- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.021
heheh ne biliyim şekerim 2 tam ekmekten sonra emin olamadım heheheheh=)
kız menümün nesi varki anlamadım:26::26::26::26::26::26::26::26:
ticker'ımı düzelttim, kilo görünüyor olmalı.. birkaç yayınevinde bağımsız çalışıyorum ayşe.. şimdi bir de beşiktaş'la alakalı bir dergiye başladımhoşgeldin takıma tam olarak kaç k,losun şu an ve hedef ne?
ne editorluğu??
bende 29 yaşındayım 75 kiloyu gorunce tartıda şok gecirip spor yapıp 67'lere indim..sonra takıma girdim..boyum 168..bi kaç aydır debeleniyorum kilo vermek için..cok dirençli kilolar uğraşıyorum cok veremeyince bırakıyorum ama diyetisyene başladım birde yüzmeye inşallah daha iyi olacak..
pisiq, 25.05'te (geçen hafta) 86 ile başladım 81.9 um dün itibariyle.. 67 maksimum hedefim.. (zira boyum 174 ve iri kemikliyim )sen şuan kaç kilosun
selam.. bilgisayarım tekrar bozuldu bugün'e yapılabildi ancak.. elendim mi.?
düzensiz 2 öğün ve kızartma var
düzensiz 2 öğün ve kızartma var
cezaya kalırsın canımmm
buraya arada bir ugramak kafanı dagıtır canım iyi ediyorsunn
nasıl oldun dönmelere devam mı
ya sen o zman 6 da falan yeme akşam yemeğini 8-8.30 ideal birde sürekli derste oldugun için enerjiye ihtiyacın var diyetisyenin bunları goz onunde bulundursun bencee
çok stres yapıyosun canım biraz kafanı dagıtacak şeyler yapsan ya
Ne yapayım ayşe mesela yaaa ?çok stres yapıyosun canım biraz kafanı dagıtacak şeyler yapsan ya
menun iyi gorunuyor şu sınavlarından sonra senden yuksek performans bekliyorumm
aynen yaaa en dayanamadıgım biskuvi offf yazmayalım bole seylerr
bebeim öğlen uyandığım için geç yidim.. kızartmayıda salatayla yidim zararını tolere etsin diye.. inanki hatamı anlamaya çalışıyorum şuan
Evet bu huyumdan nefret ediyorum herşeyi kafama takıyorum stres yapıyorum ama bazen o kadar kötü oluyorum ki hiç bişey görmüyor gözüm deli oluyorum dün gece o kadar sinirlendim ki okulda derslerden herşeyden nefret ettim bırakıcam bu okulu bile dedim((
canım bişi yok diyetisyen zorlanacaksın 15 senenin neredeyse kilosu bu..ole hemen verilemiyo cok dirençliler :)
regldim yemegi abarttım biraz..sporda yapamadım dolayısıyla..
dün tartıda 64 leri gormustum wcye cıkmadım dogru durust ondandır birazda.
motivasyonumu bozmayacam salı randevum var inşallah gelecek haftalar daha hızlı kilo verecem..
Regl dönemi ben de çok kötü oluyorum açıkcası listeleri bozuyorum hepama diyetisenin listelerine genel olarak uyuyorsan güzel kilo verirsin bence diyetisyen bayaa faydalı iyi oluyor bence ben eğer adam akıllı uysaydım listelerine çoktan 65 olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?