Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

son dakika! Leslie yaparken spor ayakkabı giyilmezse bacaklar incelmiyormus.. Ben internetin yalancısiyim

Canım benim sorunum canimin tatlı çekmesi degil ki özellikle bazı besinleri özlüyorum
Patlamış mısır gibi makarna gibi kek gibi çikolatalı gofret gibi
Doktorum de izin vermiyor öyle kaçamaklara benim kontrolünde beslenmenizi istiyorum diyor ...

günaydın kızlar bgn dükkanı ben açayım dedim :)) antalyada çok güzel güneşli ılık bi hava var herkesi günü güzel ve bol neşeli geçsin inşallah...

doktorunda izin vermiyorsa sık canım dişini yeme canım zamanla azalacak o istekler

Benim çatladı da çatladı.. Memiş totiş bel kısmı bacaklar.. Zaten sağlam Bi yer kalmadı :)

canım kayısı yağı alıp sür yada bebe yağı sür kakao yağıda çok iyi geliyor vücudun sıkılaşmasına ama kullan muhakkak..benim karnım olduğu halinden dokuz kat büyüdü belki hamileyken bir tane çatlak yok karnımda...

Rezene iç canım şişkinliği alıp ödem atarsın.. Belki tuzlu birşey yedin vücut su tuttu.. Ya da bağırsaklarınin boş olduğuna eminmisin

benimde bi yerlerim şiş ama nerem bilmiyom.of şu 12,5 kiloluk şişkinligim bi gitseee

bence patlamış mısıra izin verir bir sor bakalım..cok faydalı ve yagsız yapıldıgında kalorisi cok azmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…