Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım yaa sen niye böyle 65de takılıp kaldın ki ? Kilo vermene engel başka birşey mi var acaba :/

canım bişi yok diyetisyen zorlanacaksın 15 senenin neredeyse kilosu bu..ole hemen verilemiyo cok dirençliler :)
regldim yemegi abarttım biraz..sporda yapamadım dolayısıyla..
dün tartıda 64 leri gormustum wcye cıkmadım dogru durust ondandır birazda.
motivasyonumu bozmayacam salı randevum var inşallah gelecek haftalar daha hızlı kilo verecem..

tekrar merhaba öyleyse;
ben evliyim 31 yaşımdayım ve 2 buçuk yaşında bir kızım var. yavaşça kilo aldığım için 10 yıla falan yayıldı bu 20 kilo.. yani sadece hamilelikten falan değil. dışardan bakınca dobiş görünmüyorum, muhtemelen iç organlarımda daha fazla yağlanma olmuştur.. spor da (düzensiz) yaparım dolayısıyla kas oranım da yüksek.. işte hal böyle olunca diyete girmek pek gündemde olmamıştı.. Ama birkaç haftadır akılam düştü, geçen hafta da dukan ile başladım. dukan olasılıklarıyla, zengin menüler yaratabilecek şekilde planladığım için menü payşaşımlarım can sıkıcı olmayacaktır Hımmm... ufaklık yüzünden çalışmıyorum henüz.. dönem dönem evden editörlük yapıyorum.. istanbul'da olduğumu ekleyip bitireyim bu faslı.. :)

hoşgeldin takıma tam olarak kaç k,losun şu an ve hedef ne?
ne editorluğu??

bende 29 yaşındayım 75 kiloyu gorunce tartıda şok gecirip spor yapıp 67'lere indim..sonra takıma girdim..boyum 168..bi kaç aydır debeleniyorum kilo vermek için..cok dirençli kilolar uğraşıyorum cok veremeyince bırakıyorum ama diyetisyene başladım birde yüzmeye inşallah daha iyi olacak..

sen şuan kaç kilosun

ne büyük adak adamışsın.eee öğrenci için büyük adak 10 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…