Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım hoşgeldin aramıza.ben emine.adanadayım öğretmenim.4.5 yaşında canavar gibi bir oğlum var

ellerine sağlık canım

aslıcığım mesaj saymayı yapamayacağım bugün çünkü hemen yatcam.son 3 haftadır uykularım günde 5 saati geçmedi.dinlenmem gerek artık yoksa bayılacağım.yarın 2 günü de yaparım.yarın görüşmek dileğiyle

canım hoşgeldin aramıza.ben emine.adanadayım öğretmenim.4.5 yaşında canavar gibi bir oğlum var
hoşbuldum tedis :) oy oyy ne güzel büyütmüşsün sen, allah bağışlasın.. nasıl hal kalıyo sende okuldan, düşünmek bile istemiyorum :S yaramaz olmamasına rağmen ben biizmkine zor yetişiyorum.. evimdi, eşimdi, işimdi, bebişti derken.. ve malum kendime yetişemedim şimdiye dek D o açığı da burada kapatıcaz güle oynaya

lisedeyim seneye üniversite sınavına giricem o stres başlamadan kiloları verip hem sınav hem diyet yapamam dahada kilo alırım diye hemen vermem lazm :) beyaz atlı olmasın beyaz mini cooperlı olsun

ay ne sıkıcı bir gün canım çok sıkıldı bugün
galiba ailemi evimi özledim
ama daha bir ay var gitmeme

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
domates
salatalık

öğle
3 kaşık pilav
salata

akşam
7 tane çiğ köfte
bol marul
1 dilim kek
2 bardak çay

ay ne sıkıcı bir gün canım çok sıkıldı bugün
galiba ailemi evimi özledim
ama daha bir ay var gitmeme
bu arada ben dukan diyeti seyir evresindeyim. Dolayısıyla menülerim de bir gün protein, bir gün sebze +protein şeklinde olacak. Bunu her seferinde de belirtirim, alakasız yönlendirme olmasın diye.. Bugün protein günümdü o yüzden yazmadım, yarından itibaren ben de yazarım

Son düzenleme:
yok canım tayin değil bizim tatil temmuzda başlıyor
ailem ankarada ben sivata görev yapıyorum

bu saatte bu kafyla doğru soramadım ama sen yanlış sorunun doğru cevabını verdin cankaptan Ayrıca baba tarafım sivaslı, neresindesin? Bilmem gerçi ama türk değil miyiz işte, sorulmazsa olmaz :)

altınyayla canım

HAH İŞTE! Biliyo muyum, bilmiyorum :) ama bildiğim şu var Sivas'a sonradan gidip mecburen orda kalmak zorunda olanlardan ruh sağlığı zedelenmeden döneni görmedim. umarım sen oradayken sadece özlemle boğuşup, ailene de hasretle sarılırsın kuzum..

Son düzenleme:

alışkınım canım ben 5 yıl erzurum tecrübem var

SABAH--1 kk tulum peyniri, 3 zeytin, 1 dilim ekmek

ARA--1 yemek kaşığı kuruüzüm

ARA--1 simit

ÖĞLEN--1 çiğköfte dürüm

ARA--1 avuç leblebi

AKŞAM--4 kaşık bulgur pilavı, 3 köfte kadar tavuk eti

ARA--1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…