Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam asli yapiiim

Güzel menü.. Meyvelere dikkat et sebzeler kadar masum değiller

neslihan merhaba nasılsın
tatlım, sayfayı kapatmıyorum, buralarda görünüyorum haliye, kusuruma bakma iyiyim, koşturma bitmiyor, şu saatte hala işim var :))

Bence menünde sıkıntı yok ben gayet beğendim :)
sen bi de yarını gör, gıdak gıdakkkk!!! :))

canım bi de bu callanetic biraz pilates gibi.. kadın balerinmiş zamanında..
evet haklısın, videoyu izleyice "üç seanscık" katılabildiğim pilates işkencelerine selam çaktım :))
Bu arada gece geç saate kaldı ve tek başıma da girişmeyeyim sakatlık olur vs. diye yarına havale ettim startı

iyi geceler kızlar, sabah görüşmek üzere..

Son düzenleme:

Menü güzel olmuş fakat zeytin ve turşu salamura olduğu için suda bekletip yemek lazım.. Tuz vücutta ödem oluşturuyor ve çok su tutuyor

Bende de aynı psikoloji var ama diyetisyene gittiğim ıçın diyet yapmam daha kolay oluyor o herkese önerilen diyetlerin her bünyeye uyumu aynı olmuyor maalesef imkanın varsa diyetisyen öneririm kesinlikle ...

65 kiloyken gitmiştim diyetisyene ama kadın o kadar gıcık bi tiptiki yerinden kalkmadan konuşmadan yazdı gönderdi ki benden fazla kilolu kişiyede aynı listeyi vermiş çorba ekmek salata ne ararsan bi menüye yazmış ayda 1 kilo ancak verebilicektim yani :) burda öyle güvenilir galiba fazla yok..

Vücuttaki yağ kas miktarını ölçmeden nasıl diyet veriyorlar anlamıyorum

kızlar diyetten daha çok SPORA önem verin.. sevdiğin şeylerden MAHRUMİYET insanı mutsuz ediyo.. sadece zararlı olan ve kan şekerini bir anda yükselten şeylerden (tatlı, çikolata, hamurişi v.s.) uzaklaşmak kaydıyla, fazla da diyet takıntısı yapmadan sporla kilo çok rahat veriliyo.. bi de SU tabii ki.. içebiliyosanız günde 3 lt su için..

SABAH--1 kk beyaz peynir, 1 kk kaşar peynir, 6 zeytin, 1 çk bal, 1 yumurta, 1 dilim ekmek

ARA--10 badem

ARA--2 salatalık

ÖĞLEN--2 kaşık türlü yemeği

ARA--1 fincan az şekerli kahve

şu dakkaya kadar 1 lt su içtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…