- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.201
canım beni mutlu ediyo de zayıflamak
tamam canım benim içind egez
canım bu hafta sıra fadikte
fadikle konuştum eve net alıyormuş ama izin almam sorunca çıkabilirim takımdan dedi bende eğer net alacaksan sorun değil dedim
ondan sonra zaten izinliler var sonrada sen avrsın sırada
sen bu hafta yap listeyi olmaz mı canım
Off asli öyle deme içim cız ediyor sana canım yaaarkadaşın biri annesine gitti diğeri erkek arkadaşıyla birlikte
bende ne ana var ne yar
salihacım seni görüyorum aşağıda nasılsın
Aynen elimiz değil çenemiz çalışırdı:)canım benim keşke yakın olsaydık valla zevkle yardım ederdim ama annen beni süpürgeyle kovalardı.çünkü sohbet etmekten iş yapabileceğimizi düşünmüyorum da
Benim midemi tıkıyordu fazla yiyemiyordumaaaaa gerçekten kesiyormu iştahı ıhlamur ya.evde mevcut hemen denemeliyim
Menüm
Sabah= bir yumurta-bir kk peynir-bir dilim çavdar-6 zeytin-bir biber-bir domates
Ara=bir fincan türk kahvesi
öðle=2 subardaðýný dolduracak kadar spagetti-3yk yoðurt
Ara=5 kýrmýzý erik-5 çilek-5 yenidünya
Bir kepekli galeta
Akþam=bir ortoboy çipura-bol salata-bir kepçe çorba
Ara=5 kýrmýzý erik-5çilek-5yeþil erik-bir elma
Ben aralık başı başladım şubata kadar al ver al ver 8 kilo verdim.. Şubattan itibaren hiç kilo veremedim 200 gr verdim 300gr aldım.. Böyle 3 ay kadar devam etti.. Yaklaşık 1 aydır 5 kilo verdim..Ne kadar sürede verdin ki kuzum bu kiloları ??
Akşamı güzel kapatmışsin afiyet olsunARA--2 kepçe çorba
AKŞAM--4 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık türlü
ARA--çay+1 minik akide şekeri
tatlım, sayfayı kapatmıyorum, buralarda görünüyorum haliye, kusuruma bakmaneslihan merhaba nasılsın
sen bi de yarını gör, gıdak gıdakkkk!!! :))Bence menünde sıkıntı yok ben gayet beğendim :)
evet haklısın, videoyu izleyice "üç seanscık" katılabildiğim pilates işkencelerine selam çaktım :))
canım bi de bu callanetic biraz pilates gibi.. kadın balerinmiş zamanında..
protein +sebze günü menüm:
sabah
lor peyniri(50 gr)
haşlanmış yumurta
yulaf kepekli yoğurt(100 gr)
"yarımşardan" domates, salatalık, kırmızı biber ve maydanoz
2 büyük bardak çay
öğlen:
dünden ayırdığım karides salatası (küçük porsiyon)
kornişon turşu (2 tane küçük)
cola zero (yarım bardak)
arada:
light ayran
akşam:
tavuk+ domates+biber+mantar şiş (ızgarada yağsız tuzsuz amma tatsız değil :)
taze fasulye (yarım porsiyon)
yatarken de yine yulaf kepekli yoğurt (50 gr) yiyeceğim.
Toplam su : 2 lt+ (devam ediyorum)
not: Bilmeyenler için belirtmeliyim, ben Dukan diyeti uyguluyorum, dönüşümlü olarak bir gün saf protein, diğer gün saf protein+sebze yemekteyim. Dolayısıyla menüm fazla iç açıcı gelmeyebilir.
Bende de aynı psikoloji var ama diyetisyene gittiğim ıçın diyet yapmam daha kolay oluyor o herkese önerilen diyetlerin her bünyeye uyumu aynı olmuyor maalesef imkanın varsa diyetisyen öneririm kesinlikle ...
65 kiloyken gitmiştim diyetisyene ama kadın o kadar gıcık bi tiptiki yerinden kalkmadan konuşmadan yazdı gönderdi ki benden fazla kilolu kişiyede aynı listeyi vermiş çorba ekmek salata ne ararsan bi menüye yazmış ayda 1 kilo ancak verebilicektim yani :) burda öyle güvenilir galiba fazla yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?