- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.381
Pipet mi hemen yarın denemeliyim
kuzum psikoğat gibin görünmek istemem deşey... ehemm.. pişmeden evvel ayıklanmış net 154 gr :)) mutfak terazisiyle aşk yaşıyoruz da :))
off kızlar moralim çok bozuldu yaaa
burda okuyunca sizin yaptıklarınızı nasıl imrendimmmm ...
hem güzel beslenmiş hem de sporlar yapmışsınız. ben sınavlar yüzünden ne doğru düzgün beslenebildim ne de spor yaptım
3 hafta kadar da spor yapamıcam ve çok iyi biliyorum spor yapmadan ancak haftada 500 gr veririm
canım çok sıkıldı...
okuldan da sınavlardan de nefret ediyorum !!!!!annemi özlediiiiimm
psikoloji falan kalmadı bende yaaa
selamlar efendimmm..
biz bugün kahvaltımızı parkta piknik tribinde yaptık, yürüyüş de çıktı aradansabah tibet 5 hareketlerini (dörder kez) yaptım, arttırıyorum her gün.. Kaynım bizde ona da callanetics i bulaştırdım, çok öğrendim ya ben hocalığım kaldı bi hehehee
şimdi bıdığımı yatırıp, mutfağı dökücem.. erzaklar eşyalar ... yeniden organize edicem ... çok zayıflamam lazım anne çooook
yaa sen dayak istiyosun heeee
moralini bozmak için yer arýyosun..
senin yerinde olmak isteyen diþ hekimliðini kazanmak için ne kadar debelenen insan var biliyor musun sen!!!
Bunu baþarmýþsýn sen.
hiç þükretmiyorsunn hayýrlýsý olsun her þeyin..hiç bir þey saðlýðýndan önemli deðil!!!
seni bi sarsmak gerekiyor galiba
merhaba kızlar.hepinizi çoook ösledim.nasıl herkes,umarım yaramaz bi durum yoktur,umarım herkes mutlu mesuttur bense koşturmacaya aynen devam.yavaşyavaş evim gelin evine benziyor çokşükür .face den davetiye yolladım ama herkes ekli değil tabi bende.burdan da duyurmak istedim.ogün yanımda olmanızı çok isterim.
DÜĞÜN
tarih : 24 Haziran 2012 Pazar
saat : 14:00 - 18:00
yer : VATAN DÜĞÜN SALONU
Muratpaşa Mah. Vatan Cad. Mektep Sk. No:11 Murat Paşa Camii yanı AKSARAY/İSTANBUL TEL: 02125247650
KINA :22 Haziran 2012 Cuma saat: 19:00 Sancaktepe Sosyal Tesisleri DARICA
aslı canım menülerin ben harikayım diye bağırıyor ama keşke sabahları da yesen.(söyleyene bak sabah kahvaltısından muaf emine)
aslı seni düşünüyordum tayinini.bir anda ağzımdan hayırlı olsun cümlesi çıktı.kız inşallah Allah söyletmiştir de tayinin çıkar ankaraya
hmmm evet diyetisyen bulmak sıkıntı olabiliyor tabii ben bu konuda şanslıyım dotorum gerçekten iyi...
küstüm hayataaaaaaa -keremcem
vall bence de öylee yangın var diye bağırasım var benim !
off şu sınavlar bir bitseydi yaaaa:18:
hele günlerce süren tatlı kas ağrıları yok muuu
selamlar efendimmm..
biz bugün kahvaltımızı parkta piknik tribinde yaptık, yürüyüş de çıktı aradansabah tibet 5 hareketlerini (dörder kez) yaptım, arttırıyorum her gün.. Kaynım bizde ona da callanetics i bulaştırdım, çok öğrendim ya ben hocalığım kaldı bi hehehee
şimdi bıdığımı yatırıp, mutfağı dökücem.. erzaklar eşyalar ... yeniden organize edicem ... çok zayıflamam lazım anne çooook
merhaba kızlar naber?
bi topik acmışlar anneyiz ama once kadınız diye yazılanları okuyorum sinirlerim bozuldu..
Nasıl bir memleket burası ya..
kürtaj sezeryan bilmem ne..
sanane ya sanane..bi karışmadıgın kadınların bunu kalmıştı onada el attın
HERKES AHLAK BEKÇİSİ BUNCA PİSLİĞİN AHLAKSIZLIĞIN İçİNDE
Hahhh kaldım çok güzelllll !!! çok canım sıkkın çook
yok canım kanunlar var 3 yıl dolmadan isteyemiyorum
sivasta 2. yıl bitiyor daha
gelcek sene isteyebiliyorum ancak
kuzum psikoğat gibin görünmek istemem deşey... ehemm.. pişmeden evvel ayıklanmış net 154 gr :)) mutfak terazisiyle aşk yaşıyoruz da :))
ama mecbur kaldııım :26: pazar günü sabah erkenden kalktım bir oturdumm yapıştım sandalyeyekahvaltı falan unuttum öğle yemeği yedim o da sucuklu tost !
sonra tekrar bi oturdum akşam yemeğine kadar yine kalkmadım akşam da dışardan köfte söyledim yemek falan hazırlamadım yemeği yedim gece yatana kadar yapıştım yine sandalyeye !
ertesi sabah da saat4 de kalktııım kahvaltı falan yapmadım yineee ders çalıştım öğleden sonra sınava gittim sınavdan geldim eve bir yattım 9 gibi falan uyanıp yemek yedim :26:böyle saçma sapan bir beslenme olduuuyarın telafi yapıcam toparlamam lazımm ...
derseniz ki ee noldu sınav işe yaradı mı bariiii... çok çok iyi geçmedi kalabilirim durumum çok kritik geçebilirim de 2 gün sonra belli olacakk :18:
bu arada sivastan da nefret ediyorum !!!!!! bir mezun olayım inşallah burdan geçip gitmicem bile !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?