Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ticker'ımı düzelttim, kilo görünüyor olmalı.. birkaç yayınevinde bağımsız çalışıyorum ayşe.. şimdi bir de beşiktaş'la alakalı bir dergiye başladım
sen şuan kaç kilosun
pisiq, 25.05'te (geçen hafta) 86 ile başladım 81.9 um dün itibariyle.. 67 maksimum hedefim.. (zira boyum 174 ve iri kemikliyim )

kilo bildirimim 91 kızlar
nasılsınız diyecegim ama sanırım cevabınızı okuyamayacagım.hepinizi çok özledim ama son 1 hafta inşallah.hayırlısı ile dönecegim

of ders çalşışırken insan yemek düşünür mü ya çok sinir oluyom ama çogu zaman kendimi tutamıyom ve az kaldı diye avunuyom

buraya arada bir ugramak kafanı dagıtır canım iyi ediyorsunn
nasıl oldun dönmelere devam mı

Evet buraya en azından yarım saatimi ayırabileceğimi düşündüm çok sıkışırsam izin alırım yine sanırım...
Dönüyor yaa bir değişiklik yok maalesef ilaçlar bir aylık yani bir ay sonra yine geçmezse tekrar doktora gideceğim doktorum da öyle dedi dedi zaten bir ay sonra tekrar göreyim dedi ...
Bu hastalık ders çalışmamı da etkiliyor biraz o da canımı sıkıyor

ya sen o zman 6 da falan yeme akşam yemeğini 8-8.30 ideal birde sürekli derste oldugun için enerjiye ihtiyacın var diyetisyenin bunları goz onunde bulundursun bencee

Canım haklısın ders çalışacağım için protein ağırlıklı bir liste Verdi kas kaybedermişim yoksa ama saatleri pek göz önünde tutmadı tabi ama saat 8 buçukta öğünüm var zaten meyve o yüzdendedir belki ...

çok stres yapıyosun canım biraz kafanı dagıtacak şeyler yapsan ya

Evet bu huyumdan nefret ediyorum herşeyi kafama takıyorum stres yapıyorum ama bazen o kadar kötü oluyorum ki hiç bişey görmüyor gözüm deli oluyorum dün gece o kadar sinirlendim ki okulda derslerden herşeyden nefret ettim bırakıcam bu okulu bile dedim ((

bebeim öğlen uyandığım için geç yidim.. kızartmayıda salatayla yidim zararını tolere etsin diye.. inanki hatamı anlamaya çalışıyorum şuan

est. hata değilde normalde yarım patates haşlamanın kalorisi 2 diyelim bu kızartmayla 20 oluyor biliyosun değil mi?
sadece cok guzel verdin kiloyu alma didiydim

canım kafa dagıtmak için herkesin metodu var bilemiyorum mesela ben eglenceli bir film izlediğimde cok keyfle gecer gunum derse ara verdiğinde yapabilirsin..hani illa gezmek değil bilemiyorum tabi..
sana hastalık yapacak kadar streslisin belki bi psikologla falanda gorusebilirsin :44::44::44:

Regl dönemi ben de çok kötü oluyorum açıkcası listeleri bozuyorum hep ama diyetisenin listelerine genel olarak uyuyorsan güzel kilo verirsin bence diyetisyen bayaa faydalı iyi oluyor bence ben eğer adam akıllı uysaydım listelerine çoktan 65 olmuştum

canım işte regl doneminde ihlal ettim hemen gosterdi kendini birde regl oldugum için yuzemedim..inşallah pazartesiden itibaren yuzmeyle tekrar kendime gelecegim..ikindide cok acıkıyorum onu artırsın birde dyt..2 hafta sonraya 63'leri gormek istiyorum artıkk sıkacam kendimi valla..temmuz sonuna 59-58 olsam cok cok yeter bana..su an bile 38-40 bedenim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…