- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.001
En uzak mesafe
ne Afrika’dır, ne Çin, ne Hindistan,
Ne seyyareler, ne de geceleri ışıldayan
yıldızlar.
En uzak mesafe iki kafa arasındaki
mesafedir Birbirini anlamayan.
Can Yücel
69.3
200 grcık gitmiş ama olsun 68e çok az kaldı :)))))
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kilom : 65,2 yine aynı
Kilom 79,1 ancak 400 gr gitmis
Canım yaa sen niye böyle 65de takılıp kaldın ki ? Kilo vermene engel başka birşey mi var acaba :/
Kilom 79,1 ancak 400 gr gitmis
ayşem ne oldu sana yaaaa niye gitmiyor bu kilolar başka sebebi olmalı bencee
hoşgeldin takıma tam olarak kaç k,losun şu an ve hedef ne?tekrar merhaba öyleyse;
ben evliyim 31 yaşımdayım ve 2 buçuk yaşında bir kızım var. yavaşça kilo aldığım için 10 yıla falan yayıldı bu 20 kilo.. yani sadece hamilelikten falan değil. dışardan bakınca dobiş görünmüyorum, muhtemelen iç organlarımda daha fazla yağlanma olmuştur.. spor da (düzensiz) yaparım dolayısıyla kas oranım da yüksek.. işte hal böyle olunca diyete girmek pek gündemde olmamıştı.. Ama birkaç haftadır akılam düştü, geçen hafta da dukan ile başladım. dukan olasılıklarıyla, zengin menüler yaratabilecek şekilde planladığım için menü payşaşımlarım can sıkıcı olmayacaktırHımmm... ufaklık yüzünden çalışmıyorum henüz.. dönem dönem evden editörlük yapıyorum.. istanbul'da olduğumu ekleyip bitireyim bu faslı.. :)
kızlar kızlarrrr nabisinizzzzzzzzzzz=))))))))))
tekrar merhaba öyleyse;
ben evliyim 31 yaşımdayım ve 2 buçuk yaşında bir kızım var. yavaşça kilo aldığım için 10 yıla falan yayıldı bu 20 kilo.. yani sadece hamilelikten falan değil. dışardan bakınca dobiş görünmüyorum, muhtemelen iç organlarımda daha fazla yağlanma olmuştur.. spor da (düzensiz) yaparım dolayısıyla kas oranım da yüksek.. işte hal böyle olunca diyete girmek pek gündemde olmamıştı.. Ama birkaç haftadır akılam düştü, geçen hafta da dukan ile başladım. dukan olasılıklarıyla, zengin menüler yaratabilecek şekilde planladığım için menü payşaşımlarım can sıkıcı olmayacaktırHımmm... ufaklık yüzünden çalışmıyorum henüz.. dönem dönem evden editörlük yapıyorum.. istanbul'da olduğumu ekleyip bitireyim bu faslı.. :)
Diyette olduğumu biliyorlar zaten ama nolacak 200 kaloricik onlar ıçın :))))) tabi bunlar erkekler oluyor ! :)
Bu saat oldu anca yatabiliyorum ders çalışmadım ama zaten çalışamam gözlerim dayanmaz ama ödev yapmak zorundaydım onunla uğraştım yarın teslim edip eve gelip bütün gün uyuyabilirim ama elbette yapamam ders çalışmalıyım Offf allahım şu sıkıntılı dönemden sağ salim bir kurtar beni bir dilenciye 10 lira vericem ... ahan da adağımı adadım çok da ciddiyim ...
aaaaaa iyi yüzme bilemem ragmen su şakasından nefret ederim
suyunan şaka olmaz didimmm
merhaba;
davet için teşekkür ederim kızlar..
nasıl başlayacağımı, neler yapmam gerektiğini anlatır mısınız?
Saliha ne güzel kilo vermiştin kızacam sana heee ne bu menu..hemen salıvermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?