Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ellerine sağlık aslicim kilo almadığımız için hepimizi kutlarım:)

daha yeni girebildim..çok üzgünüm iş yoğunluğundan unuttum.. rahatladım da bi giriyim dedim..

ben de pazartesi 59.5 idim.. bu sabah 58.8 çıktım..

daha yeni girebildim..çok üzgünüm iş yoğunluğundan unuttum.. rahatladım da bi giriyim dedim..

ben de pazartesi 59.5 idim.. bu sabah 58.8 çıktım..

izinli olanlar bildirim yapamıyor mu yav :/ onlar da olsaymış ortalamamız bayaa iyi olcekmiş . tebrik ederim herkesii :). Aslıcım eline sağlık :)

Işte somut bir şahidim ! Canım burdaki kızlar da bu konuda yakarışlarımı dinlediklerinden sürekli şahitler bu mevzuya ama sen yakınen görmüşsün fenalardayım işte bizim fakültede bir söz vardır benim fakültem çok zor diyene artikülatörle saldırmak mübahtır (diğer fakültelerden )
Bizde de var o arabalılardan ama ailenden desteğin yoksa öğrenciyken cebimiz delik
Sen hangi üniversiteydin canım ?

:) ben marmara iletişim mezunuyum canım.. dediğin doğru, istanbul oluşundan kaynaklı çok zengin dişçigiller bireyi olmakla birlikte, çoğu normal standart dişçilik öğrencisi arkadaşımız da öğle yemeğine verecek üç kuruşu bulamaz hale geliyordu. mesela okulun ilk günlerinde gördüğüm bir öğrenciyle mezuniyetten sonra gttiğimde de karşılaşmıştım, "yarısı yoktu" yavrum süzülmüş, gören de hapisten okudu bitirdi zanneder, soluk beniz, kan yok renk yok.. o kadar kasmayla birincilik beklersin, bir hocaların ukalalığı, zar zor bitirmiş meğer.. onun için ben çok ürkerim dişçilik fakültelerinden :)

Valla biz de korkuyoruz ne diyebilirim :)))
Yıllık harç parası dışında okumak için ödediğimiz bedel en az 1 milyar . Söyelencek söz kalmamıştır :)

selam kaptan!
eski KK'lıyım annelikten sonra ilişemedim pek.. Kurallar makul, detayları da vereceksin madem sorun yok

Aslı'nın nazarında herkese söyleyeyim bir daha. "hoş buldummm"

canım kuralalrı yazıyorum
bu arada hedefini ve eskiden hangi takımdaydın ne zaman ayrıldın hatırlıyor musun gerekli çünkü

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
12. Yeni kural **** her gün az ya da çok spor yapılacak. Zorunlu olmazsa yapmıyoruz. Yaptığımız spor mor renk ile yazılacak ki dikkat çeksin.

bizim fakülteydi rahattı diğer fakülteler sizin ünv okumada ne var dersler çok kolay derdi
şimdide zaten bi bakan laf vuruyo bir başbakan
kimseye yaranamadık

hedefim:aslında 50 ama diyetten sonra 3 kilo alcak şekilde yemeyi düşünüyorum o yüzden 47 :)
çok çalışma konusunda bu hafta 2 kilo versem benn takımın kilo verme yüzdesini yükseltsem süper olur

Son düzenleme:
Psikolog benim de aklıma geldi ama emin değilim şu dönemi bir atlatıyım da yazın keyfim hep yerinde oluyor valla deniz bana çok iyi geliyorrrrr

antalyadasın galiba yazın girilebilecek bir deniziniz var ne güzel :) biz yazları öyle kuru sıcakla geçirebiliyoruz ancak..

bugün annemin çok sevdiği beyaz koltuk takımını sildim.. ya bu karının beyaz hastalığı beni öldürecek..

ya ben kahvaltıda marul yedimde amma tok tutuyormuş bu saat oldu hiç acıkmadım.. iki öğün arası 3 saat geçmezdi benim... oyyyyyyy eve taze kaymak gelmiş ya kendimden geçiyorum bi menümü yazimde :18::18::18::18::18:

bugünkü menümm
sabah11
3 dilim kepekli
2 kk telpeynir
2 yk kaymak
yeşillik

öğle15.30
4 marul yaprağına
1 tk kaymak
1 parmak telpeynir

akşam(planlıyorum)
1 tbk evelik yemeği
üzerine yoğurt

evelik= labada olarakta bilinir
hemen biraz faydalarından bahsedimm minnoşlar

1. İştah açar.
  2. Vücudu güçlendirir.
  3. Çıbanları olgunlaştırır.
  4. Müshil etkisi gösterir.
  5. Mesane tıkanmasını giderir.
  6. Kanı ve bağırsakları temizler.
  7. Haşlanıp deriye konursa kaşıntıları azaltır.
  8. Labada çayı, vücudu rahatlatır ve kuvvet verir.
  9. Mide ve bağırsak bozukluklarını giderir, ishali keser.
  10. Deri hastalıklarında etkilidir. Yara ve egzamaları iyileştirir.
  11. Yeşil tohumları kaynatılıp içilecek olursa, anne sütünü artırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…