- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.181
Bitsin demeyle bitmiyo:) bi el ataydin.. O kadar boş vaktin var:) :) :) :) :) bugün bana yarın sana
Yaa aslı cidden her haftya en çok kilo verene birşeyler yapalım kendi ıçimizde de rekabet yaratalım
callanetic in videosu var ben de bilgisayara indirip ordan yaptım bir süre.. bazı egzersizlerini günlük sporuma dahil ettim.. çok iyi tavsiye olunur..
Diyetin ilk haftası ekmeği azalttığım için birgün beyin kanaması geçiriyorum sandım.. Ilk haftalar çok zordu.. Bazı şeyleri yiyememek insanı daha fazla yemeye itiyor.. Mesela ben ilk başladığımda hergün ihlamur içiyordum.. Iştahımi bitek o kesiyordu
Ben bu hafta kilo vermeyi düşünmüyorum.. Babam çok kızıyo zaten vücudun dirençsiz bide üstüne zayıflayıp hasta olacan diye.. Biraz yavaş gideyim.. Birden bire fazla kilo verince eccük tepki topladım
kızlar moralim çok bozuk ya yapamyrm 2 gündür bozuyorum.. siz ilk başlarda nasıl dayandınız ya da ben mi az yiyiyorum da birden patlıyorum bilemiyorum.. nasıl sabrediyosunuz çok fazla yeme isteği gelince neler yapıyosunuz?
ben neler yapmaya çalıştığımı sana anlataym fazla zorluyorum gibi geliyor oyle mi soyle sen. mesela burdan bir diyet buldum bir hafta tavuk salata ayran sadece o nu denemeye başladım bugün ama bu saate kadar dayanabildim..diyetteyim psikolojisi çok var bende canımın istemeyeceği şeyleri bile istiyor sabahtan gündüz 4'e kadar çok güzel gidiyor sonra acıkıyorum.. yine oyle oldu ekmeğe koştm hemen. mesela hayatmda hiç bir oturuşta bi ekmek bitirdiğimi hatırlamam ama yarn elimden alınacağı psikolojisi var ya bitirdim. sadece ekmeği azaltarak mı başladın sen?
inşallaah kazanmakta veteriner hekimlik okumakta zor sen gibi dersten başımı kaldıramıycm artık :) kütahyadayım adım damla :)
bu kadar büyük bir itici güce kavuşmuşken, zor mor vız gelir cankaptan! haa sızlanmaya da buraya gelicem o ayrıonun hareketleri çok zor ya ama doğru ise çok inceltiyormuş
sağolasın papatya, başka başka kişilerden duymak gerekten çok motivasyon vesilesicallanetic in videosu var ben de bilgisayara indirip ordan yaptım bir süre.. bazı egzersizlerini günlük sporuma dahil ettim.. çok iyi tavsiye olunur..
kitabı mevzuya ısınmak, videoları yadırgamamak için ön plana aldım tatlım.. şimdi menümü yazıp başlayacağım video tarifine göre :119:selam :) geçen yıl 21 set yapmıştım callanetics dikkat etmediğim halde belim 4 kalçam 3 cm incelmişti. bu yıl da başladım ilk haftayı tamamladım bilgisayar bozuldu kaldı.. ama bir haftada bile geçen gün farkettim kalçam toparlanmış çok şaşırdım.. tekrar başlamayı düşünüyorum başlayalım beraber :) ama videosunu indirsen daha iyi kitapta 75 tekrar yapın diyor videoda 100 yapıyor..
31 mayıs mesaj sayımı
aynalar:7+
pisiq:7+
melekayşe:7+
tedis:7+
realincir:7+
papatya29:7+
0menekşe0:izinli
ocu:izinli
emidaf:izinli
nilipus:izinli
oyagibi:izinli
1.73:izinli
1 haziran mesaj sayımı
aynalar:7+
pisiq:7+
melekayşe:7+
tedis:7+
realincir:7+
papatya29:4
0menekşe0:izinli
ocu:7+
emidaf:izinli
nilipus:izinli
oyagibi:izinli
1.73:izinli
nesli:7+
aslı görüyorum seni aşağıda.nasılsın canım
protein +sebze günü menüm:
sabah
lor peyniri(50 gr)
haşlanmış yumurta
yulaf kepekli yoğurt(100 gr)
"yarımşardan" domates, salatalık, kırmızı biber ve maydanoz
2 büyük bardak çay
öğlen:
dünden ayırdığım karides salatası (küçük porsiyon)
kornişon turşu (2 tane küçük)
cola zero (yarım bardak)
arada:
light ayran
akşam:
tavuk+ domates+biber+mantar şiş (ızgarada yağsız tuzsuz amma tatsız değil :)
taze fasulye (yarım porsiyon)
yatarken de yine yulaf kepekli yoğurt (50 gr) yiyeceğim.
Toplam su : 2 lt+ (devam ediyorum)
not: Bilmeyenler için belirtmeliyim, ben Dukan diyeti uyguluyorum, dönüşümlü olarak bir gün saf protein, diğer gün saf protein+sebze yemekteyim. Dolayısıyla menüm fazla iç açıcı gelmeyebilir.
Aslı pazar ve pazartesi izinli sayılabilir miyim eğer bir sakıncası yoksa ???
bu kadar büyük bir itici güce kavuşmuşken, zor mor vız gelir cankaptan! haa sızlanmaya da buraya gelicem o ayrı
sağolasın papatya, başka başka kişilerden duymak gerekten çok motivasyon vesilesi
kitabı mevzuya ısınmak, videoları yadırgamamak için ön plana aldım tatlım.. şimdi menümü yazıp başlayacağım video tarifine göre :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?