Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben her öğün yarım ekmek yiyordum buda günde 1.5 -2 ekmek yapıyor.. Menülerimi yazdıkça takımdakiler yardımcı oldu.. sabah ekmek yerine marul kullanıyorum 2 gündür arasına peynir koyup ekmek gibi kıvırip yiyorum.. tok tutuyor..

işte bende oyle iradelenmek istiyorum ekmeği çok sevdiğin halde ne güzelde bırakmışsın :) benim yemekle ekmekle aram o kadar yok artık ama cips ve çikolata canım çikolata istiyor mesela evde yok mu ekmeğe reçel sürüp yiyorum fln kilo almamın sebebide fazla yemek yemekten değil işte çikolata ve cipsten.. küçük hedefler koyarak başladn dimi bu hafta 1 kilo vericem gibi mesela?

Cips kilo aldıran değil sağlığımızı alıyor.. Ben 5 aydır daha bu hafta patates kızartması yedim.. Kızartma falan yok.. Cips aburcubur yok.. Ben her sabah tartılir günlük olarak yazardım.. Ilk başladığım zamanlar hayatımda biraz zor zamanlar geçirdim.. Verdiklerimi aldığım oldu.. Hatta diyeti kaç kere bırakmak istedim asli ve takımdakiler hep destek oldu..

öcü; bi defter al ve yediklerini sabahtan akşama kadar yaz.. Fakat herşeyi bi parmak çikolata yesen bile yaz.. Sonra buraya yaz biz yardımcı olalım..

öcü; bi defter al ve yediklerini sabahtan akşama kadar yaz.. Fakat herşeyi bi parmak çikolata yesen bile yaz.. Sonra buraya yaz biz yardımcı olalım..
çok teşekkür ederim :) ben ne defterler harcadım öyle ne ziyanlıklar yaptm :) yazp yazp bozunca bütün defteri atmalar fln.son defterime başladım dün. birde bende ya hep ya hiç var mesela benim o 1 dilimi yemekte yemememmi gerekiyor yedimmi artık bozmuşumdur yerim. 1 parmak çikolata yedimmi geriside gelir. ama cipsten artık nefret etmeye başladım iğrenç şekilde yağlı.. tamam inşallah bu defa yaparıım destek olucğn için çok sevindm :)

Bende arada bi sapıtiyorum.. Akşam 2 tabak makarna yediğim oluyor.. Bu diyet bitti demek değil.. Ertesi gün telafi menüsü hazırlıyoruz.. Bu şekilde yaptığımız kaçamakları tolere etmiş oluyoruz.. Yada kaçamaktan sonra sporda olabilir

geçen açlıktan uyuyamadim:) saat 3e kadar bisi yememek için direndim.. Baktım uyuyamıyorum.. 1 kase yoğurt yedim.. Onun yerine çikolata bisküvi yemek 'ara' yada atıştırma olmaz

selamlarrr,

ben egzersiz olarak callanetics'e karar verdim .. kitabını indirdim, okuyup sindirip yarına başlarım.. menümü de akşam vericem. Görüşmek üzereeee

selam :) geçen yıl 21 set yapmıştım callanetics dikkat etmediğim halde belim 4 kalçam 3 cm incelmişti. bu yıl da başladım ilk haftayı tamamladım bilgisayar bozuldu kaldı.. ama bir haftada bile geçen gün farkettim kalçam toparlanmış çok şaşırdım.. tekrar başlamayı düşünüyorum başlayalım beraber :) ama videosunu indirsen daha iyi kitapta 75 tekrar yapın diyor videoda 100 yapıyor..

bende aynıyım canım cuma gelince geç yatıyorum dün baya geç yattım

benimde canım patlamış mısır istedi yağsız tuzsuz yapam bari

Neyse canım çok da problem değiller ...
Aman boşveresin ya kafa dinle bugün ne olacak sanki

kafayı dinliye dinliye kafayı yiyecem
arkadaşın biri annesine gitti diğeri erkek arkadaşıyla birlikte
bende ne ana var ne yar

Ben bu hafta kilo vermeyi düşünmüyorum.. Babam çok kızıyo zaten vücudun dirençsiz bide üstüne zayıflayıp hasta olacan diye.. Biraz yavaş gideyim.. Birden bire fazla kilo verince eccük tepki topladım

canım beni mutlu ediyo de zayıflamak

kızlar merhaba
ben bugun hep dışardayım ..akşam girmeye çalışacagım gelemezsem beni yok amann izinli yazın optum siziiiiiii

tamam canım benim içind egez

asli rainandthesun çıktıya neslihan.. Onun sayım yapacağı hafta ben sayım yapıcam.. Üstümde borç kalmasın..

canım bu hafta sıra fadikte
fadikle konuştum eve net alıyormuş ama izin almam sorunca çıkabilirim takımdan dedi bende eğer net alacaksan sorun değil dedim
ondan sonra zaten izinliler var sonrada sen avrsın sırada
sen bu hafta yap listeyi olmaz mı canım

canım başlamak zordur
her bünye fazla bir başkasının yapıp zorlanmadığı bir diyet bize uygun olmayabilir
sen kendini daha iyi biliyorsun
birden kesince sevdiğin şeyleri zorlanırsın zamanla azalt canım

nuri bilge ceylanın bir zamanlar anadoluda adlı filmini izledim biraz önce ben çok beğendim
çoğu kişi sıkıcı bulabilir yavaş durağan birazcık psikolojik bir film ama benim çok hoşuma gitti
bi de tabi memleketim kırıkkalede geçiyor o da cabası

31 mayıs mesaj sayımı
aynalar:7+
pisiq:7+
melekayşe:7+
tedis:7+
realincir:7+
papatya29:7+
0menekşe0:izinli
ocu:izinli
emidaf:izinli
nilipus:izinli
oyagibi:izinli
1.73:izinli

1 haziran mesaj sayımı

aynalar:7+
pisiq:7+
melekayşe:7+
tedis:7+
realincir:7+
papatya29:4
0menekşe0:izinli
ocu:7+
emidaf:izinli
nilipus:izinli
oyagibi:izinli
1.73:izinli
nesli:7+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…