- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.581
hehehehhehehehehehhe delüüüüüü
kızlar bundan sonra geç saatlerde saat 9dan sonra foruma gelemem takımda öcü var :) :) :)
bugünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği azıcık peynir salatalık
öğle:2 dilim ekmekle tost
akşam:2 kaşık pilav 4 kaşık bezelye 1 kase yoğurt
ara:1 küçük kase diyet dondurma
merhaba takımda boşyeriniz varsa benide alırmısınız kızlar? inşallah cvp verirsiniz bana
Canım takım kaptanı aynalar 1 saat içerisinde sana cevap verecektir:)
menümü bildirmeye geldiimm :)
sabah: 2 dilim tahıllı ekmek,1 yumurta,1 kk peynir,4 zeytin ve 1 sb rezene çayı
öğle:1.5 avuç et dönerli,1 dilim tahıllı ekmekli salata,1 sb ayran
ara: 1 yeşil elma,1 küçük kase yoğurt
akşam:1 tabak ıspanak yemeği,4 kaşık yoğurt
ara: 1 elma yerim.
su: 3litre içtim. 3 büyük bardak yeşil çay.
spor: 6/10 30 day shred, 6/21 callanetics ve 8 dk karın egzersizi yaptım. :)
ben geldim ve çok yoruldum ayy.. Şu temizlik bitsin bu hafta kpss başlıcam
Asli senin başağrıları stress artmaya başladı.. Dikkat
ya ben bugün psikopata bağladımve ayların birikimi olarak ya nasıl söylesem ayy asliii.. Ya ben bugün 1 çavdar 1 beyaz ekmek yedim asli foruma gelmeden allahım sana geliyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnn meleklerimmmmmmmm ben geldimm çokkk şükür kavuşturanaaaaaaa çokk özledim siziiii
geçmiş olsun canım umarım kötü bişey değildir,arada uğra böyle unutma bizi.herkese merhabalaarbir fırsat buldum geleyim dedim. nasılsınııız ?
kızlar benim 1 haftadır süren baş dönmesi problemim var sürekli başım dönüyor anlama veremiyorum bugün doktoro gidicem umarım ciddi birşey çıkmaz... siz neler yaptınız ??
canım benim açımdan hiç bi sakıncası yok böyle bişeyin ama tabi son kararı kaptanımız verir.kızlar bu arada bnm aklıma bir fikir geldi ama sizin onayınız lazım..
sizden tamamen uzak kalmak istemiyorum takımdan da çıkmak istemiyorum günde en azından yarım saat girebileceğimi düşünüyorum. ben yine izinli olsam 7 mesaj zorunluluğum olmasa ama hergün mutlaka gelip birşey yazsam ve menülerimi paylaşsam cuma günleri de bildirimlerimi yaparım ama böyle birşeyi ancak sizin ve aslının izni olursa yapabilirim ... bu şekilde tamamen de takımdan uzak kalmam...
Aaaa o hastalıktan birçok kişi de duydum eşimde de vardı ilaçlar iyi geliyor ama onunki geçti çok şükür,bir de regly dönemine yakın başdönmesi olabiliyor mesela bende olur.:111::111::111:kızlar rahatsızlığım vertigo çıktı yaygın bir hastalık stresten olabiliyormuş önemli değilmiş ama ilaç içicem 1 ay kadar umarım geçer çünkü bu baş dönmeleri hiç çekilmiyorrr !!!
ben şimdi yemek yicem sonra da derse oturucam...
yarın akşam gelmeye çalışıcam görüşmek üzereee
hoşgeldin canım inşaallah istediğin hedefe ulaşırsın,paylaşıma çok ihtiyacımız var bu sıralar zira çoğumuz fırsat bulamıyoruz:))inşaalah aradığımız taze kan bulunmuştur:)yeriniz olduğunu duydum çok sevindim..ben de artık bu gruptayım
gün içinde hep bilgisayarla haşır neşirim işimden dolayı.. ama çok fırsat bulamıyorum.. mümkün olduğunca paylaşımda bulunmaya çalışıcam aynalar arkadaşım..
önce 14. grubu bi araştırıyım.. napiyolarmış bu hatunla hee
hoşbuldum :) ben 18 yaşındayım 4 yıl önce 76 dan 60'a düştüm. 2 yıldr da 60'dan 50 ye düşmeye çabalıyorum.2 gün yapıp 3.gün bozuyodum ertesi gün tekrar başla aynı daireyi çizip durmaktan bıktım dedim bu defa olması lazım artık yeter sonunda 2 hafta düzgüncene yaptım 58'e düştüm ama şok diyet gibi bişiydi tekrar 60 oldum 3 günde.bir haftada 2 kilo verirsen 3 gündede alırsın tabi :) 1 haftadır spor yapıyorum bıkmam bu defa inşallah.. o kadar çok istiyorum ki 36 beden giymek..bu yaşımda 40 giymek zoruma gidiyor.bu grubu sevdim desteklerle inşallah oluruum artıkve şimdide spor yapmam lazm hiç canım istemiyor o da ayrı konu :)
çok abartmamıştır inş
ilaçtan ilaca fark var
benim ki aldırıyor
seninki verdiriyor işte
tamam canım göz önünde bulundururum
inş kötü bişey yoktur canım bize haber ver doktordan sonra
canım ben sende hergün 7 mesajı dolduracak potansiyali görüyorum
bu yarım saatte 7 mesajı doldurursun sen
gel eskisi gibi devam et olmazsa izin işine döneriz olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?