- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.061
kızlar ben çıkıyom slogan konusunda araştırma yapıyoz ogluşumla
bir hediyem var
bir çorapta sen getir
her çocuga bir kıyafet
getir giysiyi mutlu et birisini(ayşemin destegi)
düşünce ve desteklerinize açıgız
ayşem sagol evde oylama yaptık senin sloganında karar kıldık.
teşekkürler ben çıkıyom güzeller.
öpüyom kocaman kocaman
getir giysiyi mutlu et birisini(ayşemin destegi)
kızımın dişleri geliyor yine bütün gün evin içinde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diye bağırdı durdu şimdi uyududa sesizliğin nasıl bişey olduğunu hatırladım yeniden :))
aşağıda o kadar kalabalık ne yapıyorsunuz yukarı çıkında konuşalım:)
iyiyim aynalar saol.
yine kilo vermem gerekiyor dönüş yaptım diyet gruplarına. geçen yıl güzel kilo vermiştim takımda. 23 kilo verdim 7 kilosunu geri aldım. başlamam lazım yani bi yerlerden.
yeni başlangıçlara alışığım zaten.
senin 3 yıl filan oldu galiba takımdaki yerin.maşallah ara vermeden devam ettin galiba.
kızımın dişleri geliyor yine bütün gün evin içinde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diye bağırdı durdu şimdi uyududa sesizliğin nasıl bişey olduğunu hatırladım yeniden :))
haklısın... ama bunlar bnm hayatımda tam bir alışkanlık haline gelmişti. hepsinden birden bire vazgeçince affalladım böylee.
doğru söylüyosun bir süre için vazgeçmeliyim onlardan zamanı geldiğinde azar azar bana zarar vermeyecek şekilde yemeliyim...
İyiyimiş yayaz geliyor ya şu dondurmadan kutulamayacaz galiba
sanki karbonhidrat çok olmuş bugün
Ah Ayşeeeem sorun da orda işte! ben farkında ola ola yaptım ,benimki kaçamak değil artık...baya pisboğazlık oldukuzucum insan farkına varamıyyor ama sen bu hafta hemen her gun kaçamak yaptın
canım kendine hedef koy mesela bu cumaya kadar 1 kilo verecem gibi kendine de ödül koy 1 kilo verirsem 1 dilim çikolatalı pasta yiycem gibi....belli bi süre sonra onuda yapasın gelmiycek...ama canın çok tatlı istediğinde tarçınlı su içebiilirsin yeşil çayın içine katıpda içebilirsin bayaa azaltıyor tatlı isteğini..
İyiyimiş yaAslıdan bukadar bi yorumla sıyırdıysam valla iyiymiş,yarında mı yesem acaba?
BEN YAPTIMDA NOLDU KUZUM1.600 FAZLA GOSTERDİM BU SABAH..sozde 500 gr verecektim öhöööö
Ellerine sağlık canım.. Senin sayım haftan ne zamandi hatırlıyormusun
ben de iyiyim canım ,okul ,ev,yemek derken yine akşam oldu,hüzünlendim ben yiiineehoşgeldin cnaım ben iyiiym sen nasılsın
ellerine sağlık canım
heeeeç ne olsun,beni özlemişler de şöyle bi uğradılar,Tanrı misafiri,git demek olmaz şimdiCornet çokomel ne oliyyy
Ayşecim bu kibar yorum için sağol ama ben hatamı biliyorumkornet ve cokomel dısında cok uc bir menu değil
akşama kadar gayet güzel ama bence akşam sebze de olmalıydı veya aralarda meyve olsa daha sağlıklı olurdu ama yine de benimkinden çook daha sağlıklı bi menü,kesinlikle ölçülü
kahvaltı
1 tost
domates,salatalık
ara
1 probiyotik yogurt
öğle
4-5 kaşık z.yağlı pırasa
kucuk bir kase yogurt
2 etimek=1 dilim ekmek
ara
arkadasların biskuvilerinden otlandım ara yapmadım
4 biskuvi
akşam
1 tabak makarna
1 kase hoşaf
spor yok
su 2 litre
Salihacım makarna diyette yenmez diye bi kural yoktur,ancak yağ oranına (mümkünse yağsız) ve miktarına dikkat etmek gerekir,öğlen ve akşam öğünlerinde ekmek yerine 4 kaşık makarna veya pilav tercih edilebilir,lütfen pişmanlık duymayın,makarna sağlıklı bir yiyecektirrr(makarnayı yasallaştırma derneğibende dün akşam 1 tabak makarna yedimöyle pişman oldumki.. Midem bozuktu zaten yarım saat sonra istifra ettim.. Bi daha çok sevdiğim şeyleri yemicem çünkü 2 3 kaşıkla bırakamiyorum..
kesinlikle katılıyorum Aslıcım arada nefsimizi de mutlu etmeliyiz,gerçi benimki buaralar pek bi mutlu amapişman olacak bişi yok canım bir tanecikten bişey olmaz nefsini köreltmişsin işte
ne yani Emoş bu kadar mı?hani çantalar,hayırdır herkese bi haller olmuş kimse menüme kızmamışçokomel
amanın aşıkların atışmalarının arasında kaldık,ozan saliş ve ozan emoşYak bildiğin ne varsa sat gel gözüm yok para pulda yalnız sanadir bu hasretim:):)
kesinlikle katılıyorum Aslıcım arada nefsimizi de mutlu etmeliyiz,gerçi benimki buaralar pek bi mutlu ama
akşam hariç güzel bir menü,keşke akşamda biraz sebze yemeği ve yoğurt yeseydin,son zamanlarda gördüğüm senin en sağlıklı menülerinden birisabah
1yumurta
1dilim çavdar
1yk lor
Öğle
1tabak pirasa
7 yk makarna
2yk sütlac
akşam
Elim kadar simit
Hiç su içemedim bugün
ohhh ne güzel sana bi kısmet geliyor hem de kendi ayaklarıyla inşaallahkılzarrr günaydın çok saçmaa rüyalar gördüm ya mesela 1 örnekk yürüyen balıkkkk=))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?