- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.041
hele erkekkler kadınların diyetiyle dalga geçip sabotaj uygulayacak ilk elemendırlar
ne büyük adak adamışsın.eee öğrenci için büyük adak 10 lira
canım kafa dagıtmak için herkesin metodu var bilemiyorum mesela ben eglenceli bir film izlediğimde cok keyfle gecer gunum derse ara verdiğinde yapabilirsin..hani illa gezmek değil bilemiyorum tabi..
sana hastalık yapacak kadar streslisin belki bi psikologla falanda gorusebilirsin :44::44::44:
ben buralardayım, ancak dahil olabileceğim birşey olmayınca da sessiz kalıyorum, bunu da göz önünde bulundurun deneme süresi baabında
est. hata değilde normalde yarım patates haşlamanın kalorisi 2 diyelim bu kızartmayla 20 oluyor biliyosun değil mi?
sadece cok guzel verdin kiloyu alma didiydim
canım işte regl doneminde ihlal ettim hemen gosterdi kendini birde regl oldugum için yuzemedim..inşallah pazartesiden itibaren yuzmeyle tekrar kendime gelecegim..ikindide cok acıkıyorum onu artırsın birde dyt..2 hafta sonraya 63'leri gormek istiyorum artıkk sıkacam kendimi valla..temmuz sonuna 59-58 olsam cok cok yeter bana..su an bile 38-40 bedenim..
ceza nasıl oluyor canm ? senin geçen cezalıyım cezalıyım yazdığın gibi galiba :)
Tabiii 10 lira ne demek !hem bir dilenci için de az para değillllll
ben buralardayım, ancak dahil olabileceğim birşey olmayınca da sessiz kalıyorum, bunu da göz önünde bulundurun deneme süresi baabında
selam kızlar
ben hemen liste işine giriyorum
o zaman bende bildirimimi yapayımm.
kilom:60.
**14. TAKIM 259. ETAP**
aynalar ( 84,0 / 83,7 / 0,3 / 0,36%)
emidaf ( 60,9 / 60,4 / 0,5 / 0,82% )
1.73 ( 91,0 / 91,0 / 0,0 / 0,00%)
pisiq ( 64,6 / 63,7 / 0,9 / 1,39%)
tedis ( 79,5 / 79,1 / 0,4 / 0,50%)
rainandthesun ( 77,4 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
melekaysee ( 65,2 / 65,2 / 0,0 / 0,00%)
oyagibi ( 115,0 ) izne ayrıldı.
nilipus ( 76,0) izne ayrıldı.
realincir ( 69,5 / 69,3 / 0,2 / 0,29%)
0menekse0 ( 82,8 ) izne ayrıldı.
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,31%
evet etkisi büyük ama ayrıca ben kronik yorgunluk çekiyorum, onun için içteki yağlanma canımı sıkıyor. Sağlıklı ve düzenli beslenmeyle bu halsizlik yorgunluk vs. üstesinden gelmek kolaylaşmaktaymış. umarım önce o başlar sonra da güzellik, zarafet neyinİstanbuldaydın sanırım!
kilo almamızın bilgisayar basında oturup hareketsiz kalmakla cok ilgisi var..sende bilgden yapıyosun işleri sanırmm
bizim yan fakülte dişçilerindi.. gözlemlerime dayanarak söylüyorum. "allah sabır versin" hemi şinci hemi de tüm meslek hayatın boyunca.. (haa unutmadan, okulun otoparkını zpor arabalarıyla dolduran aileden diş hekimi süppersonik genç arkadaşlarımız da vardı o ayrı..Takımımıza hoş geldin umarım birbirmize faydamız dokunur . Ben Nur :) 20 yaşındayım başı dersleriyle belada olan bir diş hekimliği öğrencisiyim antalyalıyım yarışmaya sivastan katılıyorum :))))))))
Seninle bizzat ilgilenecez hiç merak etme cicim..
selam kaptan!selam canım ben aslı takım kaptanıyım
takımımızda yer var 1 hafta deneme süresindesin
hergün en az 7 mesaj yazmak zorunlu
menülerini sporlarını yazacaksın
şimdi öğle arası okuldan gelince bütün kuralları yazarım
sessiz kalma kaynaş bizimle mesajlara yorum yaz 1-2 gün içinde alışırsın zaten
aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?