Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben buralardayım, ancak dahil olabileceğim birşey olmayınca da sessiz kalıyorum, bunu da göz önünde bulundurun deneme süresi baabında

Psikolog benim de aklıma geldi ama emin değilim şu dönemi bir atlatıyım da yazın keyfim hep yerinde oluyor valla deniz bana çok iyi geliyorrrrr

ben buralardayım, ancak dahil olabileceğim birşey olmayınca da sessiz kalıyorum, bunu da göz önünde bulundurun deneme süresi baabında

İstanbuldaydın sanırım!
kilo almamızın bilgisayar basında oturup hareketsiz kalmakla cok ilgisi var..sende bilgden yapıyosun işleri sanırmm

Canım yaaa kararlıysan hiç dert etme öyle ya da böyle mutlaka ulaşırsın ve çooooook mutlu olursun ınşallah :)

Takımımıza hoş geldin umarım birbirmize faydamız dokunur . Ben Nur :) 20 yaşındayım başı dersleriyle belada olan bir diş hekimliği öğrencisiyim antalyalıyım yarışmaya sivastan katılıyorum :))))))))

Gençler benim bilgisayarım bozuldu kablosu cayır cayır yandı ne zaman hallederim bilmiyorum şuan telefondan bağlanmaktayım şimdi çıkıyorum yemek yiyeceğim akşam sadece menümü yazmaya gelirim cevap yazamıcam çünkü telefondan cevap yazmak çok uzun sürüyor . Görüşürüz :)

o zaman bende bildirimimi yapayımm.

kilom:60.

canım bu 60 başlangıç kilon haftaya listeye girersen başlangıç kkilon bu olacak

pcden dolayı elendim mi diye sormuşsun hayır
ama bu hafta çok çalışman lazım takıma girmek için haberin ola

bu arada hedefin kaçtı

selam canım ben aslı takım kaptanıyım
takımımızda yer var 1 hafta deneme süresindesin
hergün en az 7 mesaj yazmak zorunlu
menülerini sporlarını yazacaksın
şimdi öğle arası okuldan gelince bütün kuralları yazarım
sessiz kalma kaynaş bizimle mesajlara yorum yaz 1-2 gün içinde alışırsın zaten
aramıza hoşgeldin

**14. TAKIM 259. ETAP**

aynalar ( 84,0 / 83,7 / 0,3 / 0,36%)
emidaf ( 60,9 / 60,4 / 0,5 / 0,82% )
1.73 ( 91,0 / 91,0 / 0,0 / 0,00%)
pisiq ( 64,6 / 63,7 / 0,9 / 1,39%)
tedis ( 79,5 / 79,1 / 0,4 / 0,50%)
rainandthesun ( 77,4 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
melekaysee ( 65,2 / 65,2 / 0,0 / 0,00%)
oyagibi ( 115,0 ) izne ayrıldı.
nilipus ( 76,0) izne ayrıldı.
realincir ( 69,5 / 69,3 / 0,2 / 0,29%)
0menekse0 ( 82,8 ) izne ayrıldı.

14.TAKIM ORTALAMASI: 0,31%

kızlar kilo verenleri kutluyorum
bu hafta ayrılan izne ayrılan fazla kişi olunca onlarda takımdaki kişi sayısına ekleniyor malesef
bu yüzden yüzde az çıktı aslında yüzdemiz bu kadar az değil

ben şimdi biraz yemek yiyip okula gitcem öpüyorum sizi

Saliha tebrikler
kilo veren herkesi tebrik ederimm

İstanbuldaydın sanırım!
kilo almamızın bilgisayar basında oturup hareketsiz kalmakla cok ilgisi var..sende bilgden yapıyosun işleri sanırmm
evet etkisi büyük ama ayrıca ben kronik yorgunluk çekiyorum, onun için içteki yağlanma canımı sıkıyor. Sağlıklı ve düzenli beslenmeyle bu halsizlik yorgunluk vs. üstesinden gelmek kolaylaşmaktaymış. umarım önce o başlar sonra da güzellik, zarafet neyin
bizim yan fakülte dişçilerindi.. gözlemlerime dayanarak söylüyorum. "allah sabır versin" hemi şinci hemi de tüm meslek hayatın boyunca.. (haa unutmadan, okulun otoparkını zpor arabalarıyla dolduran aileden diş hekimi süppersonik genç arkadaşlarımız da vardı o ayrı..
Seninle bizzat ilgilenecez hiç merak etme cicim..

selam kaptan!
eski KK'lıyım annelikten sonra ilişemedim pek.. Kurallar makul, detayları da vereceksin madem sorun yok

Aslı'nın nazarında herkese söyleyeyim bir daha. "hoş buldummm"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…