Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa sen dayak istiyosun heeee
moralini bozmak için yer arıyosun..
senin yerinde olmak isteyen diş hekimliğini kazanmak için ne kadar debelenen insan var biliyor musun sen!!!
Bunu başarmışsın sen.
hiç şükretmiyorsunn hayırlısı olsun her şeyin..hiç bir şey sağlığından önemli değil!!!
seni bi sarsmak gerekiyor galiba

inşallahhhhhhhh
hep barabar:118::118::118::118::118::118:

Ya ayþe ben normalde hiç böyle bir insan deðilim sýnavlar stres psikolojimi çok bozdu öss Ye hazýrlanýrken de böyle olmuþtum
Normalde her zaman yaþadýðým sahip olduðum þeyler için þükrederim ben ... dün de sýnavlar yüzünde ben de diyet miyet kalmayýnca caným çok sýkýldý sinirlerim bozuldu ne desen haklýsýn ama ....

Son düzenleme:
Yeni kalktım kızlar yaa dün gece çok geç yattım anca kalkabildimm sizce nasıl bir menü yapayım kendime yaa çok kararsızım ????

merhaba kızlar naber?
bi topik acmışlar anneyiz ama once kadınız diye yazılanları okuyorum sinirlerim bozuldu..
Nasıl bir memleket burası ya..
kürtaj sezeryan bilmem ne..
sanane ya sanane..bi karışmadıgın kadınların bunu kalmıştı onada el attın
HERKES AHLAK BEKÇİSİ BUNCA PİSLİĞİN AHLAKSIZLIĞIN İçİNDE

merhaba kızlar.hepinizi çoook ösledim.nasıl herkes,umarım yaramaz bi durum yoktur,umarım herkes mutlu mesutturbense koşturmacaya aynen devam.yavaşyavaş evim gelin evine benziyor çokşükür.face den davetiye yolladım ama herkes ekli değil tabi bende.burdan da duyurmak istedim.ogün yanımda olmanızı çok isterim.

DÜĞÜN
tarih : 24 Haziran 2012 Pazar
saat : 14:00 - 18:00
yer : VATAN DÜĞÜN SALONU
Muratpaşa Mah. Vatan Cad. Mektep Sk. No:11 Murat Paşa Camii yanı AKSARAY/İSTANBUL TEL: 02125247650

KINA :22 Haziran 2012 Cuma saat: 19:00 Sancaktepe Sosyal Tesisleri DARICA

Son düzenleme:
selam kızlar bugün son nöbetimi tuttum çok yorulmuşum okuldan gelince biraz uzandım
hala çok yorgunum

allah mesut etsin canım herşey çok güzel olur inş
ayakkabının altına benim adımı yazmayı unutma

aslı canım menülerin ben harikayım diye bağırıyor ama keşke sabahları da yesen.(söyleyene bak sabah kahvaltısından muaf emine)

canım uyanamıyorum ki gece uykum gelmiyo
sabahta kalkmak bilmiyorum

aslı seni düşünüyordum tayinini.bir anda ağzımdan hayırlı olsun cümlesi çıktı.kız inşallah Allah söyletmiştir de tayinin çıkar ankaraya

amin canım inş
ama bu sene tayin isteme hakkım yok malesef

hmmm evet diyetisyen bulmak sıkıntı olabiliyor tabii ben bu konuda şanslıyım dotorum gerçekten iyi...

sen hangi doktora gidiyorsun canım hangi hastane

küstüm hayataaaaaaa -keremcem

vall bence de öylee yangın var diye bağırasım var benim !
off şu sınavlar bir bitseydi yaaaa :18:

biter canım
bitmeyen iş dünyaya gelmemiştir derdi annem

hele günlerce süren tatlı kas ağrıları yok muuu

tatlı mı :44:

canım sen nerden indirmiştin videoyu benim bulduklarım ya virüslü ya da açılmıyor

eskidende hastanelerde serbest değildi ama ypan yine yapıyordu kürtajı
gidip ev odalarında sağlıksız yerlerde kürtaj oluyorlardı
yine böyle olur değişen bişey olmaz
hatta daha kötü olur o sağlıksız ortamlarda ölümlere neden olacak

hatırladım da final haftası yaşadığımı unutuyordumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…