Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya ben bugün psikopata bağladım ve ayların birikimi olarak ya nasıl söylesem ayy asliii.. Ya ben bugün 1 çavdar 1 beyaz ekmek yedim asli foruma gelmeden allahım sana geliyorum

ya gece gelir eski cezalarımi çekerim:) biraz kaçmam lazım:) eminecim iyi akşamlar canım yarın görüşürüz

canım ben kuralalrı yazayım size menüler mavi yazılıyor
bu arada menünü çok beğendim
doktora mı gidiyorsun

ben geldim ve çok yoruldum ayy.. Şu temizlik bitsin bu hafta kpss başlıcam

kolay gelsin kuzu

Asli senin başağrıları stress artmaya başladı.. Dikkat

olabilir canım sıkkınım bu aralar

ya ben bugün psikopata bağladım ve ayların birikimi olarak ya nasıl söylesem ayy asliii.. Ya ben bugün 1 çavdar 1 beyaz ekmek yedim asli foruma gelmeden allahım sana geliyorum

1 ekmek derken bir bütün ekmekten mi bahsediyon sen

iyi geceler herkese,nasılsınız?ben bugün evdeydim dersim yok çünkü,ev işleri,yemek ve nane dallamakla:) geçti bütün günüm ha bir de akşam misafriliğe gittim,diyet yediğim 3 tane baklava dışında gayet iyiydi.eee sizden nevar ne yok?

haaa durun geçmişten önce size bişey söyleyim,dolabımda hala vermeye kıyamadağım 1-2 takım elbisem duruyodu zayıflık zamanlarımadan kalma,işte pekte zayıflık sayılmaz aslında biri 44 diğeri 42 beden,herneyse bugün onları denedim 44 beden ceketim çok güzel oldu 42 bedenin de kolları biraz kastı ama çok sevindim yaaaonların içine bile giremiyordum.

geçmiş olsun canım umarım kötü bişey değildir,arada uğra böyle unutma bizi.

canım benim açımdan hiç bi sakıncası yok böyle bişeyin ama tabi son kararı kaptanımız verir.

Aaaa o hastalıktan birçok kişi de duydum eşimde de vardı ilaçlar iyi geliyor ama onunki geçti çok şükür,bir de regly dönemine yakın başdönmesi olabiliyor mesela bende olur.:111::111::111:

hoşgeldin canım inşaallah istediğin hedefe ulaşırsın,paylaşıma çok ihtiyacımız var bu sıralar zira çoğumuz fırsat bulamıyoruz:))inşaalah aradığımız taze kan bulunmuştur:)

menüm
sabah
-2 yumurtalı omlet
-1 dilim peynir
-10,15 badem
-yeşilçay
-domates,dereotu

öğlen
-1 tabak kısır

akşam
-1 porsiyon melemen
-2 dilim ekmek
-3 tane baklava((

Minik kuşunuzun yerini başka minik kuşlar alacak gibi salihaaaaaaaa

Tamam canım hergün gelip en azından yarım saat gelmeye çalışırım ama yine de eskisi kadar verimli paylaşım yapamam 7 mesajı doldururum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…