Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ses etmeden de başlamış ceza çekmeye.parayla adammı tutun kız oya sen günaydın falan derdin

5 saat AYAKTA yürüdün mü?

Havalar isininca yürüyüş yapıcan mi emosum
Ben yapıyom bile Saliiiiş.

amin valla ya:9 naber kızlar dün tüm gün toplantıdaydım akşam da ebruda kaldım giremedim nete tabi. nasıl keyifler
ben iyiyim Oya,keyifler de iyi sayılır...maaşallah ben daha sayımı yapmadan sen cezanı çekmişsin bile,hızlı gonzales

ben de dünki menu sayılır mı bilmem ama yediklerimi yazayım

sabah
1 armut

saat 17:30
2 parça ızgara tavuk bol yeşil salata sade soda ve mantar çorbası
evet kesinlikle bu menü sayılmaz,bu bi diş kovuğu dolgusu gibi bişey

Tuğbacım her ne sıkıntın varsa Allah yardımcın olsun canım,inşaallah biran önce hallolur.

hele bak heleeeeeeee diyetisyen ölçüsüymüş...deettt!!! o diyetisyen menüsünden seçe seçe bi 6 kaşık makarna mı seçtin sanki hiç sebze yokmuş gibi

geçmiş olsun özgecim inşaallah önemli bişey değildir.böbrek taşı dökmek çok zormuş 3-4 ay önce eşim taş düşürdü ben de ozaman anladım.

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH(8.00)
-2 dilim ekmek
-2 tatlı kaşığı krem peynir
-1 kupa adaçayı

ÖĞLEN(12.30)
-1 kepçe domates çorbası
-4 yemek kaşığı madımak
-2 dilim ekmek

ARA(16.00)
1 küçük dilim ekmek+peynir
1 greyfurt
-------------yürüyüş sonrası------
15-20 adet leblebi

AKŞAM
-3 kaşık madımak yemeğei
-yaklaşık 15 adet hamsi
-2 dilim ekmek

ARA
1 greyfurt

2,5 km tempolu yürüyüş

çok geçmiş olsun canım.

evet kesinlikle bu menü sayılmaz,bu bi diş kovuğu dolgusu gibi bişey

Tuğbacım her ne sıkıntın varsa Allah yardımcın olsun canım,inşaallah biran önce hallolur.

evet öyle olması lazımdı çünkü ben geçen hafta olayın suyunu çıkarmıştım. ve pazar günü tartıda 122 leri gördüm yine. neyseki az önce yine 120.4 dü sabaha kadar 300 gram da gider akşamları şiş oluyorum. ama sen bi de bana sor nasıl geçti bu hafta diye.

ay canım çok geçmiş olsun neyse en azından kırık çıkık yok ama eziktir şimdi o parmaklar.kıyamam ben ya canım benim

kızlar yarın ara karne veriyormuşuz şimdi okuldan mesaj geldi ve ben girmemişim.hemen onu gircem.öpüldünüz.yarın görüşmek üzere

kızlar yarın bildirim günü herkese saat 12 ye kadar bildirim yapmayı unutmasın öğlen yapcam listeyi okuldan sonra işim var çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…