- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.121
kızlar 2 yıldır parmağımda bir siğil peydah oldu.. tedavisi için ddenemediğim kalmadı.. doktora gittim verrutol verdi bayağı kullandım.. ama sanki azaltmak için değil de azıtmak içinmiş gibi iyice kudurttu siğili.. 2-3 yere daha yayıldı.. aama yayılanlar küçüktü anası büyüktü..
sonra daha bi hafta önce annemin kafada bi ampul yanmış.. taaa bundan yirmi sene önce kullandığı siğil ilacının adını verdi bi de ondan al hele bakalım nolacak dedi hatun.. ben de eczaneden sordum yokmuş gtirttim.. 1 haftadır kullanıyorum ben böyle mucize bi ilaç görmedim.. daha şimdiden kabuklanmaya başladı.. arada ne siğil ilaçları, tinerler, limonlar, sarımsaklar, soğanlar daha neler denedim.. ama kısmet bu güneymiş.. ahhhh annee ahhhh diyorum şimdi anneme.. daha önce niye demedin.. neyse her şeyde bi hayır vardır. benim çekeceğim varmış 2 sene demek ki.. Allah kimseye yaşatmasın ne acılı bi şeydi o dokununca parmağımın acısından duramıyodum.. kızlar aklınızda bulunsun siğil ilaçlarının en iyisi İL 33.. Allah düşrtmesin ama siğilden yakınanlara hiç tereddüt etmeden bunu önerebilirsiniz..
lisedeyim seneye üniversite sınavına giricem o stres başlamadan kiloları verip hem sınav hem diyet yapamam dahada kilo alırım diye hemen vermem lazm :) beyaz atlı olmasın beyaz mini cooperlı olsun
ay ne sıkıcı bir gün canım çok sıkıldı bugün
galiba ailemi evimi özledim
ama daha bir ay var gitmeme
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
öğle
3 kaşık pilav
salata
akşam
7 tane çiğ köfte
bol marul
1 dilim kek
2 bardak çay
HAH İŞTE! Biliyo muyum, bilmiyorum :) ama bildiğim şu var Sivas'a sonradan gidip mecburen orda kalmak zorunda olanlardan ruh sağlığı zedelenmeden döneni görmedim. umarım sen oradayken sadece özlemle boğuşup, ailene de hasretle sarılırsın kuzum..
SABAH--1 kk tulum peyniri, 3 zeytin, 1 dilim ekmek
ARA--1 yemek kaşığı kuruüzüm
ARA--1 simit
ÖĞLEN--1 çiğköfte dürüm
ARA--1 avuç leblebi
AKŞAM--4 kaşık bulgur pilavı, 3 köfte kadar tavuk eti
ARA--1 kase yoğurt
ben sınav döneminde 10 kilo almıştım bir sene içindeaman diyim sen alma ama şunü da unutma derslerin okulun geleceğın daha önemli kendini fazla zorlama hedefin ne bakalım ?
Kızım sen önce ATI bul da cooper sonra düşünürsün kolay mi öyle
saliha bitsin artık şu işler çok yoruldun ya
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
öğle
3 kaşık pilav
salata
akşam
7 tane çiğ köfte
bol marul
1 dilim kek
2 bardak çay
kızlar 2 yıldır parmağımda bir siğil peydah oldu.. tedavisi için ddenemediğim kalmadı.. doktora gittim verrutol verdi bayağı kullandım.. ama sanki azaltmak için değil de azıtmak içinmiş gibi iyice kudurttu siğili.. 2-3 yere daha yayıldı.. aama yayılanlar küçüktü anası büyüktü..
sonra daha bi hafta önce annemin kafada bi ampul yanmış.. taaa bundan yirmi sene önce kullandığı siğil ilacının adını verdi bi de ondan al hele bakalım nolacak dedi hatun.. ben de eczaneden sordum yokmuş gtirttim.. 1 haftadır kullanıyorum ben böyle mucize bi ilaç görmedim.. daha şimdiden kabuklanmaya başladı.. arada ne siğil ilaçları, tinerler, limonlar, sarımsaklar, soğanlar daha neler denedim.. ama kısmet bu güneymiş.. ahhhh annee ahhhh diyorum şimdi anneme.. daha önce niye demedin.. neyse her şeyde bi hayır vardır. benim çekeceğim varmış 2 sene demek ki.. Allah kimseye yaşatmasın ne acılı bi şeydi o dokununca parmağımın acısından duramıyodum.. kızlar aklınızda bulunsun siğil ilaçlarının en iyisi İL 33.. Allah düşrtmesin ama siğilden yakınanlara hiç tereddüt etmeden bunu önerebilirsiniz..
istanbul veteriner hekimlik istiyorum hayvanları çok severim zaten hayvanları sevdiği için gidenler çok az ya para için ya puanı az diye bakalım artık kazanabilirim inş :)
yürüyerekte gelse olurr ya o bana ben ona değer veriyim seveyim sevileyim de
günaydın minnoslarım.. Mutlu mesut bi haftasonu diliyorum.. Cumaya çok var diyip salmak yok ona göre. Çünkü son tam 5 gün var : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?