi eleştiremez oldum yawwwwwwwwwwwww..dur eleştiriyimmm.halka tatlısı makarna ve gofretttttt aman tanrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hehehe
Emine vallahi ben de dayanamadım tahriklere ve bu akşam yedim makarna oyüzden kimseye diyecek bişeyim yok, ayrıca senin menün güzel makarnayı akşam ekmek niyetine yemiş olmuşsun zarar etmez bence neticede ekmek grubuna da ihtiyacı var vücudun,o senin sabah yediğin yemeğe benim bingöllü arkadaşım kofik yemeği derdi.:)) Sporun da çok güzel olmuş darısı bana...sana iyi nöbetler yarın için.kahvaltı:
1 tabak yazdan kurutulmuş(fasulye,biber,sıyırma,domates,patlıcanın haşlanıp,yağ ve salça ile pişmesi )
ne denir adını bilmem:97::101:
ara:
1/2 halkalı tatlı(kerhane tatlısı diyolamış)
ögle:
6 adet sardalya balık:104:
1 kase salata
ara:
1 elma
2 ince gofret
akşam:
1 kase salçalı makarna(ama benim suçum yok 1 haftadır makarna konuşuyonuz yaaa)
1 tabak sarmısaklı yogurtlu brokoli
çok güzel ama moralinin bozuk olması benim de canımı sıktı.oysa menün harika .umarım moralin de4 işlerinde kısa zamanda yoluna girer
olsun canım möhüm deel.sıkma sen göynünü
Bugünkü menüm:
SABAH
-1 yumurta
-2 dilim ekmek
-1 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-yok
ARA
-3,4 kaşık k-falkes
-1 avuç leblebi
AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-1 porsiyon taze fasulye,yarım dilim ekmek
-7-8 yemek kaşığı yoğurtlu yağsız makarna
3 saat sonra 2çay kaşığı fındık ezmesi
merhaba arkadaşlar...
oyacımm sıkma canını.görüştüğün yerden ne zaman haber gelecek...orası olsa bari...başka işlere de bak sen illa çıkar bişeyyy
Ben de çaykurun yaprak çaylarından demliyorum ama 2 tatlı kaşığı çay atıyorum tadı güzel oluyo biraz fazla atarsam acı oluyo ve insanın ağzını buruuyo tadı,menüm akşam makarnayla biraz sekteye uğradı ama beğenmene sevindim teşekkürler.menun güzel tebrik ederim. bişey sormak istiyorum yeşil çayı poşet çaylardan mı kullanıyorsun. ben yaprak olarak aldım ama demleyince tadı çok kötü oldu
Merhaba oyacım nasılsın?gerçi canının sıkkın olduğunu biliyorum, inşaallah işler senin hayrına sonuçlanır ve mutlu olacağın bi ortamda çalışırsın.İşyerinde ortam çok önemli,çünkü hayatının yarısı iş arkadaşlarınla geçiyor,orda da huzursuz olmak çok can sıkıcı .
Ben de çaykurun yaprak çaylarından demliyorum ama 2 tatlı kaşığı çay atıyorum tadı güzel oluyo biraz fazla atarsam acı oluyo ve insanın ağzını buruuyo tadı,menüm akşam makarnayla biraz sekteye uğradı ama beğenmene sevindim teşekkürler.
Oyacım seni çok iyi anlıyorum insan bazen birilerine güvenebilmek istiyo ve içini açıyo ama o insanların gönlü o kadar dar ki senin anlattıkların sığmıyo illa birine (üstüne de 2 fazla katarak) anlatıyorlar ve bir de bu iki yüzlü insanlarla hergün yüzyüze bakmak zorundaysan daha da fena,benim sana bi tavsiyem olacak nacizane,hani şimdi de çok meşhur ya evrene olumlu mesaj yollamak:)) deyimi ben buna gerçekten çok inanıyorum, tamam bu zamana kadar güzel anıların olmamış işle ilgili ama lütfen bundan sonra "benim şansımdan hiçbişey iyi olmaz" falan gibi şeyleri ne söyle ne de düşün,hep olumlu şeyler düşün ama laf olsun diye değil,tüm kalbinle iste,inan ben burdan senin için istiyorum...aynen öyle. ben oldum olası iş konusunda bahtsızdım neslicim. girdigim firmalar ya battı ya kapandı yada bi şekilde beni mutsuz etti ama hiç iburası gibisini görmedim. sanki etrafımda bi sürü yılan var gibi. her an biri tarafından sokulabilirim. yani çok küçük bi örnek vereyim sana. ben yakın zamanda babamı kaybettim. ama çok yıllardır görüşmüyorduk. e haliyle bazı detaylar herkes tarafından bilinsin istemiyor insan ama adliyeye gitmemi gerektiren de şeyler çıktı bununla ilgili olarak. izin almaya gittigimde 2. sefer hayırdı dedi mudurum. ben de mecburen ustu kapalı şekilde anlattım. sonra çok dostane bir tavırla irdeledi. benim de zaten canım sıkkındı. biraz ucundan anlattım ve dedim ki sizden ricam bu konu şirkette bilinmesin. aaa tabi dedi saçmala dedi kime ne dicem dedi. aradan 10 gün geçti benim alt kadromda çalışan biri geldi yanıma. ve dedi ki başınız sagolsun hadi bunda bişi yok. saol dedim. üzüldüm ya saglıgındada hayırsız mıs bi de şimdi kötü seylerle ugrasıyormussunuz!!!!!! e ben şimdi gidip o müdüre küfretsem haksız mıyım. uln seni insan yerine koyup paylaştım ve deidm ki kimseye deme sen kimbilir kime ne anlattın. bunun dısında işle ilgili olan saçma sapanlıkları hiç anlatmıyorum yani
tek bir kelime hissettiğim duygu. Nefret
Allah'tan ki yağsızdı..makarna çok kalorili bişey değil. zeytinyagla pişirdiysen ve o da az miktarsa zaten sorun olmaz. ekmek yerine sayılır. tabi ne kadar yediğinde önemli ama bence sıkıntı olmaz. fırsat bulursan biraz hareket et kendini daha iyi ve az suclu hissettiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?