- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.961
ayrılığa birgün bile dayanamadın.. pişman oldun demi nesli geri döndün :):)
hmm azalttı demek kiii alıştırcan kendini canım yapacak bişey yokilk haftalardır cok doyurtucuydu ama listeyi değiştirdi hatun azaldı iice :)
başarılar canım sınavındaaaherkese selaaaamm
ben geldim fakat hemen mesaj sayımı doldurup kaçıyorum ders ders ders çalışmam lazııııııımmm
hehehe çok ders çalişmaktandır sürekli yakına baktığın için göremezsin tabi etrafı kkikikiyok canım ilaçlar hemen etki etmiyoo birka hafta içinde en iyi sonuç alınırmış...ben hastalığı biraz araştırdım da görme ve işitme problemi de yaşatıyormuşş iyice kör oldum desem yeridir göremiyom hiç bişeyii
kalmazsınnnnnnnnnnnnnnn3 sınavım çok kritik kızlar dua edin nolur kalmak istemiyorum elimden geleni yapıcam ama yine de korkuyorummm zor çünkü çok zooor
merhaba arkadaşlar,bu mesajı üzülerek yazıyorum ama ben artık takımda olamıycam,bu sıralar işlerimin yoğunluğu sebebiyle burayı çok aksatmaya başladım,hernekadar çok istesem de buraya zaman ayıramıyorum,ev,çocuklar ve iş fazla zamanımı alıyor,sizlere şimdiye kadar verdiğiniz manevi destek için çok teşekkür ediyoru,Aslıcım sana da sabrın için ayrıca teşekkür ediyorum.Buraya ara veriyorum ama diyeti bırakmıycam yine arada sizlerle muhabbet etmeye de gelmek isterim.Kendinize iyi bakın, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum herkesesizleri seviyorum
Sabrımı zorluyolar !! önüme çay keyfi N**** (Siyahi) bir de çikolatalı gofret konmaz ki arkadaş !!!
güzellllllllMenüm:
sabah=bir elma-3 yeni dünya-bir kase yoğurt
ara=2 gün kurusu kayısı-bir zencefilli limonlu çay
öğle=4 sıkma mercimek köftesi-bir elma-3 erik-bir kase yoğurt
akşam(16.30) -ara yiyeceğime akşam yemeği gibi yaptım= 5 sıkma mercimek köftesi-2kk yarım yağlı beyaz peynir-bir dilim çavdar-bir domates-bir salatalık-maydanoz dereotu
ara(18.00)-bir elma 5 erik
saat 18.00 dan beri de birşey yemedim yemeyi de düşünmüyorum sadece çay içeceğim
saliha yoksa 7 tane patates dediğinde 7 tam patates mi heheheheheh
Bugünki Menüm
Sabah+öğle saat11
1 yumurta
2kk telpeynir
2 domates
1 salatalık
2dilim kepekli
.
.
.
Akşam
16.30
7 adet patates kızartması:)
1 tabak salata
2 dilim ekmek
yarın kilomuzu ne zamana kadar bildirebiliyoruz..
belki iş yoğunluğundan fırsat bulamayabilirim gündüz.. bildirmemişsem bilin ki unuttum..
belki iş yoğunluğundan fırsat bulamayabilirim gündüz.. bildirmemişsem bilin ki unuttum..
güzellllllll
saliha yoksa 7 tane patates dediğinde 7 tam patates mi heheheheheh
öğle 12 ye kadar bildirmelisinn
canım sen ne iş yapıyordun öğle hep hazır şeyler
evet salişçiiim:)) ara ara uğrarım zaten ama sürekli buraya vakit ayıramayacağımı düşünüyorum artık,çünkü yaz da geldi artık meşguliyetim daha da artacak,sizlere karşı da mahcup oluyorum sonra.ben sizden ayrı kalamam zaten gelicem inşaallah.iyi geceler...
Unuttum diye bisi yok:) takım kurallarında 12ye kadar bildirimi kabul etmiştin dimi şekerim
eğer foruma girmeye vaktin yoksabilmiyodum canım ya da gözümden kaçmış.. 12 ye kadar bildiricem..
pazartesiden beri ben burdayım.. pazartesi ve cumaki kilolarımı bildiricem inş canım..
hmm azalttı demek kiii alıştırcan kendini canım yapacak bişey yok
başarılar canım sınavındaaa
hehehe çok ders çalişmaktandır sürekli yakına baktığın için göremezsin tabi etrafı kkikiki
kalmazsınnnnnnnnnnnnnnn
aaa neslii yaaaaaaaaa medem gdiyorsun gitme
sakın diyette olduğunu söyleme o zaman daha bi diretiyolar.. canım istemiyoo de geç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?