Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pilavla keki beğenmedim ama neyse ki miktarları az...

cuma günü öğle liste hazırlıyordum arkadaşım hazırlayıp getirdi pilavı öyle yedim
akşamda misafir vardı keki öyle yedim

benim programın yok aslında 9.30 da uyandım bugün ama pc yi hiç açmadım miskin miskin tv nin karşısında oturdum

allah gönlüne göre versin canım

Sonunda asli karnını doyurdun:)

acı mideme oturdu

selamlarrr,

ben egzersiz olarak callanetics'e karar verdim .. kitabını indirdim, okuyup sindirip yarına başlarım.. menümü de akşam vericem. Görüşmek üzereeee

onun hareketleri çok zor ya ama doğru ise çok inceltiyormuş

selamlarrr,

ben egzersiz olarak callanetics'e karar verdim .. kitabını indirdim, okuyup sindirip yarına başlarım.. menümü de akşam vericem. Görüşmek üzereeee

callanetic in videosu var ben de bilgisayara indirip ordan yaptım bir süre.. bazı egzersizlerini günlük sporuma dahil ettim.. çok iyi tavsiye olunur..

hep karar veriorum hafta sonu da hafta içi gibi erken kalkıyım diye ama bir haftanın yorgunluğu yatağa yapıştırıyo.. hep de 10 gibi kalkıyorum.. galiba bu istekdışı durm vücudun kndini dinlendirmek istemesi..

sabah kalkınca hmen yarım lt su içtim.. biraz sonra 10 badem yedim.. biraz sağı solu toplayıp kahvaltıyı hazırladım milleti kaldırdım..

SABAH--1 kk beyaz peynir, yarım kk kaşar peynir, 1 çay kaşığı bal, 1 dilim ekmek, 1 yumurta

ARA--2 salatalık

ÖĞLEN--2 kepçe kabak çorbası (metab. çok hızlı çalıştırıyo.), 4 kaşık bulgur pilavı

ARA--1 bardak kadar (70 cal ediyomuş) patlamış mısır

sonrasına devam ederim.. baayyy..

Son düzenleme:

Neyse canım çok da problem değiller ...
Aman boşveresin ya kafa dinle bugün ne olacak sanki

Canım zayıflama diyetinde kaşar olmaz.. Reçel salam sosis ketçap hele mayonez.. Diyet süresince yemezsin fakat diyetten sonra az miktarda yersin.. Kaşar dışında menün güzel

asli rainandthesun çıktıya neslihan.. Onun sayım yapacağı hafta ben sayım yapıcam.. Üstümde borç kalmasın..

kızlar moralim çok bozuk ya yapamyrm 2 gündür bozuyorum.. siz ilk başlarda nasıl dayandınız ya da ben mi az yiyiyorum da birden patlıyorum bilemiyorum.. nasıl sabrediyosunuz çok fazla yeme isteği gelince neler yapıyosunuz?

Diyetin ilk haftası ekmeği azalttığım için birgün beyin kanaması geçiriyorum sandım.. Ilk haftalar çok zordu.. Bazı şeyleri yiyememek insanı daha fazla yemeye itiyor.. Mesela ben ilk başladığımda hergün ihlamur içiyordum.. Iştahımi bitek o kesiyordu

ben neler yapmaya çalıştığımı sana anlataym fazla zorluyorum gibi geliyor oyle mi soyle sen. mesela burdan bir diyet buldum bir hafta tavuk salata ayran sadece o nu denemeye başladım bugün ama bu saate kadar dayanabildim..diyetteyim psikolojisi çok var bende canımın istemeyeceği şeyleri bile istiyor sabahtan gündüz 4'e kadar çok güzel gidiyor sonra acıkıyorum.. yine oyle oldu ekmeğe koştm hemen. mesela hayatmda hiç bir oturuşta bi ekmek bitirdiğimi hatırlamam ama yarn elimden alınacağı psikolojisi var ya bitirdim. sadece ekmeği azaltarak mı başladın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…