- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.321
iyi geceler kızlar.yine yeni eve geldim yahu ben iyice gezgin oldum evi otel olarak kullanmaya başladım
olmadı menümü yazayım..
sabah: 2dilim tahıl ekmek,1 kk peynir,1 yumurta,adaçayı
ara:1 elma
öğle: 4 yk mercimek,1 brdak süt,domates,salatalık
ara:1 bardak süt 2 çk kahveyle.
akşam:taze fasulye haşlaması,salata,yoğurt,1 dilim tahıl ekmek
ara: 4 erik yerim ya da süt içerim.
su:3 litre
2 bardak yeşilçay
spor: 1/21 callanetics. 3 mil leslie'de yapmayı düşünüyorum yaparıım inş :)
hoşgeldin canım nasılsın
aslı canım menülerin ben harikayım diye bağırıyor ama keşke sabahları da yesen.(söyleyene bak sabah kahvaltısından muaf emine)sabah
yemedim
ara
yarım poğaça
1 bardak çay
öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
5 erik
akşam
1 domatesli çörek
2 bardak çay
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüsalata yoğurt yidim şimdi.. bi geçmiş yapim dedim pcde bulamadııııııııııım bulamadııııııııııııııııım (ibrahim tatlıses)
AKŞAM--sadece salata
ARA--6 tane erik
akşam hiç yiyesim yoktu.. azıcık açlık vurdu onu da salatayla fazlasıyla bastırdım..
çalışan bayan için evin otelden farkı olmuyo canım..
tavukla kolay kilo verirsin yanında yoğurt salata
tavukta sınır yok doyana kadar yiyorsun tavuk diyetinde
iyiyim canım.hatta bugün çok iyiyim.aksattığım sporuma bugün tekrar bir dönüş yaptım.sabah salona gittim sonra evde koşu bandı ve bisiklete çıktım.birazdan yine koşu bandında yürüyeceğim.nasıl özlemişim anlatamam böyle sistemli spor yapmayı.sen nasılsın canım bu arada açıldımı il dışı tayinler
bende o iştahsızlıktan istiyorum.bende akşamları sadece salata yemek istiyorum bende bendeeeeeeeeeeeeee
aynen dediğin gibi canım.evim evim güzel evim.hadi ben özlüyorum da oğlum bile özlemiş bugün evi.canım evim seni çok seviyorum dedi eve girerken
epeydir hava sıca ama bugün sanki benim tuşuma basılmış gibi terliyorum.. Ama öyle kolaltından falan değil, alnımdan ve boyun bölgesinden.. Spordan diycem ama yahu daha 24 saat oldu olmadı
bir de farkettim ki sebze4protein günlerimde su içemiyorum kolay kolayzorlamak durumdayım
selam kızlar ..........nasıl gidiyor diyetlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?