Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Amin amin amin amin amin amin amin amin

Yediklerine dikkat etmeden Sadece sporla kilo verme oranl %1
Sadece diyetle %11
Diyet+sporla %89
Başarı oranları:)

yanlış anlaşılmasın benim dediğim yediklerine dikkat etmeden değil hatta belirttim kan şekerini anlık yükselten gıdaları ölçülü yiyerek.. bi de psikolojik olarak iyi oluyo kendini kasmıyosun..

Öğlen o kadar az yeme akşam acıkırsin.. acikmasan bile metabolizman yavaşlar.. Yavaşlamasa bile bu kadar az yemezle kabız olur mıçamazsın:)

pisigcim.. benim ara öğünlerle ana öğünler birbirine yakın kaloride.. çoğu zaman da öğlen doyurucu olur ama bugün böyle oldu işte.. o da sabahleyin iyi yemiştim canım istemedi.. yakın aralıklı yediğimden metabolizma yavaşlamıyor.. sürekli orta çalışan bir motor yani ve kabız da olmuyorum Allah'a şükür.. su çok içtiğimdendir belki..

iyi geceler kızlar.daha yeni eve girdim hemen oğlumu uyuttum sayfamıza girdim.saat 23:39 hemen 7 msj yazmalıyım cezaya kalmadan

amin canım inşallah tayinin çıkar

tamamen katılıyorum canım sana.bir arkadaşım var onun yediklerini ben yesem şu an yarım dünya kadarım valla tam dünya olurum.ama o hala zayıf çünkü hiç aksatmadan her gün 2 saat spor yapıyor ve çok su içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…