- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.981
ney ne yaptırdın ben anlamadımmm
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kilom : 65,2 yine aynı
ayrı kalamadım sizdeeenyok kullamıyom izin falann
1den sonraa gözlerimi açık tutamıyorum yaaa ..
hastalığımdan mıdır kullandığım ilaçlardan mıdır bilmiyorumm sürekli uykum var sankiii 24 saat uyuyabilecekmiş gibi hissediyorum kendimi
12den sonra fazla ayık kalamıyorum saat 6da gözlerim açılıyoo daha erken yaaa diyip yatıyorumsonra da kalkmakta zorlanıyorum...
1den sonraa gözlerimi açık tutamıyorum yaaa ..
hastalığımdan mıdır kullandığım ilaçlardan mıdır bilmiyorumm sürekli uykum var sankiii 24 saat uyuyabilecekmiş gibi hissediyorum kendimi
12den sonra fazla ayık kalamıyorum saat 6da gözlerim açılıyoo daha erken yaaa diyip yatıyorumsonra da kalkmakta zorlanıyorum...
yazmıştım canım ama görmemişsin galiba vertigo çıktı ilaç kullanıyorum ama öyle hemen geçmiyo tabiii :105:
off burda yine fırtına çıktıı hiç sevmiyorum rüzgar sesini
yapacak bir sürü işim varr ama gözlerim de uyku uyku diye bağırıyor 7 saat uyudum yetmedi heraldeee !!!
bir yandan da başım dönüyooo
off allahım yardım et ...
merhaba arkadaşlar,bu mesajı üzülerek yazıyorum ama ben artık takımda olamıycam,bu sıralar işlerimin yoğunluğu sebebiyle burayı çok aksatmaya başladım,hernekadar çok istesem de buraya zaman ayıramıyorum,ev,çocuklar ve iş fazla zamanımı alıyor,sizlere şimdiye kadar verdiğiniz manevi destek için çok teşekkür ediyoru,Aslıcım sana da sabrın için ayrıca teşekkür ediyorum.Buraya ara veriyorum ama diyeti bırakmıycam yine arada sizlerle muhabbet etmeye de gelmek isterim.Kendinize iyi bakın, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum herkesesizleri seviyorum
Menüm:
sabah=bir elma-3 yeni dünya-bir kase yoğurt
ara=2 gün kurusu kayısı-bir zencefilli limonlu çay
öğle=4 sıkma mercimek köftesi-bir elma-3 erik-bir kase yoğurt
akşam(16.30) -ara yiyeceğime akşam yemeği gibi yaptım= 5 sıkma mercimek köftesi-2kk yarım yağlı beyaz peynir-bir dilim çavdar-bir domates-bir salatalık-maydanoz dereotu
ara(18.00)-bir elma 5 erik
saat 18.00 dan beri de birşey yemedim yemeyi de düşünmüyorum sadece çay içeceğim
Bilmeyerek dimedim yanlışlıkla didim :) göl kıyısında arkadaşlarla otururken yüzme bildiğimi sanarak suya attılar.. Çırpınıyorum suyun altında.. Gülüyorlar numara yapıyo inanmayın diye gülüyorlar.. Tabi ben su yutunca kendimden geçtim:) suyun dibine vurdum.. Sonra sudan çıkarmışlar.. Az daha yanlışlıkla ölüyordum
Bugünki Menüm
Sabah+öğle saat11
1 yumurta
2kk telpeynir
2 domates
1 salatalık
2dilim kepekli
.
.
.
Akşam
16.30
7 adet patates kızartması:)
1 tabak salata
2 dilim ekmek
I love N**** (Siyahi)
Sende mi brütüs:) haklısın 7 adet değil 7 dilim yazmalıydım:)
merhaba;
davet için teşekkür ederim kızlar..
nasıl başlayacağımı, neler yapmam gerektiğini anlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?