- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.101
tekrar merhaba öyleyse;
ben evliyim 31 yaşımdayım ve 2 buçuk yaşında bir kızım var. yavaşça kilo aldığım için 10 yıla falan yayıldı bu 20 kilo.. yani sadece hamilelikten falan değil. dışardan bakınca dobiş görünmüyorum, muhtemelen iç organlarımda daha fazla yağlanma olmuştur.. spor da (düzensiz) yaparım dolayısıyla kas oranım da yüksek.. işte hal böyle olunca diyete girmek pek gündemde olmamıştı.. Ama birkaç haftadır akılam düştü, geçen hafta da dukan ile başladım. dukan olasılıklarıyla, zengin menüler yaratabilecek şekilde planladığım için menü payşaşımlarım can sıkıcı olmayacaktırHımmm... ufaklık yüzünden çalışmıyorum henüz.. dönem dönem evden editörlük yapıyorum.. istanbul'da olduğumu ekleyip bitireyim bu faslı.. :)
**14. TAKIM 259. ETAP**
aynalar ( 84,0 / 83,7 / 0,3 / 0,36%)
emidaf ( 60,9 / 60,4 / 0,5 / 0,82% )
1.73 ( 91,0 / 91,0 / 0,0 / 0,00%)
pisiq ( 64,6 / 63,7 / 0,9 / 1,39%)
tedis ( 79,5 / 79,1 / 0,4 / 0,50%)
rainandthesun ( 77,4 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
melekaysee ( 65,2 / 65,2 / 0,0 / 0,00%)
oyagibi ( 115,0 ) izne ayrıldı.
nilipus ( 76,0) izne ayrıldı.
realincir ( 69,5 / 69,3 / 0,2 / 0,29%)
0menekse0 ( 82,8 ) izne ayrıldı.
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,31%
bugün annemin çok sevdiği beyaz koltuk takımını sildim.. ya bu karının beyaz hastalığı beni öldürecek..
hoşbuldum tedis :) oy oyy ne güzel büyütmüşsün sen, allah bağışlasın.. nasıl hal kalıyo sende okuldan, düşünmek bile istemiyorum :S yaramaz olmamasına rağmen ben biizmkine zor yetişiyorum.. evimdi, eşimdi, işimdi, bebişti derken.. ve malum kendime yetişemedim şimdiye dekcanım hoşgeldin aramıza.ben emine.adanadayım öğretmenim.4.5 yaşında canavar gibi bir oğlum var
Canım sen okuyo musun napıyosun ? 18 yaşındaydın dimi? Minik kuş :) ben de 20 yaşındayım minik kuştum bir zamanlar
Erkeklere gelince feministim ama beyaz atlı prensimi arıyorum ama hiç bulamayacakmışım gibi geliyor
erzurumda olup o kuru sıcaklığı bulamayanlar var
ay ne sıkıcı bir gün canım çok sıkıldı bugün
galiba ailemi evimi özledim
ama daha bir ay var gitmeme
?? tayin meselesi mi? öyleyse eğer nerelisin ve nerdesin şimdi?_:26:
bu arada ben dukan diyeti seyir evresindeyim. Dolayısıyla menülerim de bir gün protein, bir gün sebze +protein şeklinde olacak. Bunu her seferinde de belirtirim, alakasız yönlendirme olmasın diye.. Bugün protein günümdü o yüzden yazmadım, yarından itibaren ben de yazarımay ne sıkıcı bir gün canım çok sıkıldı bugün
galiba ailemi evimi özledim
ama daha bir ay var gitmeme
yok canım tayin değil bizim tatil temmuzda başlıyor
ailem ankarada ben sivata görev yapıyorum
bu saatte bu kafyla doğru soramadım ama sen yanlış sorunun doğru cevabını verdin cankaptanAyrıca baba tarafım sivaslı, neresindesin? Bilmem gerçi ama türk değil miyiz işte, sorulmazsa olmaz :)
altınyayla canım
HAH İŞTE! Biliyo muyum, bilmiyorum :) ama bildiğim şu var Sivas'a sonradan gidip mecburen orda kalmak zorunda olanlardan ruh sağlığı zedelenmeden döneni görmedim. umarım sen orayken sadece özlemle boğuşup, ailene de hasretle sarılırsın kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?