- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.561
bu arada facebooku dondurdum haberiniz olsun
yeriniz olduğunu duydum çok sevindim..ben de artık bu gruptayım
gün içinde hep bilgisayarla haşır neşirim işimden dolayı.. ama çok fırsat bulamıyorum.. mümkün olduğunca paylaşımda bulunmaya çalışıcam aynalar arkadaşım..
önce 14. grubu bi araştırıyım.. napiyolarmış bu hatunla hee
3 idiots(3 aptal) her anne baba ve öğretmenin izlemesi gereken bir film..çok begendim.
günaydınnnnnnnnnnnnnn meleklerimmmmmmmm ben geldimm çokkk şükür kavuşturanaaaaaaa çokk özledim siziiii
evet cnm izindeyim de.işteyken,biraz amiyene olacak ama afedersin kıçım biraz yer gördüğü için gelebiliyorum buraya.çünkü çok özlüyorm sizi.ama işten çıktıktan sonra beni bulana aşkolsun.ki ben bile kaybediyorum kendimi
kızlar rahatsızlığım vertigo çıktı yaygın bir hastalık stresten olabiliyormuş önemli değilmiş ama ilaç içicem 1 ay kadar umarım geçer çünkü bu baş dönmeleri hiç çekilmiyorrr !!!
ben şimdi yemek yicem sonra da derse oturucam...
yarın akşam gelmeye çalışıcam görüşmek üzereee
kızlar hoşgeldiniz ben takım kaptanıyım adım aslı
inş faydamız olur birbirimize
takıma girmek isteyenleri 1 hafta deneme süresine alıyoruz
gerçekten istekli mi kararlı mı kilo veriyor mu paylaşım yapıyor mu buna bakıyoruz
paylaşım çok önemli bu yüzden buraya gelip yazmak için sorununuz olmamalı
en baştan söyleyim eğer hergün buraya gelip en az 7 mesaj yazma durumunuz yoksa takıma girmeyin kızlar
bir çok kişi baştan kabul edip geliyor sonra 3. gün ortada yok bu durumda can sıkan bir durum açıkçası
takıma girdiğinizde sizde farkedeceksiniz paylaşımın ne kadar önemli olduğunu
hergün menüler, yapılan sporlar yazılıyor birbirimize yorum yapıyoruz yanlışlarımızı söylüyoruz
her cuma bildirim yapılıyor öğle 12 ye kadar kısaca kurallar bunlar inş anlaşabiliriz
ocu kendini tanıtmış papatya sende kendini tanıtır mısın
daha önce başka bir takıma girdiniz mi kızlar
yeriniz olduğunu duydum çok sevindim..ben de artık bu gruptayım
gün içinde hep bilgisayarla haşır neşirim işimden dolayı.. ama çok fırsat bulamıyorum.. mümkün olduğunca paylaşımda bulunmaya çalışıcam aynalar arkadaşım..
önce 14. grubu bi araştırıyım.. napiyolarmış bu hatunla hee
bende yeni geldim. hoşgeldin sende :) kaç kilosun hedefin ne biraz bahsetsen
asli doğum gününde sana güneş enerjisi hediye edecem hahaburda çok kötü yağmur yağıyor inş elektrik gitmese
ben gelemezsem kızlar anlayın elektrikler yok
ben geldim ve çok yoruldum ayy.. Şu temizlik bitsin bu hafta kpss başlıcam
Hemen başlarsak iyi olur..olmaz saliha sizin evde bitince temizlik bana yardıma gelecen.zaten idmanlı olacağın için benim işler de hemen biter.şaka bir yana canım mutlaka hızlıca başla kpss çalışmaya.sana güvenim tam iyi puan alacaksın inşallah
kızlar bundan sonra geç saatlerde saat 9dan sonra foruma gelemem takımda öcü var :) :) :)
selam kızlar çok kötü başım ağrıyordu okuldan gelir gelmez yattım yeni uyandım
siz naptınız bi geçmiş yapayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?