Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayrılığa birgün bile dayanamadın.. pişman oldun demi nesli geri döndün :):)

evet salişçiiim:)) ara ara uğrarım zaten ama sürekli buraya vakit ayıramayacağımı düşünüyorum artık,çünkü yaz da geldi artık meşguliyetim daha da artacak,sizlere karşı da mahcup oluyorum sonra.ben sizden ayrı kalamam zaten gelicem inşaallah.iyi geceler...

ilk haftalardır cok doyurtucuydu ama listeyi değiştirdi hatun azaldı iice :)
hmm azalttı demek kiii alıştırcan kendini canım yapacak bişey yok
herkese selaaaamm
ben geldim fakat hemen mesaj sayımı doldurup kaçıyorum ders ders ders çalışmam lazııııııımmm
başarılar canım sınavındaaa
hehehe çok ders çalişmaktandır sürekli yakına baktığın için göremezsin tabi etrafı kkikiki
3 sınavım çok kritik kızlar dua edin nolur kalmak istemiyorum elimden geleni yapıcam ama yine de korkuyorummm zor çünkü çok zooor
kalmazsınnnnnnnnnnnnnnn

aaa neslii yaaaaaaaaa medem gdiyorsun gitme

yarın kilomuzu ne zamana kadar bildirebiliyoruz..
belki iş yoğunluğundan fırsat bulamayabilirim gündüz.. bildirmemişsem bilin ki unuttum..

güzellllllll

Bugünki Menüm
Sabah+öğle saat11
1 yumurta
2kk telpeynir
2 domates
1 salatalık
2dilim kepekli
.
.
.

Akşam
16.30
7 adet patates kızartması:)
1 tabak salata
2 dilim ekmek
saliha yoksa 7 tane patates dediğinde 7 tam patates mi heheheheheh
yarın kilomuzu ne zamana kadar bildirebiliyoruz..
belki iş yoğunluğundan fırsat bulamayabilirim gündüz.. bildirmemişsem bilin ki unuttum..

öğle 12 ye kadar bildirmelisinn

canım sen ne iş yapıyordun öğle hep hazır şeyler

iş yerinde çorbadan tut da salataya kadar güzel menüler oluyo.. ben de alışık değilim hazır yemeye.. bu ay içinde izin kullandım diye yemeğe yazılmamıştım.. 15 inden sonra yeniden yazılıcam.. o zamana kadar böyle olabilir.. normalde sağlıklı beslenmeye çaba gösteriyorum..

Ya arada gel kilo durumundan kaçamaklarından bahset:)

En büyük cinayet spora aç gitmektir,
Spora aç girenler kesinlikle yağ
yakamazlar ve yüzde 99 kas kaybederler. Şöyle düşünün boş
depoyla yola çıkarsanız araba mutlaka
yolda kalır.
Vücudun enerjiyi bir yerden alması
lazım, bunun da en kısa yolu kaslardır.
Eğer siz sıfır enerjiyle yüksek tempolu bir aktivitenin içine girerseniz vücut
yüzde 99 ihtimalle kastan yakarak
enerjiye dönüştürür.

En uzak mesafe
ne Afrika’dır, ne Çin, ne Hindistan,
Ne seyyareler, ne de geceleri ışıldayan
yıldızlar.
En uzak mesafe iki kafa arasındaki
mesafedir Birbirini anlamayan.
Can Yücel

Inşallah canım yaa teşekkür ederim :)

Bu saat oldu anca yatabiliyorum ders çalışmadım ama zaten çalışamam gözlerim dayanmaz ama ödev yapmak zorundaydım onunla uğraştım yarın teslim edip eve gelip bütün gün uyuyabilirim ama elbette yapamam ders çalışmalıyım Offf allahım şu sıkıntılı dönemden sağ salim bir kurtar beni bir dilenciye 10 lira vericem ... ahan da adağımı adadım çok da ciddiyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…