Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben aralık başı başladım şubata kadar al ver al ver 8 kilo verdim.. Şubattan itibaren hiç kilo veremedim 200 gr verdim 300gr aldım.. Böyle 3 ay kadar devam etti.. Yaklaşık 1 aydır 5 kilo verdim..

bence kesme hızını canım yaa boşver kim ne derse desin sağlıksız bir durum yokk

Izin manyağı oldu bunlar

ama mecbur kaldııım :26: pazar günü sabah erkenden kalktım bir oturdumm yapıştım sandalyeye kahvaltı falan unuttum öğle yemeği yedim o da sucuklu tost !
sonra tekrar bi oturdum akşam yemeğine kadar yine kalkmadım akşam da dışardan köfte söyledim yemek falan hazırlamadım yemeği yedim gece yatana kadar yapıştım yine sandalyeye !
ertesi sabah da saat4 de kalktııım kahvaltı falan yapmadım yineee ders çalıştım öğleden sonra sınava gittim sınavdan geldim eve bir yattım 9 gibi falan uyanıp yemek yedim :26:böyle saçma sapan bir beslenme olduuu yarın telafi yapıcam toparlamam lazımm ...
derseniz ki ee noldu sınav işe yaradı mı bariiii... çok çok iyi geçmedi kalabilirim durumum çok kritik geçebilirim de 2 gün sonra belli olacakk :18:

hmmm evet diyetisyen bulmak sıkıntı olabiliyor tabii ben bu konuda şanslıyım dotorum gerçekten iyi...

off kızlar moralim çok bozuldu yaaa
burda okuyunca sizin yaptıklarınızı nasıl imrendimmmm ...
hem güzel beslenmiş hem de sporlar yapmışsınız. ben sınavlar yüzünden ne doğru düzgün beslenebildim ne de spor yaptım
3 hafta kadar da spor yapamıcam ve çok iyi biliyorum spor yapmadan ancak haftada 500 gr veririm
canım çok sıkıldı...
okuldan da sınavlardan de nefret ediyorum !!!!! annemi özlediiiiimm
psikoloji falan kalmadı bende yaaa

Son düzenleme:
selamlar efendimmm..
biz bugün kahvaltımızı parkta piknik tribinde yaptık, yürüyüş de çıktı aradan sabah tibet 5 hareketlerini (dörder kez) yaptım, arttırıyorum her gün.. Kaynım bizde ona da callanetics i bulaştırdım, çok öğrendim ya ben hocalığım kaldı bi hehehee
şimdi bıdığımı yatırıp, mutfağı dökücem.. erzaklar eşyalar ... yeniden organize edicem ... çok zayıflamam lazım anne çooook

süpermiş menun...

vayyy tibet falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…