- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.221
SABAH--1 kk beyaz peynir, 1 kk kaşar peynir, 6 zeytin, 1 çk bal, 1 yumurta, 1 dilim ekmek
ARA--10 badem
ARA--2 salatalık
ÖĞLEN--2 kaşık türlü yemeği
ARA--1 fincan az şekerli kahve
şu dakkaya kadar 1 lt su içtim..
Vücuttaki yağ kas miktarını ölçmeden nasıl diyet veriyorlar anlamıyorum
Menü güzel olmuş fakat zeytin ve turşu salamura olduğu için suda bekletip yemek lazım.. Tuz vücutta ödem oluşturuyor ve çok su tutuyor
kızlar diyetten daha çok SPORA önem verin.. sevdiğin şeylerden MAHRUMİYET insanı mutsuz ediyo.. sadece zararlı olan ve kan şekerini bir anda yükselten şeylerden (tatlı, çikolata, hamurişi v.s.) uzaklaşmak kaydıyla, fazla da diyet takıntısı yapmadan sporla kilo çok rahat veriliyo.. bi de SU tabii ki.. içebiliyosanız günde 3 lt su için..
herkese iyi pazarlar
güzel bir hava herkes geziyor eğleniyor
artık yaz geldi
ben evde oturuyorum
SABAH--1 kk beyaz peynir, 1 kk kaşar peynir, 6 zeytin, 1 çk bal, 1 yumurta, 1 dilim ekmek
ARA--10 badem
ARA--2 salatalık
selam kızlar nasılsınızz...ben dershaneden geldim dişarısı çok sıcak yaaaa
Vay şu tuzu bende bi çıkarsam hayatımdan süper olur..bu arada şundan da bahsetmek isterim.. hamilelik öncesinden beri, yani yaklaşık 4 yıldır mümkün olduğunca hafif şekilde yemek hazırlıyorum ev ahalisine. kek, pasta bilmem ne yapsam dahi, hepsi diyet menüsüne uygun olur. Şekeri 10 yıldan uzun zaman önce çıkarmıştım hayatımdan, tuz ise çocukken geçirdiğim böbrek hastalığından düşman bana.. Yani özünde sağlıklı ve limitli beslensem de sporla dahi kilo verebildiğimi hatırlamıyorum.. 300 gr verdiysem 1 kilo alıyordum akabnde. Hormon testleri vs temiz çıkıyordu hep.. En sonunda psikolojik diye bıraktım peşini.. ama bir süredir şu gıda intoleransı meselesi kafamı kurcalıyordu, acaba diyordum.. şu an uyguladığım diyet ise birden kafamdaki bütün açmazlara çözüm getirir gibi oldu.. Öncelikle içime sindi, sempati yarattı.. Sonra ne yersem yiyeyim vücudumun bunu yağa dönüştüme eğilimi olduğuna zaten inanmıştım. benimki bir format atma gibi. Hem mantıklı buluyorum hem de inanıyorum. Dolayısıyla psikolojik tabanı da kendi adıma avantaja çevirmiş oluyorum..
hatta öyle özümsemişim ki mevzuyu, bizimkilere pasta börek yapmaktan bile zevk alıyorum.. Ha karpuz doğrarken yutkunmuyor muyum! sıcak böreği dilimlerken, buğusu gözlerimi doldur muyor mu! tabağın dibini ekmekle sıyırasım gelmiyor mu!elbette böyle anlarda irademle ufaktan bi göz kırpışıyoruz o kaa...
hamilelik zamanımı keyifli hale getirmiş, başarısız gebelik züreçlerinden sonra moralimi yüksek tutmamı sağlamıştı KK ahalisi.. Şimdi bu serüvende de aynı olumlu ortamın olduğunu ve birbirimize artılar katacağımızı (kilosal değil elbet) biliyorum. İyi ki varsınız be ya:118:
ARA--10 badem
ARA--2 salatalık
selam kızlar nasılsınızz...ben dershaneden geldim dişarısı çok sıcak yaaaa
veriyolar işte bir normal tartıya çıkardı bozuk olma ihtimalini dahi düşünüyorum markasız bişiydi :) kadınada gıcık oldum zaten uygulamadm yinede 5 kilo verebilmişim nasl verdim hiçte hatrlamyrm :)
Yediklerine dikkat etmeden Sadece sporla kilo verme oranl %1
Sadece diyetle %11
Diyet+sporla %89
Başarı oranları:)
Bu konuda yalnız değilsin.. Ben dışarı çıksamda yalnızım aslında..
canım sabah beyaz peynir yiyorsun kaşar peyniri yeme onun yerine yine beyaz peynir ye
kaşar peyniri çok yağ içeriyor
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
1 tatlı kaşığı çikolata
1 dilim ekmek
2 bardak çay
ara
5 erik
5 yeni dünya
akşam
2 kase çorba
1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?