- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.261
emrin olur sultanımkızlar yarın bildirim günü herkese saat 12 ye kadar bildirim yapmayı unutmasın öğlen yapcam listeyi okuldan sonra işim var çünkü
evet öyle olması lazımdı çünkü ben geçen hafta olayın suyunu çıkarmıştım. ve pazar günü tartıda 122 leri gördüm yine. neyseki az önce yine 120.4 dü sabaha kadar 300 gram da gider akşamları şiş oluyorum. ama sen bi de bana sor nasıl geçti bu hafta diye.
sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
ara
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 bardak çay
akşam
1 kase çorba
salata
ara
1 elma
tşk edrm canım banyo biraz hafifletti
menün iyi olmuş ama o krem peynirBUGÜNKÜ MENÜM
SABAH(8.00)
-2 dilim ekmek
-2 tatlı kaşığı krem peynir
-1 kupa adaçayı
ÖĞLEN(12.30)
-1 kepçe domates çorbası
-4 yemek kaşığı madımak
-2 dilim ekmek
ARA(16.00)
1 küçük dilim ekmek+peynir
1 greyfurt
-------------yürüyüş sonrası------
15-20 adet leblebi
AKŞAM
-3 kaşık madımak yemeğei
-yaklaşık 15 adet hamsi
-2 dilim ekmek
ARA
1 greyfurt
2,5 km tempolu yürüyüş
hele bak heleeeeeeee diyetisyen ölçüsüymüş...deettt!!! o diyetisyen menüsünden seçe seçe bi 6 kaşık makarna mı seçtin sanki hiç sebze yokmuş gibi
sabah çok hafif yedim akşam acaba ne yesemde acıkmasam diye düşündüm 3 dilim ekmek hakkım var ekmek yesem gece dayanamazdım en iyisi yerine makarna yiyimde gözüm doysun didim.. üzerinede 1 kase yoğurt döktüm böyle tabak ağzına kadar yemek oldu gözüm doydu cicim
eee hakkaten Saliha o yürüyemez, karnının üstünde durunca ayakları yere değmez onun
5 saat AYAKTA yürüdün mü?
iyi akşamlar arkadaşlar,hepiniz nasılsınız?ben okuldan geldim,çarşıya çıktım ama tam çıkarken benim ufaklığın parmakları asansöre sıkıştı,yavrum nasıl ağladı bi görseniz apartman inledi.neyseki kırık çıkık yok sadece ezilmiş,çarşıdan geldikten sonra yürüyüşe çıktım geldim yemek yedim derken burdayım.
bugün yediklerim
sabah
1 armut
öğlen yarım simit bir bardak çay
akşam
1 kepekli beyaz peynirli tost (yağsız)
3 litre su
4 saat pazarda gezi:) spordan sayılmaz ama inanın iflahım kesildi yorgunluktan
vallahi güzel canım menün makarna canavarım benim
slm kızlar leslie ile 45 dk 3 mil yürüdüm platesimide yaptın acayip formdayımama sağ böbrek kısmımda bi ağrım var iki gündür spor yaptıktan sonra çoğalıyor ya kum döküyorum ya da sinir sıkışması oluyor...
bende yazısını beğeniyorum salihanın görünce gülümsüyorum
niye bırakacaktın ya biraz kararlı olun böyle vazgeçiyonuz hemen tam dayaklıksınız yalan dünyadaki tülayın dediği gibi
ezik misiniz lan siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?