Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok beğendim canım menünü.afiyet olsun

sabah
yemedim

ara
yarım poğaça
1 bardak çay

öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
5 erik

akşam
1 domatesli çörek
2 bardak çay

hoşgeldin canım nasılsın

iyiyim canım.hatta bugün çok iyiyim.aksattığım sporuma bugün tekrar bir dönüş yaptım.sabah salona gittim sonra evde koşu bandı ve bisiklete çıktım.birazdan yine koşu bandında yürüyeceğim.nasıl özlemişim anlatamam böyle sistemli spor yapmayı.sen nasılsın canım bu arada açıldımı il dışı tayinler

sabah
yemedim

ara
yarım poğaça
1 bardak çay

öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
5 erik

akşam
1 domatesli çörek
2 bardak çay
aslı canım menülerin ben harikayım diye bağırıyor ama keşke sabahları da yesen.(söyleyene bak sabah kahvaltısından muaf emine)

aslı seni düşünüyordum tayinini.bir anda ağzımdan hayırlı olsun cümlesi çıktı.kız inşallah Allah söyletmiştir de tayinin çıkar ankaraya

tavukla kolay kilo verirsin yanında yoğurt salata

tavukta sınır yok doyana kadar yiyorsun tavuk diyetinde

tavukta sınır yok da yavrukuş ben de sınır var.. bugün balık yaptım az rahatladım, hayal bile kuramıyordum kümeste yaşıyomuşum gibiydi :))

o diyeti dukan a başladıktan sonra öğrendim.. bileydim onu yapardım belki de :) en azından salata vaaarrrr

tayinler hazirandan sonra yapılacakmış
zaten ben bu sene tayin isteyemiyorum canım

sabah: domates, salatalık, dereotu, yağsız lor peyniri, haşlanmış yumurta ve yeşil çay
arada: kepekli yoğurt+ 1 dilim light hindi füme
öğle: salata ton balıklı (yıkanıp yıkanıp süzülmüş konserve(!)
akşamüstü: 5 erik (meyve bana yasak bir süre ama dayanamadım) parka giderken erik ağacına daldım :))
akşam: alabalık buğulama (mantarlı soğanlı ve domatesli)

SU: Henüz 1.2 litre.. ama yatmadan içicem daha sporum da var

ZPORR:
sabah: tibet 5 egzersizi
öğlen: 5 dk. twister (ipli, kol da çalıştım)
akşamüstü: yürüyüş (3,5 km)
gece: callanetics (birazdan başlayacağım)

epeydir hava sıca ama bugün sanki benim tuşuma basılmış gibi terliyorum.. Ama öyle kolaltından falan değil, alnımdan ve boyun bölgesinden.. Spordan diycem ama yahu daha 24 saat oldu olmadı
bir de farkettim ki sebze4protein günlerimde su içemiyorum kolay kolay zorlamak durumdayım

zorla da olsa mutlaka iç.. ben ilk zamanlar su içmekte zorlanıyodum.. teeeyy yıllardır suyu esgeçmiş bünye zor kabul etti.. suyu direk içemiyodum ben sonra pipetle içmeye başladım.. nası içtiğimi farketmedim.. su içemeyenler mutlaka pipetle içsinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…