Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne yiyosan osun şekerim.. kaymak yesen kaymak gibi kız deriz sana..

hedefim:aslında 50 ama diyetten sonra 3 kilo alcak şekilde yemeyi düşünüyorum o yüzden 47 :)
çok çalışma konusunda bu hafta 2 kilo versem benn takımın kilo verme yüzdesini yükseltsem süper olur

tamam canım
ben paylaşımın diyet yapmaktaki kararlılığın için çok çalışmalısın demiştim canım
ama 2 kilo versen kötü olmaz hani

çok yeme kaymak

analar tayfasındaydım, zayıflama takımlarında değildim cankaptan :)
bizim fakülte ... anlamadım ben :) sen nerden mezunsun hocaaanım? :)
bugün annemin çok sevdiği beyaz koltuk takımını sildim.. ya bu karının beyaz hastalığı beni öldürecek..

ben de o yetememezlikle durdum durdum bi de tam bebek gelince beyaz kılıflı koltul aldım :)) neyse ki makinede ç.suyu ile yıkayıp paklayabiliyorum kolay gelsin tatlım, işin zor..

Telefondan girdiğim için menumü maviyle yazamıyorum

Sabah=bir yumurta-bir dilim çavdar-bir domates-yarım salatalik-bir kırmızı biber
Ara= 200 ml ayran-yarım salatalık
öğle= 2kk peynir-bir üçgen peynir-bir domates-bir salatalık-bir biber
Ara=çilekli kefir ( ilk defa içtim bir daha içebileceğimi sanmıyorum)
Akşam= 4 sivas köftesi-bol domatesli çoban salata

Akşam biraz fazla oldu ama doymadım ve köftenin çöpe gitmesini istemedim ...

Gece çok acıkırsam bir şişe kefir daha var onu içmeye çalışcam sonra bir daha da eve kefir almıcam

Son düzenleme:
aaa bende varıım. hele kendileri göbekli göbekli dolaşırlar türk kası,balkonsuz ev göbeksiz erkek olmazmışş. bize gelince kadın dediğin zayıf olucak yok yaaa

Canım sen okuyo musun napıyosun ? 18 yaşındaydın dimi? Minik kuş :) ben de 20 yaşındayım minik kuştum bir zamanlar
Erkeklere gelince feministim ama beyaz atlı prensimi arıyorum ama hiç bulamayacakmışım gibi geliyor

antalyadasın galiba yazın girilebilecek bir deniziniz var ne güzel :) biz yazları öyle kuru sıcakla geçirebiliyoruz ancak..

Evet antalyadayım canım 3 ay boyunca denize giriyorum ve deniz benim herşeyim diyebilirim asla onsuz yapamam...
Buyrun gelin beraber girelim :)

Çamaşır suyu değilde kirçözle sildim.. Koltuklar ilk defa siliniyo.. Sabah sonucu görecez:)

Mükemmel ötesi canım çok güzel olmuş.. Afiyet olsun.. Köfteler fazla değil.

Bu haftada böyleymiş

Bu aralar menülerini pek beğenmıyorum canım yaa ama yine de veriyorsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…