- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.161
ben neler yapmaya çalıştığımı sana anlataym fazla zorluyorum gibi geliyor oyle mi soyle sen. mesela burdan bir diyet buldum bir hafta tavuk salata ayran sadece o nu denemeye başladım bugün ama bu saate kadar dayanabildim..diyetteyim psikolojisi çok var bende canımın istemeyeceği şeyleri bile istiyor sabahtan gündüz 4'e kadar çok güzel gidiyor sonra acıkıyorum.. yine oyle oldu ekmeğe koştm hemen. mesela hayatmda hiç bir oturuşta bi ekmek bitirdiğimi hatırlamam ama yarn elimden alınacağı psikolojisi var ya bitirdim. sadece ekmeği azaltarak mı başladın sen?
Ben her öğün yarım ekmek yiyordum buda günde 1.5 -2 ekmek yapıyor.. Menülerimi yazdıkça takımdakiler yardımcı oldu.. sabah ekmek yerine marul kullanıyorum 2 gündür arasına peynir koyup ekmek gibi kıvırip yiyorum.. tok tutuyor..
işte bende oyle iradelenmek istiyorum ekmeği çok sevdiğin halde ne güzelde bırakmışsın :) benim yemekle ekmekle aram o kadar yok artık ama cips ve çikolata canım çikolata istiyor mesela evde yok mu ekmeğe reçel sürüp yiyorum fln kilo almamın sebebide fazla yemek yemekten değil işte çikolata ve cipsten.. küçük hedefler koyarak başladn dimi bu hafta 1 kilo vericem gibi mesela?
çok teşekkür ederim :) ben ne defterler harcadım öyle ne ziyanlıklar yaptm :) yazp yazp bozunca bütün defteri atmalar fln.son defterime başladım dün. birde bende ya hep ya hiç var mesela benim o 1 dilimi yemekte yemememmi gerekiyor yedimmi artık bozmuşumdur yerim. 1 parmak çikolata yedimmi geriside gelir. ama cipsten artık nefret etmeye başladım iğrenç şekilde yağlı.. tamam inşallah bu defa yaparıım destek olucğn için çok sevindm :)öcü; bi defter al ve yediklerini sabahtan akşama kadar yaz.. Fakat herşeyi bi parmak çikolata yesen bile yaz.. Sonra buraya yaz biz yardımcı olalım..
çok teşekkür ederim :) ben ne defterler harcadım öyle ne ziyanlıklar yaptm :) yazp yazp bozunca bütün defteri atmalar fln.son defterime başladım dün. birde bende ya hep ya hiç var mesela benim o 1 dilimi yemekte yemememmi gerekiyor yedimmi artık bozmuşumdur yerim. 1 parmak çikolata yedimmi geriside gelir. ama cipsten artık nefret etmeye başladım iğrenç şekilde yağlı.. tamam inşallah bu defa yaparıım destek olucğn için çok sevindm :)
inşaallah istediğin yeri kazanırsın canım . Bu arada nerde yaşıyorsun adın ne ? :)))
inşallaah kazanmakta veteriner hekimlik okumakta zor sen gibi dersten başımı kaldıramıycm artık :) kütahyadayım adım damla :)
selamlarrr,
ben egzersiz olarak callanetics'e karar verdim .. kitabını indirdim, okuyup sindirip yarına başlarım.. menümü de akşam vericem. Görüşmek üzereeee
hep karar veriorum hafta sonu da hafta içi gibi erken kalkıyım diye ama bir haftanın yorgunluğu yatağa yapıştırıyo.. hep de 10 gibi kalkıyorum.. galiba bu istekdışı durm vücudun kndini dinlendirmek istemesi..
sabah kalkınca hmen yarım lt su içtim.. biraz sonra 10 badem yedim.. biraz sağı solu toplayıp kahvaltıyı hazırladım milleti kaldırdım..
SABAH--1 kk beyaz peynir, yarım kk kaşar peynir, 1 çay kaşığı bal, 1 dilim ekmek, 1 yumurta
ARA--2 salatalık
ÖĞLEN--2 kepçe kabak çorbası (metab. çok hızlı çalıştırıyo.), 4 kaşık bulgur pilavı
ARA--1 bardak kadar (70 cal ediyomuş) patlamış mısır
sonrasına devam ederim.. baayyy..
Neyse canım çok da problem değiller ...
Aman boşveresin ya kafa dinle bugün ne olacak sanki
Ben bu hafta kilo vermeyi düşünmüyorum.. Babam çok kızıyo zaten vücudun dirençsiz bide üstüne zayıflayıp hasta olacan diye.. Biraz yavaş gideyim.. Birden bire fazla kilo verince eccük tepki topladım
kızlar merhaba
ben bugun hep dışardayım ..akşam girmeye çalışacagım gelemezsem beni yok amann izinli yazın optum siziiiiiii
asli rainandthesun çıktıya neslihan.. Onun sayım yapacağı hafta ben sayım yapıcam.. Üstümde borç kalmasın..
kızlar moralim çok bozuk ya yapamyrm 2 gündür bozuyorum.. siz ilk başlarda nasıl dayandınız ya da ben mi az yiyiyorum da birden patlıyorum bilemiyorum.. nasıl sabrediyosunuz çok fazla yeme isteği gelince neler yapıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?