- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.081
Fadikçim öncelikle geçmiş olsun,lesliye gelince... ben de bi aralar yaptım aslında çok da eğlenceli ama iş başlayana kadardişten çekiyorum valla dolgular kırıldı tek tek
emoşum bende lessii yapmak istiyorum yaa nasıl yapıcam
Ayşecim idrar yollarını üşütünce de şişlik oluyor vücutta,su topluyorsun belki öyle bi şeydir ,bi dikkat et kendine,ağrın sancın varmı acep?benimki neden yavrum yaaa??
cumadan hatta perşembeden beri kaçamak yapmadım bozmadım diyeti..dun 3-4 tane biskuvi yeddim diye mi bole cıktı.offfffffff poffffffffff valla canım sıkılıyor bu zayıflam işine..1,600 kg fazla goterdim sabah..regl falanda olmayacam yakında değil..odem olamaz su yeşil çay bitki çayı içiyorum bolbol:97::97::97:
Salihacım makarna diyette yenmez diye bi kural yoktur,ancak yağ oranına (mümkünse yağsız) ve miktarına dikkat etmek gerekir,öğlen ve akşam öğünlerinde ekmek yerine 4 kaşık makarna veya pilav tercih edilebilir,lütfen pişmanlık duymayın,makarna sağlıklı bir yiyecektirrr(makarnayı yasallaştırma derneği)
kesinlikle katılıyorum Aslıcım arada nefsimizi de mutlu etmeliyiz,gerçi benimki buaralar pek bi mutlu ama
Fadikçim öncelikle geçmiş olsun,lesliye gelince... ben de bi aralar yaptım aslında çok da eğlenceli ama iş başlayana kadar
Ayşecim idrar yollarını üşütünce de şişlik oluyor vücutta,su topluyorsun belki öyle bi şeydir ,bi dikkat et kendine,ağrın sancın varmı acep?
kızlar çok yoruldum daha yeni geldik kızıma da mama sandalyesi aldık ayy çok sevdi =))))))))))
yaaa kızlar nerdesinizzzzzzz ,sıkıldım yaaa aha da çıkıyom işte hıhhhepinizi öpüyorum kızlar ben çıkayım artık çocuklar isyanlarda...
canım rüya görmüyorumda kafam kazan gibi oluyo doğru söylüyon ama 2 gündür iyi değilim hasta mı olcam acaba
tebrik edrm canım bide karnına jelatin sar sen terlemeyi o zaman gör
kızlar ben çıkıyom slogan konusunda araştırma yapıyoz ogluşumla
bir hediyem var
bir çorapta sen getir
her çocuga bir kıyafet
getir giysiyi mutlu et birisini(ayşemin destegi)
düşünce ve desteklerinize açıgız
karnıma değilde bacaklarıma saracam yani az kaldı nedir bu yaa bi incelmediler gitti benim hep böle olur zaten en son bacaklarımla kollarım incelir(
biliyorum eksiği kuzu eksik spor onada yakında başlıyorum inş
hoşgeldin canım
kendine alındığını anlıyor mu
bende kocama içiriyorum ama ben bi sevemedim tadını
Defne ye halil sezai müzikleri dinletme hayatım
çileklisini dene o güzelll
BEN YAPTIMDA NOLDU KUZUM1.600 FAZLA GOSTERDİM BU SABAH..sozde 500 gr verecektim öhöööö
üzülme yaaavvv ödem filan tutmuştur vücudun yada tuvalete filan çıkmadıysan ondandır insan bi günde alırmı o kadar kiloyu kalıcı değildir cnm oo
sporla toplayabildiğini toplıyacan canım ben de sarkma yok şükür bi sarkarsa bicikler sarkar benim oda emzirdiğim için...o kadarıda kızıma kurban olsun :))ya bu sarkmaları napcaz
ellerine sağlık cınımmmm
dünün sayımıyla başlayalım sözeee...
10.04.2012
nilipus İZİNLİ
rainandthesun 7+
aynalar 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
emidaf 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
bende anlamadım valla ne balık ne traş makinesiye ilgili hiç bişi olmadı da bende anlamadım=)o ne öle bee ne biçim bilinçaltı var kız sen de ne izliyon sen öle de aklında böle şeyler kalıyor...hhahahaha birde traş makinası taşıyomuş hayret bişi yaa şaşırdım akşam akşam :)))))))))))
oyy yerim ben onu defnoşşşşşşşşkızımın dişleri geliyor yine bütün gün evin içinde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diye bağırdı durdu şimdi uyududa sesizliğin nasıl bişey olduğunu hatırladım yeniden :))
mama sandalyesini de bizde ikea dan aldık daha doğrusu anneannesi aldı datcaya götürmek için hafif diye biz daha iyi bişi alcaktık dedik bi deniyelim çok beğendi zilli=)))ne güzel güle güle otursun kuzucuk üstünde benim ki hiç sevmedi hatta nefret etti diyebilirim aldık sonra aldığımızı bi arkadaşa sattık mümkün değil oturtamadım ona defneyi güzel de bişeydi oyuncaklı moyuncaklı katlanıyordu pikniğe filan götürmek için hevesimi kursağımda bıraktı cadı :))))
canım satın almıyoruz..organik mayayla yapıyoruz evde..çilek doğranabilir içine :)
BİR HAFTADIR TARTILIYORUM aşagı yukarı aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?