- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.241
bence alışkanlık oldu onun kaçamakları herkeste alıştı hahahaha
kıııız beni mi çekiştiriyonuz siz hııım??büyük ihtimal
ses etmeden de başlamış ceza çekmeye.parayla adammı tutun kız oya sen günaydın falan derdin
5 saat AYAKTA yürüdün mü?dünkü salak menümü yazayım
1,5 dilim ekmek
2 zeytin
1omlet
1 kk peynir
ara
yarım muz
1 havuç
öğle
hamburger menü(içecek ıcetea yarısını içtim patatesin yarısındaz çok az fazlasını yedim)
akşam
çeyrek dilim ekmek 1 lokma peynir
5 saat ayakta yürüdümmm
Ben yapıyom bile Saliiiiş.Havalar isininca yürüyüş yapıcan mi emosum
ben iyiyim Oya,keyifler de iyi sayılır...maaşallah ben daha sayımı yapmadan sen cezanı çekmişsin bile,hızlı gonzalesamin valla ya:9 naber kızlar dün tüm gün toplantıdaydım akşam da ebruda kaldım giremedim nete tabi. nasıl keyifler
ben de dünki menu sayılır mı bilmem ama yediklerimi yazayım
sabah
1 armut
saat 17:30
2 parça ızgara tavuk bol yeşil salata sade soda ve mantar çorbası
Tuğbacım her ne sıkıntın varsa Allah yardımcın olsun canım,inşaallah biran önce hallolur.akşam gelirim demişim ama gelemdim malesef.budurumda cezaya kalmış oluyorum:26:1 gün kalıp dönecektim ama bazı durumlar oldu kalmak zorunda kaldım burda.dua istiyorum sadece sizden kızlar..bugun ve yrn için de müsade istiyorum sizden.
enkısa zamanda görüşmek üzere.Allaha emanet olun hepiniz.kocaman öpüyorum sizi
eee hakkaten Saliha o yürüyemez, karnının üstünde durunca ayakları yere değmez onunBabama gösterdim babamin sorduğu ilk soru"yürüyebiliyor mu":) :)
Merhaba Aslı geçmiş olsun canım,benim de üşütünce çok sancılı geçer o dönemim.selam kızlar
bugün regl oldum üşüttüm galiba ağrıdan duramıyorum okuldan geldim hemen yattım
şimdi kalktım banyo yaptım
siz nasılsınız
hele bak heleeeeeeee diyetisyen ölçüsüymüş...deettt!!! o diyetisyen menüsünden seçe seçe bi 6 kaşık makarna mı seçtin sanki hiç sebze yokmuş gibi
Telafi Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2yk pestil çullaması
3kupa sıcak su
.
.
Öğle
2dilim ekmek
3yk lor
.
.
Ara
1.5 subardağı süt
.
Akşam
6yk makarna
1kase yoğurt
Akşamki 6 kaşık makarna diyetisyenin ölçüsüdür
geçmiş olsun özgecim inşaallah önemli bişey değildir.böbrek taşı dökmek çok zormuş 3-4 ay önce eşim taş düşürdü ben de ozaman anladım.slm kızlar leslie ile 45 dk 3 mil yürüdüm platesimide yaptın acayip formdayımama sağ böbrek kısmımda bi ağrım var iki gündür spor yaptıktan sonra çoğalıyor ya kum döküyorum ya da sinir sıkışması oluyor...
Merhaba Aslı geçmiş olsun canım,benim de üşütünce çok sancılı geçer o dönemim.
iyi akşamlar arkadaşlar,hepiniz nasılsınız?ben okuldan geldim,çarşıya çıktım ama tam çıkarken benim ufaklığın parmakları asansöre sıkıştı,yavrum nasıl ağladı bi görseniz apartman inledi.neyseki kırık çıkık yok sadece ezilmiş,çarşıdan geldikten sonra yürüyüşe çıktım geldim yemek yedim derken burdayım.
Ben yapıyom bile Saliiiiş.
ben iyiyim Oya,keyifler de iyi sayılır...maaşallah ben daha sayımı yapmadan sen cezanı çekmişsin bile,hızlı gonzales
evet kesinlikle bu menü sayılmaz,bu bi diş kovuğu dolgusu gibi bişey
Tuğbacım her ne sıkıntın varsa Allah yardımcın olsun canım,inşaallah biran önce hallolur.
iyi akşamlar arkadaşlar,hepiniz nasılsınız?ben okuldan geldim,çarşıya çıktım ama tam çıkarken benim ufaklığın parmakları asansöre sıkıştı,yavrum nasıl ağladı bi görseniz apartman inledi.neyseki kırık çıkık yok sadece ezilmiş,çarşıdan geldikten sonra yürüyüşe çıktım geldim yemek yedim derken burdayım.
11 NİSAN SAYIMI
OYA VE TUĞBA hariç herkes 7+,Oya da cezasını çekmiş zaten
kızlar yarın ara karne veriyormuşuz şimdi okuldan mesaj geldi ve ben girmemişim.hemen onu gircem.öpüldünüz.yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?